25.07.2020
Pahalı takım elbiselerinizin altındaki ucuz ruhunuzdan gelen çürümüşlük kokusunu saklamak için Clive Christian yetiyor mu sanıyorsunuz.
Konu, bu hazırladığınız memodan sonra, artık bir kişinin işten çıkarılması değil.
O adamı işten çıkarttırmayacağım, seçenek bile değil, o ayrı.
Konu şu andan itibaren, 1 aylık maaşı siz paşaların altındaki arabanın bir lastiğini alamayacak genç bir adamın hayatı hakkında, 3-5 evaluation sheete bakarak karar verebilen, şu ülkenin şu ekonomisinde, bir adamın, böyle eften püften bir nedenle çıkarılmasını, bu rahatlıkla önerebilen, sizlersiniz benim için.
Konu artık, kendi içimizde rahatlıkla halledebileceğimiz bir konuyu, bakın biz ne kadar çalışıyoruz, akıttığınız paraları ne kadar hakediyoruz diyebilmek için, yurtdışına, burayla istişare bile etmeden yalan yanlış aktaran, sizlersiniz.
Son derece soğukkanlı ve fil hafızalı bir insanım, adalet duyguma yapılmış hiç bir saldırıyı cevapsız bırakmam. O gün geldiğinde altınızı öyle oymuş olacağım ki, sizin sözleşmenizi 2021'de yenilemeyecek patronlarım. Bu da benim size ahdim olsun.
Adalet duygunuz yok, vicdanınız yok, ahlâkınız yok, haysiyetiniz yok. Size insan diyorsak, çaresizlikten.