Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Canın yanıyordu değil mi her soruşumuzda ağrım, acım yok dedin biz üzülmeyelim diyeydi değil mi amca... 12 gün oldu sen sonsuz uykuya dalalı. Seni çok seviyorum bunu hiç unutma. Anılarımız daim olsun...

Canım Duru’m, seni heyecanla bekliyoruz, baban daha çok bekliyor biliyor musun? Benden çok daha fazla merak ediyor seni :)
Şimdiden seni çok seviyoruz, Özlemle bekliyoruz annecim. Güzel kuzum benim annesi kılıklı bebeğim benim :KK200::nazar::anne:

Birine bir laf söylerken önce kendine bakmak lazım.
Çabuk sinirleniyormuşum(!), kendine bakmadan bana bunu söylemen hem komik hem çok sinir bozucu anne. Üste çıkmak için çok çaba harcıyorsun ve haksızlığa gidiyor.
Bir çocuk 1 gen, 2 davranışlarınızdan etkilenir ve ölene kadar bazı şeyleri değiştirmesi çok zor olabilir, aynı senin aldığın negatiflikleri bana yansıtman gibi, çok başarmışsın çok farkındasın gerçekten bana laf söylüyorsun. Ama ben çok çabaladım çabalıyorum görmesen de, kendimde yanlış gördüklerimi minimuma indirmek için. Sana, size benzememek için, şu maddi dünyada yer edinebilmem, kendime huzurlu bir hayat kurmak için. Yıllardır iyileştirmeye çalışıyorum kendimi, yol da aldım, alıyorum şükür.
Sinirsiz olduğumu söyleyemem aynı sizin gibi ama senin kadar hiç değilim, bazı beni tetikleyen zamanında beni doldurup taşırdığın şeyler var. Bir diğer şey istediğin gibi davranacaksın diye beni pıstırdığın zamanlara dönemem, hayatımı nasıl etkiliyor bu biliyor musun? Hayır! İstesen gayet bilirsin aslında...
Tepki veririm, verdim, vereceğim. Saygı karşılıklıdır ayrıca ama saygısızlık yaptığımı da düşünmüyorum, ben bireyim bunu kabul edeceksin, sadece senin canın sıkılmıyor sadece sen üzülmüyorsun sadece senin duyguların yok bunu anlaman lazım. Etkiye tepki. Ben yerine göre susmayacağım bilgin olsun.
Yıllarımı çalan davranışlar çok gerebiliyor beni en ufak tekrarda çünkü bir travma gibi ve yer yok ben de artık. Bundan doğal bir şey yok ama sen empati yapmıyorsun, sadece haklı çıkmak istiyorsun.

Son düzenleme:
Uzun süre sussam sakin olsam tek gerginliğimde sürekli aynı şeyi yapıyormuşum gibi davranamazsın bana, sürekli bunu yapıyorsun!
Ben de insanım ya...
Mükemmel değilim, olamam, sen de olamazsın!

Durucum dün gece seninle ilk gecemizdi ❤️ Bakalım ayın 16sında kanda kaç görünecek değerin? Seni çok seviyorum biliyorsun değil mi? Hem de çok 🧿♥️

Her şeyi abartmaya bayılıyorsun.
Senin için başarı statü mü ayrıca?
Ahh ah!

Allah'ım beni sana benzetmesin anne. Tüm kalbimle diliyorum bunu. Benzeyeceksem de çocuk istemiyorum. Zaten yeterince bilinçsizce çocuk yapılıyor dünyada, en korktuğum şeylerden çocuğumun kalbini kırmak, hayatının geri kalanını etkileyecek yanlış şeyler yapmak, potansiyellerini bastırmak. Ama durup da neden böyle oldu diyebilirim, reddetmem benlik bir şey yok diye, çözüm ararım. Bir de önce kendimi gerçekleştirmem lazım yoksa evliliğe çocuğa yansıyor bunlar gözlemlediğime göre. Kendimden kalbimden çok eminim bu yüzden bedduan da tutmaz bence anne, anneme böyle davranmadım ben diyorsun da ben niye böyle tepkili ya da "sana göre terbiyesiz" oldum pardon? Demek ki o işler beddua ile olmuyor.
Ayrıca net şekilde aileden geliyor her şey, annen değilse baban. Zaten herkes bir evin içinde ne oluyorsa etkilenir, senin bunun farkında olmaman bir şeyi değiştirmiyor. Anneni baban bastırmış bu illa yansır, evde babadan kaçmak için bir hamle yapmış biri falan neden oluyor bunlar pardon? Her davranışın bir sonucu var bu hayatta.
Bir çocuk önce genle doğar sonra örnek olarak gördüğü davranışları ya da başka çare bırakılmayan davranışları kazanarak büyür. Bir insanı sakinken, usluyken beğenip kendini gösterdiğinde ya da bir davranışa tepki gösterdiğinde beğenmemezlik yapamazsın. Ben sakin oldukça, normal anlatmaya çalıştıkça dinlemez, anlamazsan, saygı duymazsan bir noktada çare senin gibi davranmayı öğrenmek olur, çünkü sadece bunu yaptığımda baş edebildim ama hoşuna gitmiyor ve bana diyorsun ki bak ben böyle miyim şuan. Yani gerçekten ne desem bilemiyorum, komedi. Kendi yaptığını karşıdan görünce bunu diyorsun. Müthiş üste çıkış.
Allah'a en şükrettiğim şeylerden biri farkındalığım ve daha fazla farkındalık kazanma çabam.
Bu arada ya sen bir şeylerin farkına varıp değişeceksin anne ya da aramızda sağlık, para harici mesafe olmasını diliyorum. Gerçi ama az ama çok illa olacak. Sadece huzur istiyorum ben.
Bana göre aile, akraba insana bu dünyada yardım ve yoldaş olmak içindir maddi-manevi fark etmez ama en çok da manevi, herkes unutmuş, kimse farkında değil, saygılı değil, sınırlar bilinmiyor vs. vs.
Ben maneviyi bulamadım.

Son düzenleme:
Anne neredeyse 30 yaşındayım. 30 diyorum bak!
İşimin olması gerekmiyor büyüdüğümü görmen için. Ben gelmeyeceksem ne olacak o zaman, dikkat etmen lazım kendine ne demek. Bebek arabasına koyup götür bari. Senin aklın kalıyor aslında biliyorum da yani başka zaman hep biz mi olacağız diyorsun ama davranışların? Ben istemiyorum bunları, sen kendin istediğin için düşünüyorsun. Her şeyin bir dengesi olmalı...
Elimi kolumu bağlayıp hadi kalk, niye kalkmıyorsun diye kızdın bana, hayatım buydu yani. Saçmalık. Her şeye her türlü kızdın, senin istediğin gibi gitmeli her şey, kontrol etmelisin. Elim kolum bağlı minik adımlarla yürümeye çalıştım. Seninle tartışmadan, kavga etmeden hiç bir yol gidilmiyor, olmuyor. Çok zorlandım bu yaşa gelirken bu yüzden bazen geçtiği için bir şeyler, büyüdüğüm için çok şükrediyorum. Ama eksik kaldım bazı konularda..
Bana çok zarar verdi bu davranışların bu yüzden bazen en ufak bu tarz saçma şey tahammülümü zorlayabiliyor, doluyum.
Bir de yıllardır en ufak şeyi büyüterek bağırıp çağıran sen, her şeye kızan sen, ben tepki gösterince "sakince konuşuyorduk niye bağırıyorsun" diyorsun yani komedi gerçekten.
Belli bir yaştan sonra da iyice zor geliyor insana böyle şeyler.
Ama evet, bir şeyler yapmam lazım kendim için bu maddi dünyada... Dışarıdan baktığında, maddi hayat açısından boş geçti seneler ama iç dünyamı kimse bilmiyor ve hiç bir konuda çaba sarf etmediğim, başarı kazanmadığım düşünülüyor... Benim için hiç öyle değil...
Ve maneviyat en en önemli şeydir.

Maneviyatım için bağımsızlık lazım. Kendimle yalnız kalacağım anlar lazım bana.

Ne olurdu o pamuk yanaklarını öpe öpe, buruşmuş ellerinden tutup seni getiriverseydim, şu köşeye oturtabilseydim.
O artık bükülmeyen parmacıklarınla bana ördüklerini yanıbaşımda öreydin...
Allah senin o evlatlarını kahretsin.
Ah, ne olurdu koruyucu ailelik yaşlılar için de olabilseydi.

Bazı insanları tanımadan seversiniz. Ama iyi bir insan olduğunu hissedersiniz. İstemsizce içinizde bir sevgi oluşur. Daha önce çok sevdiğiniz insanlar listesine 1 kişi daha eklersiniz. Okur mu bilmem ama iyi ki kendisi var....

Burayı okuduğunu biliyorum kuşum.

Bak bir sürü kadın var burda. Hep kadın full kadın. Bir tane erkek sinek bile yok. Raad ol yani. Delirtme beni. Lütfen. 😘😘😘😘😘

Canım Duru'm... Senle beraber 18. günümüz. Bana güzel sonuçlarını göster annecim... Babanla çok ihtiyacımız var seni görüp seni daha çok hissetmeye. Seni seviyoruz... Hem de çok :KK200:

25.07.2020
Pahalı takım elbiselerinizin altındaki ucuz ruhunuzdan gelen çürümüşlük kokusunu saklamak için Clive Christian yetiyor mu sanıyorsunuz.

Konu, bu hazırladığınız memodan sonra, artık bir kişinin işten çıkarılması değil.
O adamı işten çıkarttırmayacağım, seçenek bile değil, o ayrı.

Konu şu andan itibaren, 1 aylık maaşı siz paşaların altındaki arabanın bir lastiğini alamayacak genç bir adamın hayatı hakkında, 3-5 evaluation sheete bakarak karar verebilen, şu ülkenin şu ekonomisinde, bir adamın, böyle eften püften bir nedenle çıkarılmasını, bu rahatlıkla önerebilen, sizlersiniz benim için.

Konu artık, kendi içimizde rahatlıkla halledebileceğimiz bir konuyu, bakın biz ne kadar çalışıyoruz, akıttığınız paraları ne kadar hakediyoruz diyebilmek için, yurtdışına, burayla istişare bile etmeden yalan yanlış aktaran, sizlersiniz.

Son derece soğukkanlı ve fil hafızalı bir insanım, adalet duyguma yapılmış hiç bir saldırıyı cevapsız bırakmam. O gün geldiğinde altınızı öyle oymuş olacağım ki, sizin sözleşmenizi 2021'de yenilemeyecek patronlarım. Bu da benim size ahdim olsun.

Adalet duygunuz yok, vicdanınız yok, ahlâkınız yok, haysiyetiniz yok. Size insan diyorsak, çaresizlikten.

Bugün instagramda attığım hikayeme bile bakmadın. Oysaki iyi günümde kötü günümde hep yanımdaydın.İkimiz de birçok şeyin ilkini beraber yaşamıştık. Yaşamıştık diyorum çünkü bugün anladımki herşey geçmişte kalmış. İki yabancıya dönüşmüşüz uzaklaşmış kalplerimiz birbirinden.Olsun istedik oldurmaya çalıştık kendimizce ama olmadı. Belki de böylesi daha iyi ikimiz içinde. Sadece biraz canım yanıyor söylesem inanmazsın biliyorum. Sana göre tek acı çeken sendin. Aslında herzaman söylediğinin aksine beni değil hayallerini seçtin olsun. Git bakalım yolun açık olsun.

X