Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

beni bi dinleseydin bari, dinleseydin de ondan sonra yine napıyosan yapsaydın. kendimi sana anlatamamak içimi acıtıyor, anlamıyor musun? idam mahkumuna bile son sözü sorulurken sen neden bu kadar hainsin

Çıldırtıyorsun beni ya, niye, niye, niye...
Derdin ne ya?
Ben hiç bir şey yapmıyorum!
Kötü niyetli bir şey söylemiyorum ama sen bana saydırıyorsun!
Niye beni bu kadar yoruyorsun, geriyorsun, kırıyorsun anne niye!!!!!!!!!!!
Ben hiç bir zaman bir şey ima ederek konuşmadığım halde niye her şeyi kötü algılayıp bana carlıyorsun ya!!!!!!!!!!!
Her şeyi niye kötü, yanlış anlamak zorundasın!!!!!
Of......................

Yapmazsın yapmadı olur, yapayım derim yaptırmazsın, insanın dengesiyle oynuyorsun!

içime kaçan gerizekalı kız çocuğu, ben yönetimi geri alınca topukladı. beni böyle gör bi de!

İyi olmadığımı biliyor musun?
Sana bunu söyleyemiyorum. Ama sana çok ihtiyacım var. Hissetmeni çok isterdim.

Lütfen tekrar birlikte olalım olur mu? Bırakma beni.. Sana gerçekten ihtiyacım var benim. Sana gerçekten çok ihtiyacım var benim. Sadece biraz zamana ihtiyacım var. Lütfen. Lütfen geri gel. Bırakma beni. Lütfen çok bekletme.

Ya daha yakın olacağız ya daha uzak, ya güvendiğim dağlara kar yağacak yine ya da bu sefer şaşırtacak hayat, belki de "daha zamanı değil daha yakın ol da sarssın seni" mi diyecek? Hadi bakalım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…