Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Sen de başladın baba, teşekkür ederim...
İnadına yapmayasım var siz söyledikçe.

İnsanın zaman gelip de, çok sevdiklerinin bir hiç olduğunu fark etmesi çok tuhaf değil mi?
Umarım çok mutlu olursun, her ne olursa olsun. Her ne yaşanmışsa yaşansın.

Canımı bu kadar yakmana değdi mi?
Ben ne zaman iyileşeceğim tamamen, merak ediyorum.
Ne zaman iyi olacağım acaba?
Daha doğrusu bir gün huzurlu olabilecek miyim?
Sana bir şey söyleyeyim mi?
Beni paramparça ettin! :KK43:

Kader diyip işin içinden sıyrılmak vicdanını rahatlatıyor mu gerçekten ?
Kendi yolunu kendin çizdin sen böyle olmasını sen istedin ! Kendini de suçlama çünkü artık çoooook ama çooook geç :KK66:

Sana o cumleyi kurduğum icin, dalgin olduğum icin, akilli ve pratik davranmayıp seni de ugrastirdigim icin ozur dilerim... istedigin gibi biri olmak icin ugrasiyorum ama yapamıyorum bunun icin de ozur dilerim...

Memnun edilmesi çok zor birisin.
Yapsan "İyi ki bir yaptın", yapmasan "Ne yaptın ki sanki"...
Hiç bir şey ima etmediğim halde...

Seninle aramizda sevgililik iliskisi yok belki ama bir gönül bağımız var kesinlikle...
Nasil geçen sene adini bile anmazken,kendi hayatima bakarken bir kurtlar sofrasinda sevgilim varmis gibi davranmam gerekince senden bahsetmistim-hala berabermişiz gibi. Senden-sacma anilarimizi anlatmaktan oyle mutlu olmustum ki,nasil özledigimi farkina varmistim. Hatta en yakin arkadasim ikimizin resmimi ekrana koydugumu duyunca sizofren diye gülmüştü bana :)) ve tam da o gun. Daha yeni senden bahsetmisken bana mesaj atmistin. Bir seneye yakindir konusmazken...
Sonrasi davay davay iste. Yine ayni seyler. Gelmeler gitmeler, senin o sinir "hersey mukemmel olmali" istegin,benim "birak daginik kalsin" hallerim... birbirimizden taban tabana zit oldugumuzu her gun acik acik gormeler, uyum saglama calismalar, ikimizin gozundeki 'istedigim sey bu degildi' bakislari, dil problemleri, ortak mizahlar, sıkı sıkı sarilip saclari koklamalar, ta kalbinin en dibine bastirirken hikayenin tekrar bitecegini farkinda olmalar...
Sonrasi yine yollar, yine ayni senaryo. Yine ayni ayrilik konusmalarina girmeyeyim diye hicbir konusma yapmadan seni her yerden silmek gibi olgun bir davranista bulunmam :))

Ve bugun...
Dun gece ruyamda seni gördüm. Cok sacma bir rüyaydı, ama uyandigimda yüzümde bir gülücük vardi. Bütün gün aklımdaydın. Is yerinde terazi burcundan konu acildi, senin süslü hallerini anlattikca anlattim... aksam her zaman gittigimiz parka gittim,birlikte aldigimiz hamagimi bagladim iki agac arasina... kitap okumakti niyetim ama eski fotolara baktim,muzik dinledim durdum... dönüşte de kucuk bir stalk yaptim, te uni zamanindan cirkin bir fotonu buldum :) en yakin arkadasima gönderdim, hakkinda sohbet ettik (seni tanimasa da hic sevmiyor😊)
Ve ustunden 24 saat gecmedi, bugun bana mesaj attin.
Yazacak birşey bulamadim.
Muhtemelen gormemis gibi yapacagim mesajini. Ama en azindan aramizda bir bağ olduğunu tekrar görmüş oldum bu zamanlamada bir mesajla.
Seni gerçekten cok seviyorum. Sacma mizahini,boyunu posunu, o yuvarlak ve pembe suratını... keske bir kereligine ayni dili konusabilseydik,soyle karşılıklı. yanlis anlatmalar-cumle basitlestirmeler olmadan açık açık ... Bir kerecik...
Bunu gercekten cok isterdim.
Neyse, sana yazamadigim icin buraya yazdim,az rahatladim :)
Umarim mesajini gormezden gelmeyi basaririm.

Tek üzülen benim yine bugün bir kere daha gördüm ki ben sizi silmekle en doğru kararı vermişim gel dediniz geldim koş dediniz koştum yedik içtik sonuna kadar maddiyatımı sundum maneviyata gelicek olursak onu zaten tek sunan benmişim hayatta herşey aklıma gelirdi belki ama böyle olacağı gelmezdi neyse sizin gram içiniz acımasın boşver bende üzülmemek için elimden geleni yapıyorum zaten ben değil siz kaybettiniz bunu zamanla anlarsınız inşallah 🙏

iliğim kemiğim sızlıyor sensizlikten. her gece yanımdaymışsın gibi uyanıveriyorum uykumdan. yanındayken de bir anda uyanıp bakardım hep iyi misin diye.. sıkıntılı olduğun günlerin gecelerinde sürekli dişlerini sürtersin birbirine ve bazen nefes almadığın olur diye, o anlarda seni uykunu kaçırmadan sakinleştirirdim. ve sen uykunun en güzel yerinde sımsıkı sarılarak beni uyandırırdın.
seninle uyandığım her sabah dünyanın en mutlu kadını olarak uyanırdım hep.
şimdi dünyanın en eksik kadını olarak uyanıyorum.
lütfen dön artık.
çok özledim ve ben dayanamıyorum.

İyi misin? Sürekli rüyamda görüyorum seni.
Açar mısın o hesabını?
Hisseder misin sana ihtiyacım var..
Konuşmaya ihtiyacım var..

Bak ben sana daha önce çok kez hisset dedim. Ama bu kez farklı. Lütfen yalvarırım bu kez hisset. Sana hiç olmadığım kadar çok ihtiyacım var. Tam şuan seninle konuşmaya ihtiyacım var. Lütfen sana söylemek istediğim çok önemli bir şey var. Allah aşkına gel. Söylememe izin ver :KK43:

Dayanamıyorum. Lütfen ulaş çok önemli hayati bir şey söyleyeceğim. Bak gözüme uyku girmiyor. Allah rızası için hisset ulaş bugün. Dayanamıyorum bu çok ağır :KK43:

X