Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Sendeki sıkıntının literatürdeki adı Peter Pan Sendromu imiş. Sayende yeni bir şey öğrenmiş oldum.

Kendi kafanda kurduğun şeyleri nasıl emin olarak başkasına söyleyebiliyorsun ki.

Çıldırtacaksın beni ya!!! Bul da yapmış. Fikir sunuyoruz fikir. Tabi ben kimim ki. Ama işine nasıl geliyorsa öyle değişiyor benim kim olduğum. Madem öyle asla yakınma anlatma bir şey? Gelip bana böyle olsa nasıl olur da deme. Anca sinirleniyorsun, suçluyorsun falan.
Sen de o da acayipsiniz, onca yıl boş geçmiş gibi orta yol bulması çok güç oluyor hep.
Birine yap demesi çok kolay birine yık.

Son düzenleme:
Sürekli dibimde olmandan çooook sıkılıyorum gerçekten, rahat edemiyorum.... Yalnız kalabilme özgürlüğünü elime almam lazım artık

Sürekli olumsuz olmandan çok sıkıldım... Çoook... Bardak devriliyor lanet edip duruyorsun... Daralıyorumm...

Olmamalı olursa iyi olmayacak çünkü bunu sen de biliyorsun. . . Ama ben bunu bir türlü anlamıyorum ısrarla! Ah bu ben!

Yıldönümümüzden birkaç gün sonra ayrılmak zorunda kalacağız mis kokulum.
Hayat işte. Kavuşamayacağını bile bile sonuna kadar gitmek ise deli gibi sevmekten.
Ben bu şehirde kalamam; sen de başka bir yere gelemezsin. Mecburi ayrılık.

Bir musluk olmadı diye ne konuştun ne konuştun ya...

Arkadaş güvenmiyorsan bana sil gitsin, niye bu laf sokmalar, kendini kurmalar.
Hayret vallahi ya.
Bir çok iyisin, bir böyle laf sokuyorsun. Hiç sevmem.
İstediğin şeyleri söylemediğim zaman böyle mi olacak hep?
Hoşuna gitmiyorsa salla yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…