- 10 Ocak 2019
- 1.221
- 1.140
Seninle çok mutluyduk biz ne oldu neden oldu hiç bilmiyorum özlüyorum yanımdasın ama ben seni özlüyorum eski seni bana hiç karıcım eşim demedim mesela çok isterdim duymayı böyle kelimeleri senden her gece yastıgıma değil sana sarılarak uyumak isterdim sessiz sessiz ağlıyorum aslında her gün her gece duymuyosun beni duymak istemiyosun sevmiyorsun beni gitmek istiyorum kızımıda alıp çok uzaklara kaçmak istiyorum çok Yoruldum gidemiyorum ne gidicek yerim var ne takatim nolucak bilmiyorum nasıl gidecek böyle nasıl yaşanır ben bilmiyorum seni çok özledim lütfen beni duy gör artık ne bırakıyosun ne düzeltiyosun kendini çok yalan söyledin bana hep affettim hep ama bu yalanlar beni boguyo artık sessizce ağlarken yutkundun mu hiç nasıl acıyo insanın boğazı bilir misin sanmıyorum senin duyguların insanlığın tamamen yokolmuş gitmiş bi çıkış vardır mutlaka ama ben o çıkışı hiç bulamadım umarım beni biri bu hayattan senden kurtarır yoksa böyle ölmek istemiyorum sevgisiz ilgisiz yalnız....Merhaba Kızlarrrrr
"O" diye isimlendirdiğim kişi : hayatınızda konuşmak, söylemek isteyipte; kelimeleri yüzüne söyleyemediğiniz herhangi biri olabilir.
farzedinki o şimdi burayı okuyacak, yüreğinizden neler geçiyor ? ne söylemek isterdiniz ? Mesajlarda alıntı yapmayalım olur mu ?
hadi baslayın bakalım
Merhaba Kızlarrrrr
"O" diye isimlendirdiğim kişi : hayatınızda konuşmak, söylemek isteyipte; kelimeleri yüzüne söyleyemediğiniz herhangi biri olabilir.
farzedinki o şimdi burayı okuyacak, yüreğinizden neler geçiyor ? ne söylemek isterdiniz ? Mesajlarda alıntı yapmayalım olur mu ?
hadi baslayın bakalım