Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Miniğimmm yine düştün aklıma yine içim param parça oldu varlığını hissettiğim an ki mutluluk ve çaresizliğimi özledim keşke gitmeseydin diyip Rabbime isyan edercesine konuşmak istemiyorum vardır Rabbim in bir bildiği ki benden gittin diyorum ama ben seni çoook özlüyorummmm minik kelebeğimmm herşey herkes o kadar o kötü ki İnan belki de doğmak bile istemeyecektin ama biz bize yeterdik be annemmmm gücüm oldun kolum kanadım oldun en zor anımda yüzümü güldüren olmuştun sen benim seni hiççççç unutmayacağım....

Gereksiz alış verisler... 10 günde biten maaş...!!! 1 ay ne yapacaksak!! Soracak olsam "sen karışma!" Aman sen karış, ondan bu haldeyiz!!! Ne uzuyon ne kısalıyon, yaşa git böyle!!!

"Farzet ki "O" burayı okuyacak...Neler yazmak istersin? cümlesindeki "O" olarak kalman meğerse en doğru olanmış..
Doğru bildiğim ne varsa yanlışmış yokluğunda anladım.Bir defa içten içten kahkahalar atmak yetiyormuş işte..He bir de iğrenç esprilerinden iyi ki kurtulmuşum.Çok salaksın.

Hani "adamım benim" dediğin o süper beyin,harika olduğunu iddia ettiğin arkadaşın var ya heh işte onun dibi düşüyor bana.Hatta dibimden hiiiç ayrılmıyor. :)
İtiraf edeyim başta intikam duygusu tatlı geliyordu soğuk olanından hoşlanmıyorum sıcak olanından alacaktım ama..
Cidden karizmatik,zeki ve fazlasıyla iddialı.Üstelik ailesinden ayrı yaşıyor anasının bebesi değil. :)
Bu karakterde bir kaç tane arkadaş edinsen bence olursun sen ümidim var.

Seninle çok mutluyduk biz ne oldu neden oldu hiç bilmiyorum özlüyorum yanımdasın ama ben seni özlüyorum eski seni bana hiç karıcım eşim demedim mesela çok isterdim duymayı böyle kelimeleri senden her gece yastıgıma değil sana sarılarak uyumak isterdim sessiz sessiz ağlıyorum aslında her gün her gece duymuyosun beni duymak istemiyosun sevmiyorsun beni gitmek istiyorum kızımıda alıp çok uzaklara kaçmak istiyorum çok Yoruldum gidemiyorum ne gidicek yerim var ne takatim nolucak bilmiyorum nasıl gidecek böyle nasıl yaşanır ben bilmiyorum seni çok özledim lütfen beni duy gör artık ne bırakıyosun ne düzeltiyosun kendini çok yalan söyledin bana hep affettim hep ama bu yalanlar beni boguyo artık sessizce ağlarken yutkundun mu hiç nasıl acıyo insanın boğazı bilir misin sanmıyorum senin duyguların insanlığın tamamen yokolmuş gitmiş bi çıkış vardır mutlaka ama ben o çıkışı hiç bulamadım umarım beni biri bu hayattan senden kurtarır yoksa böyle ölmek istemiyorum sevgisiz ilgisiz yalnız....

Ayy özür dilerim, keşke demeseydim öyle bir şey, yanlış yaptım... Yanlış şekilde söyledim. Umarım unutulur...

Ben uzun konuşmayı, anlatmayı severim, eğer ki bundan rahatsızsa biri "yakınım" olamaz. Sürekli bana yakınıyorsan da kısa konuş diye konuşmazsın ki ben bunu duydukça soğuyorum ne yalan söyleyeyim, mesafemi arttırıyorum istemsizce. Rahat olamadıktan sonra ne anlamı var.

Son düzenleme:
Hayat neresinden tutmaya çalışsam elimde kaldı sayenizde ama pes etmicem ben yıldıramayacaksınız beni !
Allahım sizi gözyaşlarımda boğsun inşallah !

Geçen bir konu açmıştım, canım biriciğim benim burayı okuduğunu biliyorum açtığım konumu da okumuşsun bide bana kkya da konu açmışsın rezil olmuşsun dedin, burdakiler nerden bilsin ki bendeki yerini, gözlerinin sanal, gerçek, resim vs bir kadına değdiğinde içimin cehennemini nerden bilsinler ki konuşuyolar işte, çok sinirliydim sakındım, delirdim, sigara içtim yapmamam gereken bişeydi bana çok kızdın biliyorum asla yapmicam bidaha, birbirimize sözler verdik, ve yine evlendiğimiz gece verdiğimiz sözü tuttuk ayrı uyumadık ve yine sabaha karşı ezanla o kadar güzel barıştık ki, sarılıp hünkür hünkür ağlamak sanki içimizdeki tüm kötü şeyleri söktü attı, kurban olurum senin akan bir damla göz yaşına bidaha yaşamicaz bunları hiç hiç hemde, o kadar basit bişey için o hale getirmişim ki bizi, anlayamadım sinirimden o an. Ama elbet iyi günlerimiz kötü günlerimiz olacak, kötüler de olacak ki güzel günlerimizin kıymetini deli gibi bilcez, yeter ki saygımız sevgimiz bizimle olsun her daim, seni çok seviyorum iyi ki varsın, iyi ki eşimsin, aşk kokan yarim benim

Bana diyene bak... Abartan ben değildim, sen oldun. Boş yere suçladın(hoş kendimi bildim bileli yapıyorsun da) yeri geldi mi böyle söylerim işte ben de, "bana söylüyordun sen yaptın" diye. Empati yap.
Seninki de çok anormal diyemem, eski zaten kullandığın bir sıkıntısı olacaktı illaki ama benimki gayet normaldi ve bu sonuçtan anladığım kadarıyla özenli, iyi bakmışım bile, bunun için çabalamışım.

Yine beni suçlu çıkarmaya çalışıyorsun ya, bravo, bravo!!!
Manen yalnız olduğumu görmeye devam ediyorum daima....

Vaktinden önce çiçek açmaz. Biraz daha sabret inşallah Allah'ın izni ile her şey yoluna girecek. Bunu senden daha çok istiyorum inan. Belli etmiyorum sadece. ❤

Doğru seçim yaptığımı düşünüyorum. İnsanlara abartılı değer verip bağlılık geliştirenlerden, gereksiz para harcayanlardan pek hoşlanmıyorum. Gerçekte tanımadan nasıl oluyor özellikle anlamıyorum ben bunu. Beğenirsin, översin de abartıya ne lüzum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…