Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Canımın ta içi,

Ne de güzeldi seninle tanıştığımız ilk zamanlar. Hiç olmadığım kadar masumdum.
Kim bilirdi işler bu raddeye gelecek?

Sana aşık oldum. Her şey dallanıp budaklandı. Hayatımı değiştirdi. Senden sonra hayatıma giren insanlar bile hep senden dolayı, seninle ilgili.

Nasıl özlüyorum, nasıl.
Orman gözlüm benim.

Sen gideli çok oldu...
Öyle çok özlüyoruz ki seni...
İnanır mısın her akşam ya yemekte ya da izlediğimiz bir programda adın geçiyor,kocamla beraber.
Onun da çok selamı var sana.
Gitmeseydin daha iyi mi olurdu bilmiyorum da yokluğun darmadağın etti hepimizi.
Aslında eşine de kızıyorum bazen. O bırakmasaydı gitmezdin,bu kadar uzaklara gitmezdin en azından...
Bugün senin doğumgünün. Hani dün en kızdığın insanın doğumgünüydü ya bugün de senin. İkiniz de birbirinizden nefret ederdiniz ya ikiniz de yoksunuz artık. Ah burada olsaydın da haklılığını görseydin...
İnşallah artık huzurlusundur.
Bizi görüp üzülüyorsundur biliyorum ama elimizden geleni yaptık. Senin için de bir şeyler yapıldı aslında ama sen de biraz çabalayabilseydin,savaşabilseydin ya.Değmezdi inan değmezdi.
Gördün işte değmediğini di mi?
Uzun zamandır sana saydırmıyordum ama bugün çok doluyum affet,doğum günü kutlama bahanesiyle azıcık laf sokma hakkım olduğuna inanıyorum.
Seni hep çok sevdik ve seveceğiz bunu asla unutma.
İnşallah bir gün bir yerlerde buluşuruz...
Bu da sabah kocamla beraber sana seçtiğimiz doğumgünü hediyen;

Biliyorum bu benim hatam. Her şeyin farkındaydım ama ne bilim yine de geri durmadım. Pişman mıyım o konuda emin değilim. Yok yere ikimiz de üzüldük. Eğer ben baştan engel olsaydım böyle olmazdı. Kendime çok kızıyorum bu yüzden. Ama yine de iyi ki yaşandı bazı şeyler. Seni tanımak güzeldi. Hayırlısı olsun her şeyin. . .

Sen.. Canımı yakan insan. İçimi acıtan insan. Benim hayatımı mahveden insan. Beni paramparça ettin. Kalbimi, beni mahvettin. Hayatımda kimse bu kadar canımı yakmamıştı. Benim kalbimde öyle bir acıya neden oldun ki. Yıllarca geçmedi. Canımı öyle yaktın ki seni allaha havale ediyorum. Birgün öyle bir pişman ol ki... Canım o kadar çok yanıyor ki. Allaha havale ettim seni. Ben bu gece ölmek istiyorum işte. Kalbimi söküp atmak istedim. Canımı öyle yaktın ki. Sen şimdi mutlusun ben ise kalbimdeki acıdan dolayı ölüyor gibiyim. Bu nasıl adalet... Ah keşke kalbimi sökebilsem, içim acısı geçseydi :KK43:

Sen.. Canımı yakan insan. İçimi acıtan insan. Benim hayatımı mahveden insan. Beni paramparça ettin. Kalbimi, beni mahvettin. Hayatımda kimse bu kadar canımı yakmamıştı. Benim kalbimde öyle bir acıya neden oldun ki. Yıllarca geçmedi. Canımı öyle yaktın ki seni allaha havale ediyorum. Birgün öyle bir pişman ol ki... Canım o kadar çok yanıyor ki. Allaha havale ettim seni. Ben bu gece ölmek istiyorum işte. Kalbimi söküp atmak istedim. Canımı öyle yaktın ki. Sen şimdi mutlusun ben ise kalbimdeki acıdan dolayı ölüyor gibiyim. Bu nasıl adalet... Ah keşke kalbimi sökebilsem, içim acısı geçseydi :KK43:
Unutmuşum dün yazmayı. Hakkımı helal etmiyorum. :KK43:

Gitmek , uzaklaşmak işe yaramıyormuş beynimdekiler benimle geldi kalbimdekiler benimle geldi her adım yine bana haram oldu sayende ! bana hayatı bu derece zehir etmene ne gerek vardı çok merak ediyorum ?

Mutlu musun? Benim canımı bu kadar yaktığın için mutlu musun? Aklına bile gelmiyorum dimi? Sevgili yapmışsındır belki. Çoktan unutmuşsundur. Senin hiç umrunda olmadım ki. Mutlu musun beni böyle paramparça ettiğin için?

Rehberimden de sildim seni, dolayısıyla hiçbir bağımız kalmadı artık.

Bir daha hayatıma dahil olamayacaksın hiçbir şekilde, buna izin vermeyeceğim ve umarım bir daha senin gibi omurgasız bir adamla karşılaşmam.

Çok kez dedim yine demek istiyorum, anne sana benzemem inşallah çoğu konuda ❤ Bazı konularda da babama.. Anneme engel olabilseydi bazı durumlarda sesi çıksaydı başka olabilirdi... Umarım dengeyi bulurum kendimde.

Konuşmamız gereken çok şey var biliyorum. Ama ben de konuşacak istek yok sen de bunu bil. Bazı şeyler zamanında güzel. Anlıyorsun değil mi? Benden bu kadar üzgünüm...

İşe girip sık seyahat mi ederim, dışarıda gezer az mı eve gelirim, evlenir miyim(inşallah işe girdikten sonra) bilmiyorum ama bir şekilde aramıza mesafe girer dilerim artık... Sadece işe girmem bile daha rahat ettiriyor beni, her şey buna bağlı aslında. Seni uzaktan sevmek daha güzel olacak, anca öyle daha rahat ve daha "ben" olacağım ve daha iyi anlaşabileceğiz, biliyorum. Özgürlüğümü kazanmalıyım. Uçmam lazım.....

Ben gitmeyeyim dedim. Bir daha olursa daha çok diretirim. Sıkıntıyı ben de çekiyorum.
Ya ben mi garibim, önce kendi refahımı düşünürüm olabildiğince sonra borca morca girerim.
Yapamasam bile mantıklı olan bu görünüyor.

Genelde kendi kendine ediyorsun anne... Olumsuzluğundan, en ufacık şeyde belalar okumandan ruhum daralıyor.

artık gün saymıyorum. Bu kez bitti biliyorum. Geride sadece keşkelerim var sana dair . Umarım çokkk mutlusundur umarım değmiştir ve umarım ben son kurbanın olurum başkasına bana yaşattığın hayal kırıklığını yaşatmazsın .... Gözün aydın olsun senden gittim ....

X