Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Önümde 3 hafta gibi bi süre var.
Eğer ki istediğim gibi olursa uçan tekme geliyor!
İnşallah gönlümdeki gibi gelişir de sana veda ederim.
Gerçi öyle olmasa bile veda edebilirim.
Çünkü gerçekten sana geçmişte kör kütük olan kalbim şimdi buz gibi.

Eğer ki hislerimde, analizlerimde yanılmışsam beni ilk yanıltan insan olacaksın sanırım duygusal anlamda. Tebrik ederim.

Kalbimin gümbür gümbür atma sebebisin.
Aşkım benim.
Ben hiç böyle olmamıştım.
Bu şekilde aşka düşmemiştim.
Bir anda nasıl oldu?

Ne tuhaf kalbim eskisi givi ağrımıyorken yine de uzak değilsin kalbime . Tamamen bitince geçmiyor muydu? Demekki tamamen bitiyor bir masal.
Yıllar sonra "bir denesek mi" çılgınlığında bulunduğum için mi dönmüştün bana? Sende " bi bakıp cikicam" diye mi düşündün? Gitmek için dönülür mü be vicdansız?
Sadece sana değil başkasına da diyemiyorum bunları ...diyemem... onurumu yara bere içinde bıraktın sen...kendimi daha fazla küçültemem. Hâlâ biseyler kalmış olsa da... beni hala kızdırıyor olmana üzülüyorum . ..seni hiç umursamak istemiyorum ancak o zaman bahsin geçicek belki de. Üzülmeden kırılmadan anlatabileceğim zaman , kalbimde değil sadece dilimde olacağın zaman

kafana kurşun isabet etse yarım saat beyin arar, hala daha bana laf yetiştirmeye çalışıyorsun. öyle bir gerizekalısın...

Yok ya, ara ara aklıma başka sözlerin geliyor ve sana inanamıyorum bir türlü. Ama keyfin bilir tabi...

İnşallah dediğin gibidir, beklediğim şeyin olmamasına değil de bana yalan söylemeni kandırmanı daha çok kafayı takarım, önemserim. İyi niyetimi kullandığını düşünürüm. Umarım böyle bir şey varsa ortaya çıkar kısa sürede...

Neyimi sordun ki benim şimdi, rüyama bu yüzden mi giriyorsun nedir?

Yapma dediğim şeyi yapma ya yapma. Bir de beni tehdit etme diyorsun. Çaresiz bıraktın başka ne yapabilirim sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…