Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Bir sürü şey yazacaktım aklımdan uçtu gitti. Seni rüyamda görmek iyi geldi biliyor musun? Nasıl olsa artık rüyamda görürüm

Suan deli gibi aglamak istiyorum ama annem yanimda yapamiyorum. Unutmadin degil mi beni? Unutma lutfen. Senin unuttugunu dusundukce icim icimi yiyor cildirasim geliyor. Lutfen unutmadigini hissettirecek bir sey yap. Lutfen artik gucum tukeniyor. N'olur bir seyler yap. . .

Gözden ırak, gönülden ırak. Ne de doğru bir söz! Yüzünü bile unuttum. Sesin ise az buçuk kulağımda. Ona da sıra gelecek ve hayatımdan tamamen kaybolacaksın. Hak ettin bunu. Geçmiş ola!

Evlenme sözleri verdiğin halde 5,5 yıl oyalayıp aldattın ve onunla evleneceksin ya hani. Allah’ından bulasın.

Sevgili kızçem, benim tatlı kedim.
Sırf kaktüsümü yiyemediğin için neden dresuardan aşağı itiyorsun? Yakışıyor mu tatlım? Bu yaptığın kediliğe sığmaz bilesin. Bende senin çimini yiyemiyorum ama tekmelemiyorum dimi? :KK70: :KK70:

Sen arkamda dursan ben konuşabilirdim belki anne, ama sen bir sürü şey anlatırken söylerken ben söyleyince toz kondurmuyorsun kardeşlerine, hepinizin haksız olduğu abarttığı yerler var, senin de var çok kez de söylemişimdir kızsan da, çünkü yakınlarıma daha çok söyleyebilirim, hoşuma gitmeyen yanlış davranışlarını, yanlış anlaşılmalar yanlış anlaşılmaları doğurdu devamlı aranızda, bu yüzden konulara da çok hakim değilim irdelemiyorum enerjimi düşürüyor çoğu gereksiz şeyler aslında zaten, uzak duruyorum ama fazla üstüne geliniyorsa bir de şahit oluyorsam konuşmak istiyorum arada ve beni asıl susturan sonradan senden "o kadar yardım ettiler bize, hem onlar senin büyüklerin sen ne karışıyosun" gibi şeyler duyacağım için susuyorum. Yardım ettiler diye insanların kötü, can sıkıcı davranışlarını çekmek zorunda değilsin anne, bunu bir anlasan, bir de bana düşman gibi bakmasan arada, sen daha duygusalsın ben daha gerçekçiyim, olay bu. Kendinden ittin hep beni.

AH yarın yanımda olman için neler vemezdim. En çok sen vardın mavişim. Nasıl gittin sen. Özledim çok teyzem:KK43:

Ben yaptıklarımın doğru olduğunu bildikten sonra, sizin yanlış anlamanız zerre umrumda değil.

bugün susmakta çok zorlanıyorum

sana edeceğim sitemin manasını anlayacak olsan, kızdığım şeyin seni üzeceğini bilsem gerçekten ayrılalı 2 ay olmuş susup oturmam lazım falan demem, takır takır mesaj yazardım

o derece bir şey bu yaptığın

ama okuyunca sadece gülüp geçeceksin
“hala beni unutmamış ehehe benim yüzümden üzülmüş” diyip sevineceksin

egonu okşamamak için yazmıyorum

ama bugün çok kötüyüm

Once hoslanirsin, sonra sogursun, sonra da itici bulmaya baslarsin ya hani, zincirin son halkasindayim su an.

X