Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Bu tatil isinin civkini cikardin.. Son iki gun kaldi gelmene ama ben seni hevesle beklemiyorum. Gittin diye sana ilk gunden gicigim zaten. Abartmiyorum, duygularim nefrete cok yakin. Bazen de hissizlesiyorum. Uzun zamandir bana kendimi kadin gibi hissettirmiyorsun. Ben hic bir zaman problemleri sakin bir dille konusup, cozebilen bir insan olamadim.Bu tatilin benden birseyler goturdu. Resmen dustun gozumden. Sogudum senden

dün buraya uzun uzun yazdıktan sonra çok ağladım. niye bir anda bu kadar duygusallaştım bilmiyorum. eski resimlerimize baktım. konuşmalarımızı silmiştim ama bazı yerleri ekran görüntüsü almışım onları okudum. bakıp gülümseyip ağladım.

doğal olarak uyuyamadım. ben de geçmişe yönelik hayal kurmaya başladım. bazı tartışmalarımızı düşünüp ordaki tutum yanlışlarımı düzelttim. bana da faydalı bi hayal olur diye düşündüm :)

sonra… bizim son kavgamıza geldiğimizde kendimde hiçbir hata bulamadım. o kavga üzerine ayrılmasak nasıl bir şekilde çözerdik, ne konuşurduk, ben nasıl davranmalıydım. bulamadım bir cevap.

bu yaptığın terbiyesizlik üzerine delirdim. en çok da bunun üzerine gelip benden özür dilemen, peşimden koşman, kendini affettirmeye çalışman gerekirken ayrılmak istemen beni sinirlendirdi.

o kadar çok sinirlendim ki. bu benden kaçıncı ayrılışın? zırt pırt ayrılık olur mu ya? ve ben sana güvendim. o kadar emindik ki devam edeceğimizden, ayrılmadan sadece 2 gün önce 7 milyara mal olan bir karar değişikliği yaptım ben! o kadar eminim.

bilmiyorsun ama sen o hadsiz kızla birlikte gezerken ben yanımda olman gereken ağır bir durum atlattım. bunun için de sana on kat öfkeliyim.

1,5 sene önce de biz ayrıydık ve ben sana bir gün upuzun, böyle biriktirdiğim her şeyi yazdığım bir mail atmıştım. aslında bunu sadece o zaman değil; konuşmadığımız, küs olduğumuz, senin her zamanki gibi çekip gittiğin her ayrılıkta yazdım.

ama bu sefer değiştim. bu sefer kendimi tutuyorum. çünkü sana mesaj atıp küfretsem bile bunun “seni unutmadım” anlamı taşıdığını biliyorum, o yüzden sana tek bi kelime dahi yazmayacağım. egonu okşamayacağım. varsın sana karşı söyleyecek sözlerim içimde kalsın. nasılsa yüzüne karşı söylesem bi şey anlamayacaksın.

Sana söylemek istediğim çok önemli bir şey var.. Hissedip gelir misin, hadi evrenin işareti olsun bir şey olsun gel.. Söylemem gerek..

Yazma vind yazma yazma yazma ona!
Keşke hiç tanışmasaydık ya...

“Biz de sizin o iğrenç yüzlerinize, insanlıktan nasibini almamış bakışlarınıza çok meraklı değiliz ama medeni insanlar olup sizinle aynı havayı soluyarak size katlanıyorsak siz de bakışlarınıza sözlerinize edebinize adabınıza dikkat etmek zorundasınız. Kusura bakın. İnsan olun.”

Yazmaman = Huzur
Aramaman = Huzur

Bu denklemleri hic bozma lutfen. :KK59:

Şu çevrende en çok düşman gibi davranmaman gereken insan benim anne, bana çok haksızlık ettin, ediyorsun...
Ayrıca ben pohpohlayıcı biri değilim, hele ki bana olumsuzluk veriyorsa o kişi.

Yine olmadi ve ben sana bunu söyleyemiyorum üzgünüm.

Defalarca rahatsız olduğum bir şeyi başta sabırla güzel şekilde ya da sinirli, yapıcı alttan alıcı ve bin farklı tavırla dile getirdiğim insanın onu hala yapmaya devam etmesine tahammül edemiyorum. Büyük tepkiler verince de neden bu kadar sinirlendin diyorsunuz,ya ben ne diyim.

Bir gün gelir misin? Gel de mutlu olalım.. Seni çook seviyorum
Gel canımın içi gel..

Benim icin ne anlama geldigini nasil anlatsam? Topraga su gibi, denize balik gibi, gokyuzune bulut gibi, evime kapi gibi olmazsa fena eksik kalacakmisim gibi birseyler iste..

X