Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

7. gün. Senden nefret ediyorum. Zamani geri alabilme sansim olsaydi ve suanki esaretimden kurtulabilseydim.

Ya allah askina nedir bu gizemli havalar?
Bizim moddomuz ne ? Sakin ol konus ve dinle.
Ama benim bazi konulara tahammulum azalmaya basladi umarim fark edersin. Sayet bilirsin acik acik bu boylr bu şöyle demem.......

''seni nasıl sevdiysem öyle kal, değişmek mevsimlere mahsus.''

Iyi gunlerin kotu gunleri unutturmasina izin veremem. Bu kendime yaptigim en buyuk haksizlik olur bence degil mi?

"sevdiğim insanlar adına gururlanmayı çok seviyorum siz nasıl en yakınlarınızı bile kıskanacak kadar içten pazarlıklı olabiliyorsunuz?"

Hala haksızlık mı yaptım acaba diyorum, çünkü güvenmek istiyorum ve özlüyorum.. Gerçekten haksızlık yapmak da istemem ama...
Ah bu ben...

Makyajın nesi ayıp annecim sen niye her şeyime mana arıyorsun annecim 26 yıldır yapmamışım zaten yeni öğreniyorum öyle süper yapamam merak etme, evden de çıkmıyorum zaten gerekmedikçe çıktıkça yapayım da süs gibi durmasın değil mi annecim.... Başkası yapsa ne hoş dersin belki........Of.

ben seninle sevgimin yettiği yere kadar, sonsuza kadar

Çok özledim seni. Dün eşyalarımı toparlarken yine bekledim. O kadar bekledim ki. Kapı çalsa gelen sen olsan seni görünce yine heyecandan gözlerine bakamasam.. Özledim seni.. Sana bir kez daha sarılabilecek miyim? Yine oraya gider miyiz..

Of kavga etmekten yoruldum walla.
Sen hic birsey yapmiyorsun kavgayi ben cikariyorum tabii. Hic birsey yapmadigin icin oluyor zaten bunlar

uzunca bir yazı yazdım.
henüz bitmemişti, devam edecek gücü kendimde bulamadım.
sildim.

işin özü şu ki ben bu gece çok kötü hissediyorum.
bu gece seni çok merak ediyorum ve de çok özlüyorum.

bir an önce sensiz mutlu olduğum o güzel güneşli günlere ışınlanmak istiyorum.

çünkü seni hala sevmekten yoruldum.
iyi geceler…

Bu sefer koptuk iste. Inan seni yolda gorsem taniyamam. Yuzun hafizamdan silindi gitti. Beni o kadar yordun ki bu hikayenin bu kadar hizli bitmesi hic canimi yakmiyor. Aksine yoklugun huzur veriyor. Bana bir iyilik yap ve huzurumu bozma sakin. Yasattiklarini da yasamadan son nefesini verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…