Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Ben seni anlayamıyorum ya, ben sana güvenemiyorum, bir şeyler eksik, iç sıkıntım var.. İstiyorum ama olmuyor...
Galiba son kez bitireceğim artık...

Her şeye kösteksin anne her şeye her şeye her şeye... Benim 26 yıldır enerjimi dibe çeken yegane insan sensin anne, sensin... Bir şey olmuyorsa sayende, ben bu kadar içsel savaş çekiyorsam enerjimi zorluyorsam büyük etkin var ama sen her zaman en iyi insansın en haklısın... Bir şeyi de yerme eleştirme ya olmuyor mu?

Umarım yalan söylemiyorsundur.. Söylüyorsan da kısa sürede çıkar...

İkiniz birden messenger orucunda mısınız anlamadım ki... günlerdir, haftalardır yoksunuz ikiniz de. Alla alla.

Sabahin korundeki o mesaj neydi Allah askina?!

Dun pek atarliydin. Ne oldu? Hani sen de benim tavrima gore sekil alacaktin? Ben iletisimi keserken senin seklin nerede hani? Offf! Palavra hepsi. Aklin sira bana gozdagi vereceksin de gecti guzelim o gunler. Bir ay once bitirdim seni kafamda. Bunun sen de farkindasin da hala bu yazmalar niye?

Sandin ki Hepiii senden hoslaniyor ya pesinden kosar da kosar artik. Canim ya! Su koca evrende kendine atfettigin anlami buradan gorsen kendinden utanirdin.

Seni umursamadikca bayiliyorsun ilgili davranmaya. Boyle davrandikca gozumde dusen degerin cok daha kritik seviyeleri goruyor ve ben seninle kaybettigim zamanima uzuluyorum.

Git artik.

Sen gideli bugün 10 yıl oldu baba.
Büyüdüm çocuğum bile oldu.
Hadi çık o delikten de,
Fırlatıp terkettiğin kızını gör bak nasıl ayakta kalmış.!

Sen benim iyikimsin..
Dünüm, bugünüm, yarınımsın..
Okulun ilk günü ağladığımda kurtarıcım, sokakta saklambaç oynarken yakalayıcım.. :) Lise sınavlarına hazırlanırken dershaneden kaçırıcım. Kardeşimin sünnet düğününde arabalara havlu bağlayıcım. :) Üniversiteye hazırlanırken matematik hocam, bitirirken uçan kepimi yakalayanımsın..
Çocukluğum, ergenliğim, gençliğimsin..
İlk önce komşum, peşinden arkadaşım, sonra sevgilim, şimdi eşim her zaman en sevdiğim hep sevdiğimsin..
Çocukluk aşkım benim, canım kocam. 6 yaşımdan 27ye kadar benle gelen hayat arkadaşımsın, hayatımsın.. Elini hiç bırakmayacağım..
Her anım seninle benim. Yok ki senden başka bir şeyim. Allah'ım seni benden almasın..

İlk kez gözlerine baktığım adam : Ömrüm seninle geçsin.. ♡♡♡

X