Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Senin canın temiz bi sopa istiyo bence. Kime çektin bilmem ki

Her dakika yaninda olmak istiyorum. Aklimdasin devamli. Cok ozluyorum seni. Asik mi oluyorum yoksa? :/

yarın doğum günün, yanında olmayı öyle çok isterdim ki, hiç unutmadım, hiç unutamam, istemiyorsun, sevmiyorsun onu anladım, ama sebebini bi türlü çözemedim be baba. Bi baba kızını, hayattaki tek evladını hiç mi özlemez de merak etmez? Senin yokluğunun verdiği güçsüzlükle her geçen gün nefret ettiğim bi evlilik yaşıyorum ben. Her geçen zaman mutsuzluğun dibini görüp görüp geliyorum. Kafayı yemek üzereyim, aklımda saçma sapan düşünceler, olur ya bigün gerçekleştirebilirsem işte bu da sana hayatının en büyük doğum günü hediyesi olsun...

Teşekkürler şu yaşıma kadar beni kıran ve şuan ağlıyor olmama sebep olanlar.
Sessizliğim bozulacak ve artık eskisinden çok daha az takacağım sizi inşallah.

seni öyle çok seviyorum ki.
bu nasıl bir aşk!
aşıkken gelgitler oluyor evet.
ama şimdi sana aşırı aşık, tutkun, sevdalı durumdayım.
bir de göremiyorum dokunamıyorum ya, daha da ateşlendi duygularım telefonda konuştukça.
bazen yanımda değilsin diye kendimi uzaklaştırmak istesem de şu anda o modda değilim.
seni çoookk seviyorum! 2016’dan beri her zerrene aşığım adam! mutluluk sebebim, doyamadığım!
her şeyim! ❤️ kavuşalım da şu aşkımı boşaltayım üstüne başına. az kaldı inşallah!

ben çok kötüyüm. hepsi senin yüzünden.
görmüyor musun? anlamıyor musun?
yaptığın şeyin ne kadar kırıcı, ne kadar iğrenç, ne kadar kötü olduğunu hala anlamadın mı?
24 saatten fazla süre geçti üstünden, hala mı anlamadın?

ben tüm kırgınlığıma, sürekli ağlamama, gururum kırılmasına rağmen dün akşam seni arayıp kendi hatam için geri adım attım. %95 seni suçlu bulmama rağmen %5lik payım için özür diledim. sen ne yaptın? beni tersledin. seni arayamazmışım… o zamandan beri ses seda yok…

nasıl bu kadar aymaz olabilirsin be adam?
nasıl yaptığının farkında değilsin sen?

arkadaşlarınlasın ya, keyfin yerinde…
ruh gibiyim ben…
sen arkadaşlarınla geri sayım yaparak girerken yeni yıla, ben o sırada ağlıyordum. haberin var mı?

merakla bekliyorum bir sevgilin olduğunu ne zaman hatırlayacaksın...
daha da önemlisi, çok büyük ayıp ettiğin, kırdığın üzdüğün ağlattığın bir sevgilin olduğunu…

Kusura bakma lütfen. Benden, akıl sağlığımdan, huzurumdan daha kıymetli değilsin.

ve sen benim evim,yuvam,gönül bağım,hayattaki en güzel şansım.

5138105b_o.jpeg

bu kız kafayı sıyırmış deme diye duygularımı dile getirmiyorum. susuyorum.
çünkü aşırı değişiyor hislerim.
bugün hiç duygusal değilim. Allah hayır etsin ne diyelim. :KK64:

Peki benim Cihan Mürtezaoğlu şarkılarında kaybolmamı ne yapıcaz bu gece... :KK14:

Boşluğuna dolduğun hasrete yan.
Bir adamın izine yan.
Sarıdır rüzgarın sözü.
Yağmuru al güneşe yan.
Göğsümüzde bin duman.

Söylemem gereken şeyler var o kadar çok önemli ki. Çok önemli. Gel de söyleyebileyim. Evrenin bir işareti olsun bir şey olsun bir mucize olsun işte hisset. Gel.. Çok önemli bu :KK43:

1 hafta öncesine kadar hiç aklımda yokken şimdi aklımdan çıkmamanı aklım almıyor.. ben bi hata yaptım belki, sen de payına düşen hatayı üstlenmişsin, o kadar zaman sonra yeniden açılmış bu defter.. ama bir şey okunmuyor, o yüzden beklemek kalıyor bana.. sabretmek.. gerisi hayırlısı, gerisi kısmet..

X