Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Of ne olur yazsan, mesajlaşıp konuşsak gıcık :sinirli: Kimbilir kimle konuşuyorsun zaten bana yar olmazsın ama en azından birbirimizi tanısak, vakit geçirsek olmaz mıydı?

Zaman geçtikçe katlanıyor. yanıyor cayır cayır geçmiyor. kaza görüntülerini hangi akla hizmet izledim ben. Yarabbim yardım et. karşıya geçme teyze geçme diye haykirirken buluyorum kendimi. İzliyorum deli gibi sürekli. Deliriyorum galiba. Derdin ya sen; çok duyguyu aynı anda yaşadığında yüreğine sor bu da kim diye kim cevap verirse odur. soruyorum ama senin sesini duyuyorum. Af Yarabbi gece olunca daha kötü oluyor. senin pijamalarinla otururken daha da zor.

Bana ne dediğinize dikkat edin, sonra ay aslında öyle değil, ay ben o zamanki coşkuyla söyledim falan kabul etmem.
Ağızdan çıkanı ciddiye alırım, önemserim, mantıksızca değişirse de güvenim sarsılır.
Coşkuyla, gazla ağızdan çıkan normalden farklı söylemlerden hoşlanmam, böyle yaparım şöyle ederim vs vs...

bana nasıl bunu yaptın?
nasıl ya?
nasıl?

hadi bir hata yaptın, neden bir süre sonra fark etmedin?

2 gün oldu. sen neredesin?
yüreğimin uzun zamandır bu kadar sızladığı olmamıştı.

Her şey o kadar karmaşık ki... Bazen durup düşünüyor, derin bir nefes alıyor ve içime bakıyorum. Sanırım 30 yıllık hayatımda içim hiç böyle kördüğüm olmamıştı.
Henüz buralara gelmediğin için bu tuhaf dünyanın nasıl olduğunu bilmiyorsun. Burası kocaman bir yer. Kocaman insanların, kocaman sorunlar ürettiği, üzüntüsü de sevinci de kocaman bir dünya.

Ben de onlardan biriyim ama tüm kocamanlığıma rağmen içimdeki kördüğümü çözmesi için senin o minicik ellerine güveniyorum. Sana ve eğer gelirsen kurmuş olacağımız o minicik aileye inanıyorum. Hani, belki sen gelirsen ellerinde çiçeklerle gelirsin, umut getirirsin ihtiyacı olan herkese kim bilir? Ama ne zaman sana "gel" demek istesek bir şeyler çıkıyor biliyorum. Biz çağırsak sen gelmiyorsun, sen gelecekken biz hazır olmuyoruz belki de. Diyorum ya bu dünya büyük, kördüğümleri de öyle.

Yine de gelsen güzel olurdu be! Hayali bile güzeldi yani. Ne zaman gelmek istersin böyle bir yere bilmem, ben bir süre için vazgeçiyorum ama seni çağırmaktan...

Ama olur da gelirsen... Gelirsen bil ki yerin yüreğimde ömür boyu baki :anne:

Zaten maddi sıkıntımız var, bana en çok vurgulayan da sizsiniz, sınava çalışma sürecinde sıkıntı çekmek istemediğim için gitmek istemiyorum ben, ben gelirsem harcama artar diyorum dinlemiyosun... Şimdi bunu söylicem ve sinirleneceksin, "of tamam Vind yeter" diye. Napayım yani. Yine son kez söyleyeceğim açık açık. Söylemesem de bir ton laf dinleyeceğim zaten ileride, en azından söyledim derim. Olmadı masrafları minimumda tutmaya çalışacağım.

bu yaşananlar çok tanıdık…
bir sürü şey yazdım, umutla bekliyorum belki akşama fikrin değişir, bana yazarsın diye…
ama yazmayacaksın. biliyorum. 2 senedir ben hiçbir zaman seni ikna edemedim ki.

seni nasıl da üzüp bunu nasıl da göz ardı ettim ben.
öyle yaptım ki bunu hem de, ben hastayım diye benimle ilgilenmediğin için burda konu bile açtım.
tabi herkes de bana hak verdi, verirler tabi! kavgamızı “ne olduğu önemli değil” diyerek geçiştirdim.

önemli değil zannediyordum çünkü sen konuşuruz demiştin, yüzüme gülmüştün, bana iyi bakmıştın. tatlı tatlı konuşmuştun.
hala o aradaki geçişi, aradaki kırılışını tam anlayamadım ya. neyse.

ben bu senaryoyu biliyorum.
bunun düzelmeyeceğini biliyorum.
kendimi affettiremeyeceğimi biliyorum.

çünkü bu anı belki 10 kere yaşadık ve 10unda da ben seni gram etkileyemedim.

ama allahım nolur bir mucize olsun.
köpek gibi pişmanım.
o kadar, o kadar, o kadar pişmanım ki bunu bir daha yapmayacağımın garantisini verebiliyorum.

nolur bi mucize olsun.
nolur ara, affettim de.
özür dilerim.
seni çok seviyorum. lütfen.

Sana dair en buyuk bedduam inciltigin yerden kirilirsin. Duygularimla oynadigin gibi oynanirsin.

Ben seni severken senin icin cabalarken senin icin olunu goze almisken senin bana uzaktan sadece bakman beni uzmen beni hic dusunmemen bana hep aciyi yasatman yuzume gulmemen. Inan icimi acitiyo. Canim yaniyo
. Ben seni severken senin bana boyle davranman beni yasarken olduruyo lutfen sende biraz cabala bizim icin gelecegimiz icin. Inan firtinalar kopuyo icimden. Geceleri sen uyurken opebiliyorum sadece seni sen uyurken bakabiliyorum yuzune. Yoruldum artik nolursun bi zon ver gor artik mutsuzlugumu. Ben seni çok seviyorum kocacim.

Çok negatifsin anne çok.
Artık beni etkilemene izin vermek istemiyorum olabildiğince.
Enerjimi aşağı çektin kendimi bildim bileli.
"Artık 26 yaşındasın, geçti" ne demek?

ec4f97ec_o.jpeg

Ruyamda seni gordum. Cok tatliydin. Ilk defa sana sarilmak ve seninle vakit gecirmek cok guzeldi. Her gece beklerim :)

X