Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

CANIM SEVDİĞİMMM ERSİNİMMMMMMM SENİ COOOOOOOOOOOOOOOK SEVEN BİR KARIN OLDUĞU İÇİN COK SANSLISINNN SENİNDE BENI SEVDIGINI BILMEK BENIMDE NE KADAR SANSLI OLDUGUMU HISSETTIRIYOR TABIKIDEEEE

sevdiğim adama insallah bizim için en hayırlı olan sonuçla mutlu oluruz . nefret ettiğim kuzenlerimede yengemede ALLAHtan bulun yaptığınız kötülükler bin katı tekrar size dönsün der susarım

You are my sunshine, my only sunshine
You make me happy when skies are gray
You'll never know dear, how much I love you
Please don't take my sunshine away

Hayatımda bi çok insanla tanıştım, karşılaştım ama sizin kadar pislik bi aile görmedim.
Pisliğinizde boğulun!

Vazgecemiyorum kim ne derse desin bu kalp yalniz senin icin atiyor. Kirsanda incitsende mahvetsende. Ruhum her daim seninle kalbim de degil bak ruhum diyorum. Ruh kalpten ustundur. Ruh kalicidir kalp ise gecici. Ben seni gecici bir askla sevmedim ki nasil vazgeceyim?

Çok öfkelisin..
Şu mars hareketleri vs. sana vurmaz umarım.

Bak hala başsağlığına gelen var teyzecim. Seni o kadar çok seven kişi var ki bu bir tesellidir mesela ♡♡♡♡

Canımın içi senin gibisi yok ama napalım şimdi uzakta kalmak gerekiyormuş, ben en çok da merhametini, herkese karşı olan iyiliğini, hem çok zeki olup hem insanların iyiliğini düşünmeni özledim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…