Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Senin tüm pisliğîni ortaya döküp seni tamamen hayatımızdan çıkarmayı o kadar çok istiyorum ki... Ama yapamıyorum...
Allah bana fırsat vermeden kendisi çıkarsa senin ne mal olduğunu da herkes görse...

Seni uzun zamandır çok özlüyorum. Başka özlüyorum. Sensizlikle baş etmeye çalışırken sana ne kadar aşık olduğumu bir kez daha gördüm. Seni ne kadar sevdiğimi görüyorum. Sahi sen de biliyor musun?
Çok özledim seni birtanem.. İçimde bir şeyler var. Adını bilmiyorum. Bazen gözlerim doluyor. Bazen mutlu ediyor. Çok düşünmemeye çalışıyorum. Ama ben seni çok özledim. O kadar çok özledim ki.. Seni görmeyi, sesini duymayı çok özledim. Sevdiğinin yanında olanlar ne kadar şanslı. Beklemek zor diyorlar, evet beklemek çok zor. Ama senin olmayan birini beklemek de çok zor.. Sana ait olmayan bir adamı sevmek. Sana ait olmayanı özlemek. Çok özledim. Sana sarılmak istiyorum. Böyle sımsıkı sarılsam hayatımın tüm sorunları çözülecekmiş gibi. Ben sana sarılmak istiyorum. Oturduğumuz bir kafede sen bir şeyler anlatırken ellerimi çenemde birleştirip sessizce saatlerce seni izlemek istiyorum. Başımı omzuna koyup uykuya dalmak istiyorum. Dayanamıyorum. Bu gece çok özledim seni..

Profil fotoğrafını değiştirmişsin ben de numaranı sildim.. işte bunlar hep entrika :KK70:

Kadın bana başsağlığına gelmiş güya. Oturmuş cenaze yüzünden iptal ettiği rezervasyonu anlatıyor 37 dakikadır teyze yaaa:mad: Ya sabır ya Allah

senin o gülüşünü yerim mis kokulu sevgilim. :KK200:
keşke bu kadar alışmasaydık birbirimize.
neyse tadını çıkaralım şimdilik. :KK23:
şimdilik diye diye 2 yıla gireceğiz yalnız. :KK57: çüşş

Seninle her seye varim ben.
Sen benim ugurlu yolumsun.
Yildizlara yururum senle..
Sen iste canim senin olsun..

:KK200:

Sevgili kocacim... Bugun bizi evde biraktin gittin arkadaslarinla. Bugununu yine bize ayirsaydin ne olurdu ha neeee:mad: ha bi de suan sana trip yapsam da seni seviyorum :KK74:

Alistim galiba bu kadar zalim olmana bu kadar canimi acitmana bagira cagrira aglamaya sana diyicek birsey bulamiyorum

Ne oldu pek bi keyfin yok
Düşlediğin gibi olmadı mı?
Yakıştı ama sana mor renk çoook :ıslık:
Aptal kendi kuyunu kazıyosun haberin yok :KK14:

24232806_397119040727134_7519718040008416153_n.jpg

O sey ne oyle nasil oldu ki? 1.5 senelik bir olay unutmustum ben onu. Hatirlamam cok tuhaf bir sekilde oldu. Bu bir mucize yalniz. Bildigin mucize.

X