Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Nişana gidiyorlar. Nişan varmış telaşları varmış. Demekki kıymet verdigimiz biri toprak olunca bu kadar çabuk çalıp oynayabiliyoruz. Kınamayayım diyorum ama aklım almıyor teyze! Sen gittin ansizin aldilar seni bizden daha toprak olmadın bile. Neyin nişanı bu? Nedir bu kadar eğlenceli olan? Saygısızlık değil mi bu? Ölenle ölünmez deyince bu yaptıkları yapılabilir mi oluyor. herhalde bende 'canım gitti siz de geberin!' Demiyorum ama ne bu acele! Onlar öldüğünde ben yasiyorsam eğer bende eğlence yapacam!!!

Son düzenleme:
Buraya önceden de yazdım. Öyle bir tarih olursa ruhum ölmüş olacak. Olmasın. Öyle bir tarih olsun istemiyorum..

Bi kere de bana ihtiyacın olsun
bi kere de sen haklıydın dediğini duyayım
Ölür müsün

Hayatta kimseyi değiştiremezsin!
Ve kimse için değişmemelisin..
Ne sen başkası için mecburi istikametsin;
Ne de başkası senin için..
Yorma kendini;
"Bırak hayatına eşlik etmek isteyen seninle gelsin"...

Karşma o insanlar çıkmamış olsaydı ben hala kendimi değersiz sanacaktım...

Keske seninle ilk tanistigimiz gune geri donebilseydik adimlarimi daha duzgun atardim herseyi milyon kere dusunur oyle hareket ederdim yaptigim hatalari yapmazdim ve simdi diyorum ki keske bambaska olsak ywniden tanisiyormus gibi

Sirf bu yuzden affederim. Onun gicik oldugunu gormek icin seni affederim. Zevkle affedecegim seni o gun geldiginde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…