Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Yaa bugün sinir ettin ama sonra gönlümü aldin ya, daha çok sevdim seni, daha çok bağlandım.
Bağlarımız hiç kopmasın bitanecigim

Sen ağrılar içinde kivranirken insanlar sen ölünce çocuklarin hangi tarafta kalacak diye konuşuyorlar. İyi ki duymuyorsun bunları. İyi ki görmüyorsun insanların yüzünü. Ben sasirmiyorum artık biliyor musun. "Gorumcuk sen çok odunsun hee" diyordun ya, odun olmasam bu insanlara nasıl katlanirdim söylesene kuzum...

Hem belki de iyileşirsin... İyiles çünkü.

Bela okumasan, kahretmesen devamlı anne?
Tamam sinirlisin anlıyorum da, valla bir iş gelecek başımıza ya!

Biraz fenasın ayrıca.
Sırf onu koruduğumu düşünerek onun hakkımda söylediği kötü şeyi bana söylemek nedir?
Korumadım ayrıca... Doğrucuyum ben!

bu tepkiyi vermek istemezdim… çünkü yine tükürdüğümü yalamak istemiyorum…
ama bunu nasıl yaptın?
bir de üstüne nasıl savundun?
aynısını ben de yapmışım… hani nerde?
en temel, en basit, en eski hatayı yaptın sen…
ve ben burda eşek ağası mıyım da çiğnedin geçtin?

şu an kendini haklı gördüğüne eminim.
inan ben çok üzülüyorum. çok şeyler bekliyorum.
ama tükürdüğümü yalamak istemiyorum
çünkü kaldıramayacağım bir şey yaptın
ve sen bunu yapabildiysen eğer, benim varlığımla yokluğum sana fark etmez. biliyorum.

Ben ne yapsam acaba? Bak ben cok istiyorum. Ama duzelmesi imkansiz gibi bu saatten sonra. Icim hic rahat degil. Ortada kalmis gibiyim. Aslinda bi yandan istemiyorum. Istedigim taraf agir basiyor. Yine sen kazanacaksin ben kaybedecegim anlasildi. Durum onu gosteriyor. . .

En başından itibaren o kızı hiç sevmedim. Nefret ediyorum hatta bir miktar. Bugün orda görünce .. Söylesene tesadüf mü yoksa onunla konuşuyor musun? Bugunki olan tesadüf değildi dimi? Sevince niye böyle oluyor? Neden ? Neden? Nedenlerin bir önemi yok ama. Ben seni her zerremle seviyorken sen sevmiyorsun. Şunu unutma ben hayatımda en çok seni sevdim. Ve şunu da unutma seni en çok ben sevdim. Yine de iyi olman uzak da olsa bir yerlerde olduğunu bilmek, sesini duyamasam da, yüzüne gözlerine bakamasamda sana sarılamasamda iyi olduğunun haberini almak çok güzel canımın içi.. Bekliyorum. Buraya yazmıştım öyle bir tarih olursa ne olacağını.. Bekliyorum..

Her şey seninle güzel yolda yürümek bile
Yalnız içtiğim su değil aldığım nefes bile...

Incirler olana kadar kalsaydin bari....

Su an o cok sevdigin sarkiyi dinliyorum....aklima sana söyledigim sözler geliyor, senin söylediklerin...biz niye böyle olduk? Neden o kadar kötü ayrildik? Sinirden bütün fotograflarini silmistim, sonra büyük pismanlik duymustum....gecende noldu biliyormusun? Senin 3 fotografini birine atmisim whatsapptan, tesadüfen orda senin fotograflarini gördüm, sen gördüm....icim yandi, kalbim parcalandi....

Ben seni neden bu kadar cok seviyorum? Neden? Bu aciyi icimden kalbimden nasil aticam? Ben böyle her gece aglamak zorunda miyim ya? Bunu bana neden yaptin? Hic birakmicaktin beni, birbirimize anca biz tahammül edebiliyorduk hani? Iki deli gibi daglarda gezecektik? Siyah beren artik benimdi? Ya sen bana neler yaptirdin? Bana gönderdigin tsörtü bile attim ya.....kiyip cöpe attim, o tsört yok artik, yok yok!!! Her gece kokladigim, agladigimda burnuma tuttugum o tsört, kokunu tasiyan tsört yok artik....beni ne hale getirdin. Bunun acisi ciksin Allahim nolur, benden sonra mutlu olmasin ben bu kadar mutsuzken onun yüzü gülmesin

Allahim nolur bana yardim et, nolur dayanamiyorum artik

Sol yanım bomboş tüm duygularımı aldın götürdün sen bana yaptıgın şey ile.. ama ya oğlumuz ?
oysa onun günahı neydi ? yoktu.. yuva yıkmak kolay mı değil.. belki sineye cekeceğim ama seni asla affetmeyeceğim..
sana her baktıkca yaptıgın gelecek aklıma.. sen benim artık sadece hayatı paylaştıgım aynı evin içinde iki yabancı olarak gördüğüm bir eş kavramından ibaretsin..
benim sırdaşım dostum hayat arkadaşım dert yoldaşım erkeğim değilsin.. sevdigim adam değilsin artık

Artık eski ben yokum şansına küs canısı...

sen ne kadar pis, iğrenç, iki yüzlü bir insansın!
herkes için “istediğini yapsın, sanane” diyen erkek arkadaşım bile senin için “ne iğrenç birisiymiş” demişti de inanmamıştım
seni 4 senedir tanıyorum ve bu yüzünü hiç görmemiştim
bugün öğrendiğim şeyler yüzünden, senin yüzünden insanlardan insanlıktan soğudum, depresyona girdim
en kötüsü de senle yüzleşememek, ben neyse ama kandırdığın “yakın arkadaş”larına gerçekleri anlatamamak…
allahından bul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…