Incirler olana kadar kalsaydin bari....
Su an o cok sevdigin sarkiyi dinliyorum....aklima sana söyledigim sözler geliyor, senin söylediklerin...biz niye böyle olduk? Neden o kadar kötü ayrildik? Sinirden bütün fotograflarini silmistim, sonra büyük pismanlik duymustum....gecende noldu biliyormusun? Senin 3 fotografini birine atmisim whatsapptan, tesadüfen orda senin fotograflarini gördüm, sen gördüm....icim yandi, kalbim parcalandi....
Ben seni neden bu kadar cok seviyorum? Neden? Bu aciyi icimden kalbimden nasil aticam? Ben böyle her gece aglamak zorunda miyim ya? Bunu bana neden yaptin? Hic birakmicaktin beni, birbirimize anca biz tahammül edebiliyorduk hani? Iki deli gibi daglarda gezecektik? Siyah beren artik benimdi? Ya sen bana neler yaptirdin? Bana gönderdigin tsörtü bile attim ya.....kiyip cöpe attim, o tsört yok artik, yok yok!!! Her gece kokladigim, agladigimda burnuma tuttugum o tsört, kokunu tasiyan tsört yok artik....beni ne hale getirdin. Bunun acisi ciksin Allahim nolur, benden sonra mutlu olmasin ben bu kadar mutsuzken onun yüzü gülmesin
Allahim nolur bana yardim et, nolur dayanamiyorum artik