Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Cok eskitti beni bu hikaye. Cok olgunlastim. Bu kadar kisa surede bu kadar aci e insan olgunlasiyor. Icimdeki kucuk kiz var ya hani o cok sevdigin o buyudu. Artik nesesi de yok eskisi gibi. Ben buyudum. Ben hep cocuk kalmak istiyordum ne istedin icimdeki cocuktan? Iste en cok bu yuzden kirginim sana. Ama kus degilim cunku o ne anlama geliyor biliyorum artik sana kus degilim. Anladin demek istedigimi. . .

Anladım ki, insan elinden gelen her şeyi yaptıktan sonra kendisini suskunluğa veriyormuş..
Eskiden olsun diye can attığı şeyler için bile hevesi kalmayabiliyormuş.
İnsan bazen çok severken de yorulabiliyormuş..

Sana watsap mesajı attım. Özledim dedim Yazdım da yazdım.. hop bir baktım iletildi sonra baktım yeşil tık oldu. Allahım o sevinç ne güzeldi sanki gitmedin sanki ölmedin. Her zamanki gibi mesajlaşıyoruz sanki. Cevap yazacaksın bekliyorum. Salak gibi bekledim biliyor musun mavişim:KK43: enistemdeymis telefonun o da açmış bakiyormus meğer. Mesajımı okumuş ağlamış. Aradı beni. Konusamadik ağladık kapattık. Seni cok özledik teyzem

ah be

nolur bitmesin diye peki yaralar kendini iyilestirmek yerine kanatiyorsan her gecen gun ?
Şöyle bır gecmışıme bakıyorum da o yaralar hıc gecmeyecek bır hal almış benım tek eksıgım sevgı cok mu sey istedıgım uyelık tarıhıme bak o kadar eskı işte degısen hiç bır sey yok .Hıc olmayan ve olmayacak olan bırıne karsı buyutulen bır sevgı ve sonra husran .

Telefonumda bir seyler yazarkenki gulusun icimi oyle bir isitti ki... Istedigim seyi yakaladim sanki o anda.

Bitmesin istedim, dakikalar gecmesin istedim. Hele beni biraktiktan sonra gonderdigin ama benim hic beklemedigim o mesajin? Her sey guzeldi. Seni dinlemek guzeldi. Yuzundeki anlik degisimleri izlemek guzeldi.

Ya sonrasi?

Senin canını yaktılar diye şimdi o kadar emin adımlarla ilerliyorsun ki bu yolda benim canımı yaktığını farketmiyorsun bile...

O sarki niye caldi ki? Yeter ama artik bir seyler hatirlatip durmasin seni. Zaten surekli aklimdasin bir kac dakika da olsa unutmak istiyorum o da olmuyor! Tam unutuyorum sokaktan senin yolladigin bir sarki caliyor bu surekli oluyor. Millet el birligi ile anlasmis sanki seni unutturmuyor bir turlu. Seni animsatacak seyler surekli oluyor. 1 yila yaklasti seni birakali. Yetmez mi artik cektigim bu aci? Yeter n'olur dayanamiyorum. Bu ayrilik cok agir. . .

Yabanci, daha taniyali iki sene olmamis, illa gulusu dunyalara bedel diye... nedir yani anlamadim. Daha neler ogrenecegim senden?

her şeyine hayran olduğum aşık olduğum tek erkek sen oldun. ayrılıklar oldu ama hep dayanamayıp bir araya geldik.
şimdi sen mutluluktan uçarken ben sana nasıl ben artık seni eskisi gibi sevemiyorum diyeceğim? o_O
ben seni istemiyorum. benim bal aşkım. ooofff :KK43:
çok seviyorum ama aşkım bitmiş. bitmese böyle olmam ki. napsak? sadece can sıkıntısı ve alışkanlıktan. hiçbir şeyinden iğrenmediğim tek insan oluşundan. ama sana karşı eski ruh halim yok yok yok.

Bilmiyorum,hala orada mısın,iyi misin?
İnşallah keyfin yerindedir... :KK36:

X