Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Söküp atamıyorum kalbimi. O kadar işlemişssin anla. Yine özledim biliyor musun? Görmeyi, seninle karşılaşmayı, sesini duymayı özledim. Bir gün sende sever misin, bir gün gelir misin? Gitmemek üzere gelir misin? Benim sana aşık olduğum gibi sende bana aşık olur musun? Benim senin gözlerine baktığım gibi sende benim gözlerime bakar mısın? Bakmazsın dimi. Ben senin gözlerine bakarken gözlerinde kaybolurken sen benim gözlerime yabancı bakarsın. Ben senin yanında senin dışında herkesi soyutlarken bense senin için yoldan geçen biri mi olurum? Bir denizin kıyısında gibiyim.. Gelmeni çok isterim. Hayat dedikleri bu yerde sabahları senin yanında uyanmayı, yorulduğumda dizine başımı koymayı, ağladığımda üzgün olduğumda sana sımsıkı sarılmayı çok isterim. Birbirini seven iki aşık olmayı.. Beni sever misin gelir misin? Eğer gelmeyeceksen bana şans dile. Seni uzaktan sevmeyi becerebilmeyi ve bu kıyıdan uzaklaşıp denizin ortasına gidebilmem için şans dile..

Ama ne çok isterdim beni sevmeni ve gelmeni, birlikte olmayı ne çok isterdim.. Ah bir bilsen bir bilsen be adam.. Sende sevsen ve gelsen ne iyi olurdu..

kombimizi tamire gelmeyen herif ; bu sefer sana yazıyorum.
iki düğme değiştirmeye 50 lira alacaksin halen gelmiyorsun gebermeyesice herif günlerdir bir tarafimiz donuyor!!!!!

Oooofff of
Hayatımda kim olursa olsun, kiminle hayaller kurarsam kurayim sana olan özlemin neden geçmiyor?
Kimseyi kimseyle kıyaslamak istemiyorum ama onca mesafeye rağmen aramızdaki bağ sanki bir başkaydi seninle.
Yine mutluyum, mutsuz değil...
Heyecanlı miyim?
Off hele de bu günlerde!
Ama bilmiyorum; seni çok iyi tanıyor olmam, hangi cümleme ne cevap vereceğini kestirmem-sen hakikaten de o cümleyi kurunca içten içe mutlu olmam. Duygu karmaşalarini anlamam, ne derken ne demek istediğini bilmem, kirildigimi farketmen, neyin seni kıskandıracagini, neyin seni mutlu edeceğini bilmem, sen çok sinirliyken hangi cümlemle bir anda özür dileyecegini çok iyi biliyor olmam...
Şimdi herşeye yeni baştan başlamak zor geliyor.
Karşımdaki kişiyi taniyamiyorum, tanıyacak enerjim olduğunu zannetmiyorum
o benim onca neşeme umursamazligima rağmen ne kadar kırılgan olabilecegimi bilmiyor...
Herneyse, bu ruh halimin birkaç saat içinde geçeceğini bilmek beni mutlu ediyor...
Umarım tekrar nüksetmez...
İkimiz de olduğumuz yerde coooookkkkk mutlu olalım, olur mu?
Kendine iyi bak^^

bundan 3buçuk yıl önce gittiğim aptal doktor sana sesleniyorum;
ultrasonda muayane edip her an hamile kalabilirsin demiştin.
ben daha bir kere bile kalamadım o dur bu dur!
yaşın daha çok genç tüplerin hangi ara tıkanabilir ki bir şey yoktur demiştin.
gerizekalı benim iki tüpüm de bitikmiş bitik!
lanet olsun olur deyip insanları evlerine gönderen doktorlara!
ben de çok akıllı bir şey sayılmam o ayrı.
insan 3 yılın sonunda çektirir mi rahim filmini?
erken anne olmak istiyordum ben.
bu olmadı lütfen zamanı başa saralım.
ve ben tüm bu sorunlarla uğraşmadan artık anne olayım.
lütfen.

Sankı hep benımleymışsın gıbı o kadar sıcak geldın ve gözlerın ne güzel bakıyor du .Diğerlerı gıbı benı yarı yolda bırakacakmısın sen de ümit verıp gıdenler den mı olacaksın yok sa sonuna kadar sevenlerden mı ? Ya ben ne yapacagımı bılmıyorum korkuyorum olmasın dıyorum bazen dıger yarım da sonsuza dek yalnız kalacagımı dusunup olsun dıyor boşluktayım hayatı akısına bıraktım .

Eve döndüğün bir haftasonunda sıcak bir muhabbet edip seninle gülmek istedim. Yalnız başıma bu evde karanlıkta bu satırları yazmak değil. Paramparça olacak mıyım, tamamen ne zaman tükeneceğim merak ediyorum.

Ne zaman tükeneceğim? En son bunu sordum dün, bugün kendime sordum. İkimizin şarkısını dinleyemeyeli günler oldu, haftalar oldu hatta aylar oldu biliyor musun? O şarkıyı senden sonra sadece iki kez açabildim ama dinleyemedim. Sözleri aklıma geldi şuan bunları yazarken, bunu bile kaldıramıyorken.. Ne olacak?
Gelmeyecek misin..

Ben sana küstüm! Bugun o tavri yapmayacaktin! Caninin istedigini yapamazsin bana karsi tamam mi? Ben senin oyuncagin degilim. Boyle insanlari kir dok sonra kirildin mi biri kirdi mi seni ben ne gunah isledim de boyle oluyor de! Bazen beter ol diyesim geliyor ama Allaha havale edip geciyorum iste...

şimdi bir mucize olsa da ameliyattan önce hamile kalmış olsam..
sevgili doktorum bir tarafınla güldüğünü buradan duyuyorum.
tamam tamam biliyorum sucuk gibi tüpüm var.
zaten lanet olası beynim hiç unutturmuyor ki!

Cok gec kaldim seni birakmak icin. Sagligimi kaybettim senin yuzunden. Rabbim beni kurtardi senden sukredecegim yerde utanmadan ozledim diye agladim! Utaniyorum Rabbimden bu yuzden. Ben sen gibi karaktersiz birini mi ozlemisim? Suan kendimden tiksiniyorum. Sana olan sevgimi anlattigim insanlardan da utaniyorum. Anlatilacak bi yerin var gibi neyini anlattiysam. Sukurler olsun dogruyu bulduran Rabbime. Sokakta ki yabancidan farkin yok gozumde.

Keşke şu saçma sapan hallerinden vazgeçsen de seni sevdiğimi hissettirmeme izin versen. . Eskisi gibi olsak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…