- 17 Aralık 2015
- 760
- 2.627
Sana şuan sarılmayı o kadar çok istiyorum ki.. Benim olmanı, senin olmayı çok istiyorum. Bu tam olarak sadece aşk değil biliyor musun? Bunu yeni farkettim. Sevgi de var. Aradaki farkı senin sayende bende öğrendim. Böyle ayrı bir şey bu. Hem aşk, hem sevgi, hem merhamet.. Başkalarına katı olan ben sana karşı çok farklı. Sanki seninle olan hayatmacerasi ile senin dışındaki hayatmacerasi iki ayrı kişi. Hayatta en çok sevdiğim adam.. Seni çok seviyorum, kaderim ol istiyorum. Hayatta seninle mutlu olmak istiyorum. Olur mu bir gün bu? Birgün gözlerimi açtığımda seni görebilir miyim? Bir gün sana söyleyemediğim o cümleyi söyleyebilir miyim? Birgün sana ''Canımın içi seni çok seviyorum'' diyebilir miyim? Sana söz veriyorum her duamda ilk sen varsın ve bundan sonrada olacaksın. Sahaları uyandığımda yine ilk aklıma sen geleceksin. Hergün eve girmeden gökyüzüne bakıp o cümley söyleyeceğim. Seni özlediğimde gökyüzüne bakıp sana anlatacağım. Ben seni çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim. Öyle bir tarih olmasın demiştim, yine söylüyorum öyle bir tarih olmasın nolur.. gel olur mu, kaderimiz bir olsun hayırlısıyla. Mutlu olalım. Seni güldüren kişi ben olayım istiyorum.. Allaha emanet ol birtanem :)