Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Sana şuan sarılmayı o kadar çok istiyorum ki.. Benim olmanı, senin olmayı çok istiyorum. Bu tam olarak sadece aşk değil biliyor musun? Bunu yeni farkettim. Sevgi de var. Aradaki farkı senin sayende bende öğrendim. Böyle ayrı bir şey bu. Hem aşk, hem sevgi, hem merhamet.. Başkalarına katı olan ben sana karşı çok farklı. Sanki seninle olan hayatmacerasi ile senin dışındaki hayatmacerasi iki ayrı kişi. Hayatta en çok sevdiğim adam.. Seni çok seviyorum, kaderim ol istiyorum. Hayatta seninle mutlu olmak istiyorum. Olur mu bir gün bu? Birgün gözlerimi açtığımda seni görebilir miyim? Bir gün sana söyleyemediğim o cümleyi söyleyebilir miyim? Birgün sana ''Canımın içi seni çok seviyorum'' diyebilir miyim? Sana söz veriyorum her duamda ilk sen varsın ve bundan sonrada olacaksın. Sahaları uyandığımda yine ilk aklıma sen geleceksin. Hergün eve girmeden gökyüzüne bakıp o cümley söyleyeceğim. Seni özlediğimde gökyüzüne bakıp sana anlatacağım. Ben seni çok sevdim ve sevmeye devam edeceğim. Öyle bir tarih olmasın demiştim, yine söylüyorum öyle bir tarih olmasın nolur.. gel olur mu, kaderimiz bir olsun hayırlısıyla. Mutlu olalım. Seni güldüren kişi ben olayım istiyorum.. Allaha emanet ol birtanem :)

Seni anlayamiyorum bazen.. cidden anlamiyorum yaa.. ben sadece sizin iyiliginizi dusunmustum neden telefonu suratima kapatirsin ki..?? Ben olsam yani ben telefonu suratina kapatsam saniyesinde pismanlik duyarim.. ya senn..?

Off neden boyle olmak zorunda her sey.. iyi de olsak kotu de olsak o hep beraber oldugumuz en azindan bi selami bile esirgemedigimiz gunleri ozledim. Hepsi benim hatam.. tek suclu benim.

8 ay sonra ilk kez görüntülü konuştuğumuz için çok musmutluyum. İyi ki imkanı değerlendirdin canimin ici askerimEn Büyük TÜRKİYE:KK200:

Önümden mutlu çiftler geçer
Ellerim üşür...
Gözlerim bir bakiş arar
Ama uzak gözlerin...

Çoçuklar sarki söyler sevinçle
Çocukluğum aklima gelir.
Gözlerim seni arar ilk aşkim
Sensiz biten ömrüm önüme gelir.

M.baran

Senden bana yâr olmaz senden bana yâr olmaz
Olsa vefakâr olmaz olsa vefakâr olmaz.

Bu yaşta gerçekten olgun olsan bile konuşma tarzın çocukça duruyor, hoşlanmıyorum maalesef...

0335cf7f39b7061a73cf42a6f644bc46.jpg

Yolda yürürken kendi kendime seninle konuşmanın hayalindeydim, geçmişi hatırladım. Biran senle konuşuyor olsaydık sana evet kahvaltımı yaptık, ilaçlarımı aldiğımı söylemeyi düşündüm. İstemsizce yine gözümden yaş aktı. Buraya yazdığıma bakma , hasta değilim basit ilaçlar. İyi de değilim ama sensiz nasıl iyi olayım. İyi olmadığımı benim dışımda kimseler bilmiyor. Mecburi gülümsemenin ardından akşamları tek kaldığımda dökülen göz yaşlarından kimsenin haberi yok.. Gece kabuslarımdan kimsenin haberi yok. Aynadaki gördüğüm benden, içimdeki benden sende dahil kimsenin haberi yok. En acısı da ne biliyor musun, o an söyleyemedim. Geç kalmamış olayım istiyorum . Ve bekliyorum. O tarih olmasın olur mu, öyle bir tarih olmasın..

Yolda yürürken kendi kendime seninle konuşmanın hayalindeydim, geçmişi hatırladım. Biran senle konuşuyor olsaydık sana evet kahvaltımı yaptık, ilaçlarımı aldiğımı söylemeyi düşündüm. İstemsizce yine gözümden yaş aktı. Buraya yazdığıma bakma , hasta değilim basit ilaçlar. İyi de değilim ama sensiz nasıl iyi olayım. İyi olmadığımı benim dışımda kimseler bilmiyor. Mecburi gülümsemenin ardından akşamları tek kaldığımda dökülen göz yaşlarından kimsenin haberi yok.. Gece kabuslarımdan kimsenin haberi yok. Aynadaki gördüğüm benden, içimdeki benden sende dahil kimsenin haberi yok. En acısı da ne biliyor musun, o an söyleyemedim. Geç kalmamış olayım istiyorum . Ve bekliyorum. O tarih olmasın olur mu, öyle bir tarih olmasın..
Gece Teheccüd namazı kılıp dua et. Kulun Rabbiyle baş başa kaldığı an... En değerli an...

X