Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

O kadar maddi sıkıntı çekiyorsun, para gelince bazı şeylerden kısıp bazı heveslerimi yapıcam diyorsun.
Gereksiz heves uğruna yine sıkıntı çekersin valla... Yap yine ama makul düzeyde yap, 10 tane yapacaksan 5 tane yap ne bilim, gerekli her şeyi hallet önce.
Ama beni de ilgilendirmiyor, ben böyle olması gerektiğini düşünüyorum, uyarıyorum.
Sonra vah böyle yapaydım şöyle yapaydım deme de.
Böyle böyle yine sıkıntı çekmeyin.

Benden kurtuldugunu zannediyorsun degil mi? I-ıh uzgunum henuz degil. Daha yaptiklarinin bedelini odemedin. Kafana gore laf soyleyemezsin bana! Buna izin vermem! Odetirim bedelini! Kimse benimle ugrasamaz. Hele ki masumken bana bunu yapamazsin. Ruh hastasi! Sebebin olsun bari be. Hic sebebsiz burdan ruh hastasi gibi gorunuyorsun. Niye bana durduk yere gicik kaptin? Ya ben anlamiyorum neyim batiyor insanlarada bana gicik oluyorlar! Beni kendine dusman etme uzulursun!

Bir gün der misin acaba o kız beni çok sevdi diye. Çok soru soruyordu ama beni çok seviyordu der misin? :KK43: Hata etti bana karşı ama çok sevdi beni der misin? Ben seni çok seviyorum çünkü. Kalbimin zarif acısı, saat 05:34 ve ben seni çok özledim, gelir misin nolur.. Allaha emanet ol birtanem..

O muzigi actigin sey her neyse patlasin bozulsun insallah! Apartmanda yasamayi bilmeyen gorgusuz ne olacak!!! 5 saat uykuyla kaldim sayene sagol..

Yanlis yapiyorsun arkadasim. Kendini riske atiyorsun. Niye kolayi seciyorsun ki? Seninle gorusmek istemiyorum. Hele bu konuda hic konusamam kusura bakma. Hayatlarimiz cok farkli. Biz zaten arkadas olamayiz.

Beynim durdu galiba. 1 saattir falan saf gibiyim. Denileni anlamiyorum. Bu ara ara oluyor. Gurur duy eserinle.

Duygularım ilerleyemediği için artık geriliyor.. Hissediyorum.

adin , soyadin ve memleketinden baska hic bir sey bilmiyorum, e ne diye 5 yildir hem kalbim hemde beynimi meskul ediyorsun ?

365 küsür gün geçti de son 10 küsür gün bir türlü ilerlemiyor.
Allah'a emanet ol sağ sağlam gel de.. Ben beklerim sevdicek.. Seni çok seviyorum, daimi. ♥️

Seni uykusuz biraktigim her gun icin ozur dilerim. Ne zaman erken kalksam aklima geliyor. Gozumu zor aciyorum. Ben cidden dusuncesizim. Sencilim zannediyordum ama aslinda bencilmisim..

Caydim ben yakmayacagim canini. Sen gibi ruh hastasi degilim. O kadar agir konusamam zaten. Ama bu affettigimi gostermez. Umursamiyorum artik..

Seni o kadar çok özledim ki.. Sadece bir mesaj atsan bir arasan sesini duysam..

Neden boyle olduk ki? Benim aklim almiyor. Neden boyle davraniyorsun? Lutfen uzme artik beni. Allahin cezasi seviyorum iste seni! Vazgec su davranislarindan! Birbirimizin yuzune bakacak yuz kalmadi ya. Biz ne yapiyoruz? Artik yoruldum.

Olmuyor. Seni sevmekten vazgeçemiyorum. Biran olsun olmuyor işte. Dayanamıyorum sensizlie. Bu çok ağır bir imtihan. Neden bu hatayı yaptım nasıl yapabildim bilmiyorum ama yüreğim artık kaldıramıyor. Sana olan aşkım yalan değil. Uzaktayım şimdi. Ama hala gidemedim. Nolur bırakma beni böyle, nolur bırakma. Allaha emanet ol..

Bugün iyi değilim. Çok özledim seni. Gittikçe artıyor sana olan özlemim. Dayanamıyorum. Geçmişi silip atamıyorum. Sana sarılmak istiyorum. Sarılıp ağlamak istiyorum omzunda.. Sana ihtiyacım var. Sadece sana.. Ben bir kere olsun mutlu olmak istedim, imkansız olmasın istedim. Nolur geri gelsen. Tüm kalbimde sen varsın. Aklımın içi senle dolu. Bu halde nasıl sensiz olayım. Canımı yakıyor sensizlik. İçimde büyük bir acı var. Bak bu çok ağır. Bu çok fazla. Sensizlik bana çok ağır geliyor, sol yanım.. Ben seni o kadar seviyorum ki.. Nolur gelsen.. Değil birini hayatıma almak birinin gözlerine bile bakmayı sana ihanet sanarken senden başkasını sevemem ki..Şimdi keşke karşımda olsaydın.. O bakmaya çekindiğim gözlerine yine bakmaya çekinirdim ama tüm cesaretimi toplayıp bakardım. Susarak bakardım. Gözlerimden anlardın belkide seni sevdiğimi. Gözlerim belki sana seni canımdan çok sevdiğimi canımı verecek kadar sevdiğimi anlatırdı belki. Özledim seni. Yemin ederim çok özledim. Yoğun olursan aklına daha az gelir diyorlar. Am öyle olmuyor işte. Bazen çok toğun oluyorum. Bazı günler yemek yemeye bile vaktim olmadığı oluyor, işim çok oluyor. Ama heran aklımdasın. En yoğun günümde bile. Dün hastaydım. Ayağa kalkacak halim yoktu, ağrılarım vardı. Ama kalbimin acısı hepsinden fazlaydı. Ben o haldeykende seni düşündüm. Ben sadece seni düşünüyorum. Olmuyor anlıyor musun olmuyor? Böyle lanet biriyim işte anlıyor musun? Hyataım hep sen olmuş. Seninle yatıp senile kalkıyorum. Senin hayalinle.. Bazen tamam diyorum hayatmacerasi.. Gelmeyecek sen bekleyeceksin ama o gelmeyecek. Mümkün değil diyorum. Ama ne bilim olmuyor işte. Hani imkansız olduğunu bilirsin ama vazgeçemezsin ya. Azıcık bir umudun olur, ona tutunursun. Benim öyle umudum da yok ama hala vazgeçemediğim bir şey var. Bak biliyorum gelmeyeceksin. Bunu yazarken bile gel diye dua ediyorum ama biryandan da. Tek inancım umudum dua. Biliyor musun? Hani tüm kalpler Allahın elindedir ya. Benim kalbim nasıl sana ısındıysa senin kalbinide bana ısındırması için dua ediyorum Allaha. Hani imkansız olduğunu biliyorum ama bir mucize olsun ve gel istiyorum. Nolur artık gel sende. Gel artık. Sana söylemek istediklerim var. Allaha emanet ol 'canımın içi'..

Haketmeseniz de hepinize hala merhametim var. Nefretimle merhametim çakışıyor ve ben yine insanlığıma yenilip size yardım etmek için uğraşıyorum. Sizin kadar kötü ve merhametsiz olamadığım için üzgünüm..

X