Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Sanıyorum ki sen benim "ruh ikizimsin". Bunun sen de farkındasın aslında.. sırf seninle bir ömür geçirmek nasıl bir duygu olurduyu delicesine merak ettiğim için şansım olsa birkez daha dünyaya gelmeyi isterdim..:dua: çünkü bu hayatta malesef sen ve ben "biz" olamayacağız gibi gözüküyor.

Vakti gelir bir gun... Bunu sen demistin unutma sakin. Canimin ta ici unutma. Bugun o soyledigin soz canimin en derinlerine isledi. O dedigin sozun yerini tutmaz butun dunyadaki kelimeler bir arayada gelse. O dedigin sey benim icin oyle kiymetli ki. Aylardir onu duymayi bekledim ben. Duyuran Rabbime sukurler olsun. ❤Sevdigim hem uzensin hem varliginla huzur verensin. Biliyorum daha bitmedi bu durum. Beni oldurseler yok etseler ben yine inatla sen derim. Senden baska bir sey bilmez benim dilim. Eksik yanim solumda sizim ozleminle basa cikmak oyle zor ki. Allah kimseye yasatmasin. Sevmek en zor imtihan ozlemekse dayanmasi en guc duygu. Hep diyorum ya ben bizi Allaha teslim ettim. Gonlum ferah o yuzden O'ndan gelen her sey basim ustune...

Senin için nasıl da her şey tersine döndü gördün mü? =)
Şükür namazı bile kıldım üstüne. :dua::nazar:

Geçmişte bana yaşattıkların için sana ceza kesiyorum.
Allah'ın izniyle.
Önümüzdeki bayram günlerini çok buruk geçireceksin inşallah. =)
Bencilliğinin bedelini ödeyeceksin. =)

Beni hafife almayacaktın.

Zafer benim. ; ) Sana ders olsun, dert olsun bunlar.
Çok mutluyum. Binlerce şükür...:dua: :nazar::halay::rapci::spor::KK51::21::KK71::KK55:

Askim valla sadece seninle konusuyorum....

Eklentiler

• 20170830_014739.png
    20170830_014739.png
    184,3 KB · Görüntüleme: 45
Merhaba Kızlarrrrr

"O" diye isimlendirdiğim kişi : hayatınızda konuşmak, söylemek isteyipte; kelimeleri yüzüne söyleyemediğiniz herhangi biri olabilir.

farzedinki o şimdi burayı okuyacak, yüreğinizden neler geçiyor ? ne söylemek isterdiniz ? Mesajlarda alıntı yapmayalım olur mu ?

hadi baslayın bakalım
Bu hayattan hiç bi tat almadım diye sesimin çıktığınca bağırıp başta eşim olmak üzere beni tanıyanlara haykırırdım bi dağa,bi tepeye çıkıp.

Oğlum, birazcık uslu olsan keşke. Tükendim artık. Allah seni bana bagislasin, şikayet etmek değil niyetim. Lakin o kadar hareketli ve hırçınsın ki yaşam enerjim kalmadı. Umarım kısa zaman sonra bu yazıyı düzenler ve "yaşasın artik tuvalete gidebiliyorum" derim. Ne büyük lüks!

Benim konusacagim gun de gelecek. Ben konustugum gun yerle yeksan olacaksin. Sabirla bekliyorum. Bende sabir sonsuz. :)

Ates olup yandikca bu yurek bu dunyada sana huzur yok bilesin. UNUTAMAYACAKSIN BENI! Emegim cok ustunde cok fedakarlik yaptim ben. Cok katlandim sana. Ahim ustunde bi omur. Sevdim diye bi oldurmedigin kaldi zehir ettin dunyayi bana. Ben bunu mu hakettim?

Sana niye kızamıyorum, ya da uzun sürmüyor unutmam...
Kızmam lazım, bunu istiyorum.
Aklımdan gitmen lazım.
İlk defa bunu yaşıyorum...

Son düzenleme:
Buyuk konusmani mi yasadin sen? Ay kiyamam ben sana. Beter ol! Noldu yapmam diyordun hani? Niye yaptin? Cunku sen bayilirsin buyuk laf etmeye. Sonrada yasamaya. Sasirmadim canim. :)

X