- 29 Eylül 2014
- 8.787
- 16.199
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nişanlıyı bırak, eski sevgili ve ailenin beğendiği partnerlerin muhabbeti bile.. Yeni kişi için çok tatsız bir durum oluyor, çok saygısızca oluyor. Kendini bilen insanlar böyle bir kıyaslama yapmaz. Ara bozmak isteyenlerin halt yemeleri Aslında kendi evlatlarının da huzurunu bozuyorlar.. Yaşadım.. Biliyorum.. Direk soğuma sebebiEvet çok iyi bir insansın ama en güzel zamanlarımda zart diye eski nişanlının konusunu açan çevrenden dolayı senden boşanmayı düşünüyorum. İyi kötü biri olman değil mesele, benim huzursuz hissetmem sorun. Ciddi ciddi senden ve geçmişinden kurtulmayı istiyorum artık. Canınız cehenneme.
Bu devirde en zor bulunan şey.. Karekteri sağlam ve sevecen bir dost.. Kıymetini bilin birbirinizinOzlemisim eski dostumu. Yok ya olmuyor cok alismisim cok seviyorum. Hayatimdan atamayacagim bi insan bugun anladim. Kac senedir cidden icime islemis. Dostum hem sana sozum vardi o elini hic birakmayacaktim. Affet biraktigim icin. Daha sıkı tuttum bu kez. 3 yillik dostlugumuza kiyamadim. Canimsin sen benim kizim. Cok seviyorum seni. Sana serbest takil kafanca. Kizmam artik sana. Perinin her seyi iyi ki varsin sen melek yuzlum gozlerini sevdigim. Yerin cok baska bu kalpte. Bi sana kiyamam bi sana susarim. Gerisine affim yoktur.. ❤❤❤