Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Sen var ya benim içimi deştin
Hiçbir zaman vaktinde gelmedin bana
Seni ilk defa gördüğüm o gün sana öyle güvenmistim ki hayatımda var olacağına
Ama sen hep başka başka şeyleri önceledin
Şimdi
Bu acı beni yerde süründürse de seni ilgilendirmez
Bunu asla bilmeyeceksin
Duygularım bambaşka olsa da sana dönüp ağlamam.
Çünkü bu kadarını bile hak etmiyorsun
Insanlık onuru ne demek bilmiyorsun
Sende hep söz hem maval okuyorsun
Gerçekler ise bambaşka
Ve sen bunu bilmeyeceksin asla

Vay be aşkım oyundan para kazandığın zamanı hiç unutamıyorum. Çok güzel oynuyorsun cidden. Sana seni gibi öngörüsü yüksek takım arkadaşları gerek. Ah şu lol turnuvalarında çok iyi bir takıma girebilsen işi gücü bırak sevdiğin şeyi yap diyeceğim.

Hoşgeldin kavga mevsimi Gözüm yollardaydı güzel nazar atıyoruz sayede Takmıyorum ve büyütemiyorum çıksın şu nazarlar da

Şu içimde ki gözü kör olasıca ses! Ne dakka da bir gir şunun profiline bişey paylaşmıştır diye dürtüklüyorsun .! Yter vallahi girdim işte bir b*k yok. Adam sallamıyor beni sallamıyor!Ummadıgın taş baş yarar. Haberini bile alırım belki yakında . Hala bana umut var diyorsun ! Yeterrr beeee

Yazik sana ya :) fesat seni! Kac kere ugrastin seviyene duseyim diye olmadi demi basaramadin. cok asagilardasin canim o kadar inip kendimi yoramam. Kusura bakma..

Yatip kalkip sukredesim var senden kurtuldugum icin. Oh be dunya varmis. Ben boyle cok huzurluyum. ❤ SAKIN GELME!

Anneeee uyuma sakin ayhh bu makine ne zaman bitecek yaaaadaha kisa programi yok mu sunun? Yarim saat falan. uyuma nolur yalniz birakma beni. cildiricigimm nerden attimm bitmiyor da bi turlu. Gecer mi bu yarim saat?

kocacım canım ciğerim seni çok seviyorum seni kırdığım her gün için ayrı ayrı özür dilerim.şimdi bu mesajı sana atamam çok uzaktasın çünkü.ama inşaallah Rabbim bizi kavuşturur.bende oğlunda seni çok özledik

Bitanem, canım, eşim, huzurum, ömrüm, aşkım, sevgilim, sonsuzum.

İyi ki doğdun benim yakışıklı komando yârim. Ömrün huzurlu, güzel, kalbin gibi berrak olsun. Ömrün benim ömrüme yapışsın kalsın hiç ayrılmadan. Denk olsun her nefes alışımız bile. Seni o kadar çok seviyorum ki. Geldiğinde inşallah kutlayacağız kaçırdığımız tüm özel günlerimizi. Kocaman sarılacağım sana kocaman kocaman. Allah'ım nasip eder inşallah.

İyi ki doğdun bebeğimmmm.
Allah'a emanet ol.
Tüm dileklerin kabul olsun sevdiğimmm.

Heeeeeyyy seni seviyorumm annee biliyormusun? Biliyorsun tabisii ama ben yinede diyeyim dedim. Burayi okumuyorsun ama yinede olsun. Uyeligimi bilip takip etmemeyi nasil basariyorsun sen tatli kadin? Isiracagim bi gun ben seni yaaaa ❤❤❤

28.12.2014 gecesi geldim yanina caresiz. Benimle ilgileniyormussun onceden zaten begeniyormussun. Senden hoslandigimi soyledim ve gozlerin guldu bana dudaklarindan once... dedin ki "kadınım ol,sevgilim ol". Oldum. Hersey cok guzeldi hep birlikteydik. Ilk haftamizda 20lik dis ameliyati olmustun izinliydin evine geldim sevgili babanen annen gelinimiz dediler... sonra sokakta kaldım o halinle beni almaya geldin ve dedim ki beni canindan cok seven bu adami ben haketmiyorum. Ayrilmak istedim yapamadim. 2. Ayımızdı arkadaslarin barda tanistigin kiza cok kaptirma dediler sürt*k dediler.. sense benim elimi tuttun. Herkesi sildin. 5. Ayımız cesmede birlikte yasamaya basladık ve hayaller kurdugumuz dertlestigimiz bir yer vardı marinada... evlenecegimiz zaman hangi sarkida dans edicektik dedik "can't take my eyes off you" dedim kalkip dans etmistik... tartistik gidicem dedim "gitme sensiz yapamam" dedin. Gitmedim. Eski sevgilimle mesajlastigim ortaya cikti 11. Ayımızda türlü hakaretlerle iliskiyi bitirdin anneme kufur ettin ve sonra bensiz olmadigini soyleyip bana geldin... affettik. Hersey guzel giderken yuzukle cikageldin karsima. Her gunumuz her saatimiz dakikamiz birlikteydi... geceleri ayaklarina masaj yapardim. Calisiyodun cunku yorgundun... 1,5 yıl olmustu artık basurun azardı kremini ben surerdim. 2016 ya girecektik ayriydik alsancaga gitmistim yanima geldin tayfa balık evinde aglayarak opup sarildik birbirimize ahmet kaya-unutamam seni caliyordu agladin benim icin 2. Kez... sevgililer gununde yine ayriydik bir kizla mesajlarini yakaladim barisinca intikam almak istedim senden ama ileri gittim agir laflar ettim... affettin sandım ama intikam icin devam etmissin halkapinarda agladin sarildin ve olmuyor artik dedin kendine iyi bak dedin ama yine birakmadin... aldattin beni ve o kizin gozu onunde hakaret ettin bana seni degil onu seviyorum dedin... kahroldum... geri dondun kabul etmedim... 2 ay ayri kaldik dogum gunun yaklasinca anladim seni ne kadar ozledigimi aradim suratima kapattin. Ertesi gun aradin gel dedin. Barisma evresindeyken bana gelen mesaj yuzunden guvenin sarsildi hakliydin ama bir gram sucum yoktu... baristik ama ne fark eder eskisi gibi degildin her gun agladim. Sonra tamam dedin bu kadar acı yeter sana yeniden sevdin beni sevgili, kızın gibi korudun yeniden, dostun gibi anlattin her derdini 2. Senemize girdik mutluyduk alsancak meyhanesinde kutladik yildonumumuzu bana bakmaktan rakini bile zor ictin :) gozlerimiz guluyodu cok mutluyduk dogum gunun geldi yine maasimla saat aldim "alma aşkım parani bosuna harcama yanimda ol yeter benim en guzel hediyem sensin zaten" demistin... inandim ben sana be cok sevdim be karanliktan tuttu cikardi kahramanim dedim... ve o gun geldi izin gunlerimiz uymuyor magaza o gun izin vermiyo diye isi birakicam dedim bagirdin cagirdin vurdun artik kaldiramiyorum dedim bitirdim kafamda. Vazgecmedin aradin gel dedin artik benim hic bir yolum sana cikmaz dedim. O gece telefonuma gelen mesaj senin iki kizla gazi kadinlarda dans ettigindi. Taksiye atladim son paramla geldim turlu hakaretlerle beni artik sevmedigini soyledin 2 saat once aramistin oysa biliyodum sevdigini ama bilmek yetmiyor iste bazen duydugum cumleler cok agirdi krizim tutunca beni hastaneye birakip gittin... tamam dedim bu sondu beni bu halde birakip giden bi adami affedemem. 1 ay sonra kapina geldim istemiyorum sevmiyorum dedin git burdan dedn yol uzerinde gordugun arkadasinin arabasina sacimi ceke ceke bindirdin agliyodum yine turlu hakaretlerle beni bir taksi duraginda birakip gittin... ben seni sevmekten baska hic birsey yapamayan ben simdi her gece agliyorum sensizlikten mutlu musun gercekten unuttun mu bilmiyorum ama seni cok ozluyorum... bir gun olucem bak oyle seviyorum.....

Aşkım ah aşkım...
Izin versen seni ne kadar çok severim haberin yok
Duyguları hissetmeye çalışsan çok mu zor bebeğim ya

Gözlerime derin bi bakışın dahi yetiyorken başımı dondurmeye:)
Ah ah aşkım ya...

Sen benim tanidigim en sinir seysin regl! Daha 6 gunun var haberin yok galiba? 1 hafta onceden ne bu sanci vicdansiz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…