Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Ey benim cins görümcem her yerde benim için söylediğin bir yalanı yakaliyorum duyuyorum defalarca uyardim

Hayvan olsan çoktan egitilmistin ama sen imkansız senin duzelmen midem bulanıyor senden
Keşke bi yerlere gidip kaybolsan kimse bulamasa seni

Pis, uyuz.
Madem söylemiyorsun, ben de bildiğimi okurum, senin suçun olur!

Son düzenleme:
Gidişinin üzerinden tam 17 gün geçti. O kadar çok ölme dedim ki, ölmeden bir gün öncesine kadar. O gün çektiğin aciya dayanamadım. Beni duyduğunu biliyordum. "Hakkını helal et dayım" diyebildim sadece. Seni o kadar çok seviyorum ki hissettim sanki gideceğini. Sen aci çekerken kalmanı istemek bencillikti. O gün ilk kez farklı bir dua ettim. "Allah'ım acı cekmesin artık" dedim. Öyle dediğim için mi gittin?

Hakkını helal et dediğimde gözünden bir damla yaş geldi ya biliyordum zaten beni duyduğunu. Sen ki her kötü animda yardımıma kosardin, helallik isterken mi duymayacaktin.

Cok özlüyorum seni. İyi insanlar çok yaşamıyorlar zaten de keşke biraz daha kalsaydın. Bir kez daha duysaydim "benim tatlı kızım " cümlesini. Babama sarilamadigim gibi sarilsaydim bir kez daha sana.

Dayım, ikinci babam... Ben beceremiyorum sensizligi. Babam sağ ama ben yetim kaldım sanki. Herkese seni anlatıyorum, anlamıyorlar. Yerkürede onun kadar merhametli ve yardımsever birini tanımadım diyorum , öyle tuhaf tuhaf bakıyorlar. O kadar kotu ki herkes, o kadar kirlenmiş ki ruhlar, sevilmeyi ne denli hak ettiğini anlamıyorlar.

Uyuyamıyorum gunlerdir. Gitmeseydin kızardin bana biliyorum. Sarilirdin bir de kizarken. Şimdi ben kime sarılayım ? Kendimi bildim bileli aramızda duran koca duvarı yikamadigim babama mi?

Aglamiyorum tamam kızma. Okuyabilseydin bunları yazardım sana. Seni çok seviyorum. Oğluma hep seni anlaticam. Senin gibi bir "adam" olması icin... Bir de çok ozledim, çok...

canim kocam askim esim bitanem seni cok seviyorum iyiki varsin iyiki benimsin iyiki minik bi kizimiz varr nefes alisini dinlemek sabah senin yuzunu gormek dunyadaki en guzel sey sanirim seni cok seviyoeum kizimin babasi amaaa
Keske sende accik beni sevdigini soylesen biliyorum cok seviyosun beni gece bazen bana baktigini goruyorum hissediyorum askla sevgiyle Ama accikta dillendirsen askim derken dalga gecerek demesen bana yaa ayy sinir oluyorum cokkk guzelce desen askim canim diye kcokkk istiyorum yaa cokkkk olarmi askimm

Mi mi koo Görünce hemen nasıl tanırsın kendini dimeeee??? Ciğerim soldu özlemekten seni. Bu hasret son sınavımız olsun aşkım, huzura kavuşalım bir an önce. Haberleri izlemiyorum bile korkumdan. Hep korkma sana yakışmaz diyorsun ya, tek bu sözünü dinleyemiyorum.

Allah'a emanet ol. Son 30. Sarılayım artık be sana..

Aklımdan çık. Çık. Yarım kalma. Git.
Etkilenmek istemiyorum senden...

Bugün evimizin bir kuralını çiğnedim. Yatak odamızda sigara içtim hem de ne biçim.
Az önce sanırım 5.yi söndürdüm.
Art arda içebildiğim sigara rekorumu kırmamdaki inkar edilemez emeğin için teşekkür ederim.
Kanser olduğum gün, kınanı ben alacağım.

Anne niye oyle dedin bugun? Cidden saatlerdir dusunuyorum. Sanirim sana sorsam daha iyi olur. Beynim bulandi o lafi duyunca. Hayir anne lutfen istemiyorum. Olmasin oyle bir durum.

Cok istiyorum hala istiyorum. Cok aci cok acitiyor bu durum. Gecen gun bir sey oldu ikinci kez biliyormusun? Bunu sana demek istiyorum. Sen bilene dek kimseye demeyecegim soz veriyorum. Mucizeler devam ediyor hala. Mucize gibiydik biz zaten inan sasirmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…