Ben simariksam sana ne arkamdan konusunca sen mukemmel mi oldun simdi??? Batiyor mu sana mutlulugum?? kiyamam ya sadece uzuluyorum sen gibilere yorgunum canim ya inemicem seviyene
Ne desem de öfkem bitmez . Bu yüzden susmayi tercih ettim. Biliyorum ki zamanla rabbim kalbimi iyileştirecek.
Şimdi bana düşen açtığın yaraları kapatmak.
son günlerde değişen davranışlarının farkındayım. yüzük, bayramlaşmama, telefonda "buyrun?" bana hep böyle soğuk ol, uzak ol.. çünkü sen bana öyle güzel güldükçe benim içimin titremesi hiç geçmeyecekti....
ne zaman çıkacaksın aklımdan, ne zaman seni düşünmediğim bir an olacak. aramayacaksın biliyorum bende artık beklemek istemiyorum. belki yüzün yok dönmeye yaptıkların yenilir yutulur cinsten değil çünkü. bir gün dönersen eğer bu kapı sana açık lütfen geç kalma...
Sana yazacağım ama bir türlü uygun vakti bulamıyorum, kafamda toparlayamıyorum, bana ne diyeceksin açık olacak mısın, yine ketum mu davranacaksın, ben öfkemi tutabilecek miyim bilmiyorum.
Ama eğer tahminlerim olursa kırılacaksın!
Gel artık ne olur gör beni yoruldum 3 senedir beklemekten . Ama içimde bir umut var bitmek bilmeyen. Dua edin kızlar adım ebru gelsin bulsun beni bu yıl bitmeden gelsin ve tüm yıllarımız birlikte geçsin . oda bana aşık olsun . Birlikte çok mutlu olalım . Birkaç sene sonra da Ebru ve Burak çiftinin düğününe hoşgeldiniz yazsın girişte . evlenelim sarı sarı çocuklarımız olsun :)) amin diyen herkesin de duası inşallah kabul olsun