Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Çok özledim seni. Senin mutlu olman benim mutlu olmama yeter biliyor musun? Senin iyi olduğunu bilmek benim iyi olmama yeter. Biliyor musun hiçbir zaman değişmeyecek bir şey var. Ben seni çok temiz duygularla sevdim.Yazamıyorum olurda yanlışlıkla bir şekilde bunları bir gün okursun diye yazamıyorum. İçimi görebilme şansın olsaydı eğer ancak beni o zaman anlardın. Seni ne kadar sevdiğimi ancak o zaman bilebilirdin. Bugün değil ama bir gün buraya belki içimi tamamen dökeceğim. Seni bekliyorum. Çok isteyince bir şeyi ve çok dua edince olur belki. Olmayacağını biliyorum, gelmeyeceğini biliyorum. İmkansız olduğunu biliyorum. Ama imkansızlıkları imkanlıya çeviren dualar vardır. Allah imkansızı dilerse imkanlıya çevirir. Bende bekliyorum işte.. Rabbim seni mutlu etsin ve bana göndersin tekrar =) Allaha emanet ol canımın içi..

Sana kotu haberim var. Sanirim cok istedigim bir seyi daha gerceklestiriyorum. Son evrede tamamlaniyor. GUCUMU ISPATLAMA ZAMANI. :KK66:

bugün senli hatiralarimin hafizamdan silinmeye basladigini fark ettim, fotografina baktim ve gittikce ne kadar uzaklastigimizi anladim.. icim acidi zira sen artik benim hic biseyim degilsin...

Canim cocuklugum eger sana yeniden donme imkanim olsa bir dakika dusunmezdim. Ama emin ol buyuyen bedenim oldu benim. Yetiskin gorunumlu bi cocugum. Boylede olmuyor ki insanlar deli gozuyle bakiyor bana. Sana ihtiyacim var cik gel artik. Boyle cok cilgin gorunuyorum. Ben memnunum da insanlarin tepkisi uyuz ediyor. Allah Allah buyumek zorunda miyim ben?:deli:

Tamir edemezsin...Yaptıkların için tamir süresi çoktan doldu.Amacın düzeltmekte değil aslında.Neleri kırıp döktüğünün farkında bile değilsin.Hiç bir şey istemiyorum,yalnızca beni ben olduğum için sevenlerden uzak dur.Kan bağının gönül bağı olmadan anlamsız olduğunu öğreneli çok oldu...

Canım, sana diyemiyorum ama içimden geliyor bazen bu canım demek.
Yaşının adamı değilsin evet, bu kötü anlamda değil, daha çocuksu bir halin var..
Çok güzel konuşuyorsun, seviyorsun..
Senin üzülmeni istemiyorum gerçekten.
Ama hislerim doğrudur diyorsun ya, bana o duygusal, taraflı hisler gibi geliyor.
Ben daha nötr bir halde hissediyorum.
Of...

Kendini beğenmişsin..,Ukalasın nabza göre şerbet veriyorsun,Hayır o kadar tipine güveniyorsunda çok ahım şahım birşeyde degilsin hani. O çok sevdiğin kankinle evde kalın emi!

tebrikler

amacına ulaşmışsın.

çok yalnızım başarısızım mutsuzum evden adım atmaya korkar olmuşum kafasının dikine giden ben kalmamışım

tebrikler. başarmışsın.

ama bunu sana asla belli etmeyeceğim. beni mutsuz üzgün bilmeyeceksin

bugünler de geçecek elbet. inş o zaman ben hak ettiğim hayatı yaşarken sen de tam hak ettiğin hayatı yaşarsın. pislik.

Nasılsın, iyi misin? Aslında buraya değilde günlüğe yazacaktım. Ama şuan seninle dertleşmeye ihtiyacım var. Bu gece çok uzun oldu benim için. Uyumadım düşündüm. Seni düşündüm, kendi hayatımı, yaşadıklarımı, çevremi.. Bugün sanırım ilk kez korktum o şeyden. Birde bunu yazarken utanıyorum ama sevilmiş olmayı istedim. Mesela senin beni seviyor olmanı istedim. Sevmediğini biliyorum merak etme. Bilmiyorum ya bugün bu gece biraz farklı sanırım. Böyle azıcık sevilmeye ihtiyacım vardı. Senin tarafından sevilmeyi çok isterdim. İşte bu hiçbir zaman gerçek olmayacak bir şey. Ben neden ve nasıl bu kadar sevebiliyorum acaba? İçimden söküp atamıyorum sevgiyi. Atmak da istemiyorum. Düşünsene olmayacak bir şey var, gelmeyeceğini biliyorsun ama seviyorsun. Yine de seviyorsun. Bilmiyorum. Az da olsa umudum mu var acaba imkansızlıklara.. Ama sevilmeyeceğimden de eminim. Sen mutlu ol. Mutlu ol ki bende olayım. Sana gerçek bir şey söyleyeyim mi? Sen beni sevmiyorsun. zSevmeyeceksin. Ben seni seviyorum, seveceğim. Ve özlüyorum. Sesini duymayı, seninle konuşmayı, seni görmeyi özledim. Saat yine 04:48 oldu. Seni seviyorum.. Allaha emanet ol meleğim..

Tam şuan o kadar çok özledim ki.. Çok özledim lan işte çok :KK43: Özletmesen gelsen ya.. Allaha emanet ol..

X