Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Okumayacagini bildigim icin yaziyorum

Seni coookk seviyorumm sevdammm. Cok özledimm seniii koca bebegimm cokkk özledimmm. Kurban olurum seni yaradanaa o ellerine yüzüne sacina sakalinaa. Iyiki tanimisim seni iyiki seni sevmisim kocaman yürekli mis kokulu yarim. Merhameti dünyadan büyük yüregi herkesten zengin sevdam Seni cok seviyorummm apommm cookk seviyorum

koskoca adam benim için böyle bir poz verdi ya kendimi tebrik ediyorum. ahahahah
hepsi aşktan meşkten sevgilim.
bal aşkım benimmmmm

Anneciiiiimmmm benim en iyi en yakin arkadasimsin sen. Senle vakit gecirmeyi cooook seviyorum. Canimin taaa icisin sen.

Umrumda değilsin demeyi baya çok isterdim ama umrumdasın. Ama bunun affedilir bir yanı yok, artık geri dönüş yok. Nasıl insan silinir ben de öğreneceğim.

1.kisi
Bu kirginligim ne zaman bitecek?

2.kisi
Ozledim.

3.kisi
Sen hak ettigini bulacaksin. Ve ettigin zulmun cezasini cekeceksin.

Seni sabahın sadece bu saatinde değil günün her saatinde özlüyorum bir an olsun aklımdan çıkmıyorsun. Daha nasıl anlatayım be adam. Anla işte o kadar seviyorum seni. Bırakma beni nolur bırakma geri dön. Allaha emanet ol canım..

Çok sevdim seni, tanıdığım günden itibaren hep daha çok sevdim. Merkezimdin hayallerimdin, umutlarımdın, dostumdun, ömrümün sonuna kadar gözlerinin içine bakacağım tek erkektin. Şimdi celladım oldun. Bedenimde ki her hücrem acı çekiyor. Hayallerimde bile olmayan bir hayattı benimkisi aşık olduğum adamla evlendim. Bir oğlum bir kızım oldu bu adamdan. Hayallerimizdeki eve sahip olmuştuk. Ben hangi ara sadık olunamayacak bir kadın oldum. Ne için kimler için ne zaman vazgeçtin benden. Herkes bekle sabret diyor, neyi bekleyeyim aklımı kaybetmeyimi.

Hicbir seyin farkinda degilim sandin oysa ben her seyin farkindaydim be adam! Sana olan sevgimden sustum bilemedin. Bu ayriligi senin iyiligin icin yaptim. Ben hep seni dusundum sen ise kendini. Ne aci...

Saçımı kestirdim bugün. Normalde sana sormadan kestirmiyordum, ya da hemen sonrasında "sevgilim nasıl olmuş" diye fotoğraf atıyordum. Ya hayatımın en saçma zamanlarında bile yokluğunu hissediyorum çıldırıcam. Özledim. Özlüyorum.

Özledim seni. Hemde çok özledim. Sadece bir mesaj atsan, yanlışlıkla oldu desen.. Bu bahaneyle konuşsam seninle bende Olmaz ya ama olsun işte yanlışlıkla arasan sesini duysam.. Çok özledim. Neden izin vermiyorsun , neden bunu yapıyorsun. Nolur nolur bunu yapma. Gel lütfen. Sana ihtiyacım var.. Allaha emanet ol meleğim birtanem. Hani işaret olur diyordun ya bu kez de olsun lütfen, hisset yalvaririm hisset bu kez de.. Gel canımın içi.. Allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…