Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Bacaklarım, kemiklerim çok ağrıyor. Sana söylesem üzülürsün, korkarsın. Korkma kötüye bir şey olmaz sevgilim.

Zeki, çalışkan, duygusal, kıskanç, sulugöz, vefakar vede Başarılı.. Hıı bide yalancı)

Evet durum tahmin edemeyecegin kadar karisik. Yeni bi karar aldim. Boylesi belki daha iyi olur. Biraz tuhaf oldu yalniz. Aliskanligi terketmek biraz yoruyor. Bilirsin gucluyumdur. Bu durumuda asarim..

Gercekten bu kadar vicdansiz, bencilmisin? Yo yoo inanamam buna. Benim tanidigim bildigim asik oldugum adam böyle degil olmaz olamaz yalannn

Gercektin hayal olup gittin
Once sana nasil onyargiyla bakmistim tanimistim
Simdi ise sen gittikten sonra herseyi daha iyi net
Anlayabildim..........

yaşadıklarıma inanamıyorum..
ne hayallerim ne ümitlerim vardı benim..
haketmedim gerçekten hakettiğimi düşünmüyorum. kimin ahını aldıysam..

sen de benim gibi ilişkiyi yaşarken değil de ayrıldıktan sonra ya da ciddi bir yola girilecek olursa kamuya duyuranlardansın. en güzeli de bu. sonuç alınınca insanlarla paylaşmak. haberi olanlara da yüzeysel konuşmak. detay vermek yok!

ayrıca aşkım sana bayılıyorum. küçücük kaldı küçücük. balımı yiyip bitirmeme.

Ellerim titredi o yüzden yazamadım. O an yanlış bir şeyler derim seni kırarım diye yazamadım. Şuan sinirden sanırım karnıma ağrı girdi. Bunların hepsini sevdiğim için yaptım. Değer verdiğim için. Aşık olduğum için. Ben bugüne kadar yaptığın her şeyi hakettim. Ama az önceki şeyleri hiç haketmemiştim. Umarım sonradan onları söylediğin için kendini kötü hissetmezsin. Bunları sana diyemedim ama şuan buraya yazıyorum. Biraz daha iyiym şimdi. Ama bir şeyler değişmiyor. Keşke elimde imkanım olsa değiştirsem.. Allaha emanet ol..

Melek seni unutmadım. Nasıl unuturum . Biliyorum kocaman olacaktın,bisiklet mi sürecektin. Ben artık bisiklet süren bir oğlan çocuğu görsem naparım. Ben seni unutmadım,ölsem unutamam. Bana kendini hatırlatmak istedin,biliyorum hep yanımdasın. Ben kendimi affedemem,sen beni affet. Meleğim beni affet.

Ben sana adım atamam. En önemli sebep zaten sen beni istemiyorsun. Buna dair küçücük bir ışık görsem belki tüm bu imkansızlıklara rağmen bir şeyler yapardım. Ama sen zaten istemiyorsun beni. Eminim bunu görsen senin adım atmani isteyen mi var senin duyguların karşılıksız derdin. Daha önce demiştim ya karşılıksız aşk zordur elbet ama sevdiğin insan için bir duvardan farkının dahi olmamasi hatta ondan bile az önemli olmasi daha da zor.

beni hiç aramadın. biliyor musun sevseydin pişmanlıktan döne döne arardın bensiz yapamazdın. Sen aslında beni sandığım kadar sevmemişsin. Ama inşallah Allah sana akıl fikir verir ve bu bana yaptığın kötülüklerden dolayı çok acı bir pişmanlık yaşarsın. Seni hem seviyor hem nefret ediyorum.

Sen merak etme meleğim. Bu saatten sonra kıyamamak diye bir şey yok. Bana nasıl kıyıyolar. Artık bitti .Sen rahat uyu

Özledim.. Ama uymuyoruz işte, uzağız..

Off, durduk yere niye bu kadar çok hissettim bu özlemi, niye bu kadar çok konuşasım geldi seninle.
Zaten şımarttım, daha da yazamam bir şey.. İçimde tutmalıyım.
Konuşmamamız lazım zaten. Keşke soğusam.

Umarım tüm cehalet dolu düşüncelerinle aklına girmiyorsundur insanların...30 yaşındaki yetişkine 3-4 yaşındaki cocukmuşcasına nasıl saçma sapan konuşup öğütler veriyorsun anlamıyorum. Ot gibi gelmişsin ot gibi gidiyorsun ama bilmişlik yapmaktan geri kalmıyorsun. En iyisi ne kadar az görüşsek kar, ne kadar az sohbet o kadar iyi.. ama bunu yapamıyoruz malesef yaşam şartları gereği..görmemişlik, cehalet zor... görmeyebilirsin de ; ama ünsanın kendine ait adabı olur ya... sevmediğim ot dibimde bitiyor. Ya sabır..

Aaa sanki ona söylemişim gibi rahatladım buraya yazınca :) Ne etkisi bu acaba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…