Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Sana söylemem gereken şeyler var. Aklımdan bir türlü çıkmıyor. Saatlerdir kendimi işime veremiyorum. Çok önemli şeyler var söylemem gereken.. Lütfen bir mesaj at sana ulaşmamı sağla, nolur ya Allaha emanet ol..

Içimdeki bişeyler soğuyor sana karşı yoruluyorum tükeniyorum.

Ne olduğunu anlamıyorum kendime ama her yaptığın gözüme batıyor her söylediğin canımı sıkıyr. Bana ne oldu bilmiyorum ama azıcık sefkat istiyorum. Özlüyorum ilk zamanları evlendik 6 ay sonra hayat istemeyeceğim kadar monoton oldu. Ben ailenle gezmek değil başbaşa olmak istiyorum. Dün beni çok kırdın kardeşini 6 7 aylık bebeğini eşini anneni cümbür cemaat gideceğimiz iki günlük kaçamağa neden dahil ediyorsun. Üstelik banna emrivaki yapıyorsun. Gideriz demi. Gitmem istemiyorum. Kocamı özlüyorum. Onunla başbaşa olmakk istiyorum. Birşeyleri özel paylaşmak istiyorum.

Her fırsatta her tartışmada sana mı sorucamların bitsin artık. Bekar hayatındaki sevgilin değilim ben bana soracaksın.

Annene babana gitmek istemediğimde sevmiyor musun daha şimdiden istemiyoraun diye kavga üretme sürekli 2 3 günde bir gidip gelmek zorunda değiliz. Bunları yaptıkça soğutuyorsun.

Doğmayan çocuğa hatta daha rahime düşmeyen çocuk için kavga üretmenden sıkıldım. Kıskançlıklarından boğuldum.
Bende arkadaşım olsun istiyorum. Dertleşmek istiyorum. Yoruldum artık tek başıma olmaktan. Tek gördüğüm insanlar ailen ve bu beni boģuyor artık. Benni bırak.kafamı dinlemek istiyorum sen ailenle tatilr git 2 günlüğüne kaçamak yap benide benimle bırak yoksa sana olan tutkumda aaşkımda bitiyor. Yapma seni çok seviyorum kocamı artık daha fazla yorma bizi.....

Gelmedin, sana söylemem gereken şeyler vardı ama sen gelmedin. Ben seni çok bekledim bugün ama sen gelmedin. Allaha emanet ol sen..

Çok özlüyorum.. unutacak mıyım seni, hiç hayatıma girmemiş gibi mi olacaksın.. hayatımdan gitmeyecek gibi geri gelsen ya oysa..

Beni s*lak(nolur nolmaz) yerine koymuyorsundur umarım, ön yargılı da olasım yok ama hislerim bana bunu söylüyor

Hey sen kimsin.
İstediğin hayatta misin hiç sanmıyorum. Kime konuşuyorum bilmiyorm. Ama yorgunum. Yaşadığım bunca şeye rağmen Gülebilmekten yoruldum. Olumlu olmayı seven ben kaç gündür pes ettirdiler bana.
Aslında dilimde o kadar şey var ki
Asıl onlara söylemeliyimmmm asıl

Ben seni evden kovmadım,gidecektin engel olmadım. Bir kere olsun hiç biriniz bu kızın da derdi sıkıntısı olabilir diye düşünmediniz.Sadece anormal davranmaya başladığım zaman hayırdır dediniz,üstelemediniz. Ben başkalarına davrandığım gibi davranmıyor olsaydım yıllar önce söylediklerini yutmazdım. Ama artık umurumda değilsiniz biliyomusun. Kendim bile umurumda değilken bir şeylerin düzelmesi için çabalamak bana artık zor geliyor.Seninle de mesafem olacak bundan sonra ve inan içime dert olmadı ilk defa o kadar sert olmama rağmen

Sözünün arkasında dursan ne güzel olur , lâkin gitgide küçülüyorsun gözümde bit kadar kaldın seni göremiyorum .

Seni çok fazla özledim.. Söyleyeceklerim vardı sana neden yazmadın Allaha emanet ol..

Ömrüm hep kış oldu, bahar ne gezer
Soldu çiçeklerim, kır gitsin beni
Kimler bırakıpta beni terketmedi ki
Sen de bir kenara at gitsin beni
Her gelem yakıpta kavurdu beni,
Savur küllerimi yak gitsin beni..

Cok mutlusun simdi. Hani dugunun falan olacakya. Nasil heyecanlidirsin sen simdi. Cocuklar gibi. Bana yasattigin onca kotu seye ragmen o cocuksu halini dusununce gulumsuyorum biliyor musun? Bu ask mi? Baskasina ait olacak birine asik kalinabilir mi?

Su siralar ^Can Bonomo - Hikayem bitmedi^ sarkisina sardim. Dinlesene anlarsin belki ne hissettigimi. Agir agir konusma karsimda! Bi lafimla yerle yeksan ederim seni sen bile sasarsin! Sakin olusuma guvenme agir yaralarim seni. Gunlerce kendine gelemezsin. Bana laf soylerken iki kere dusun.

Bazen böyle gördüğü şeylere çiçeklere hayranlıkla bakan ben ;artık sümbülleri sevmiyorum.çiçekler gözümde değerini yitirdi.Her görüşümde acık oturuyor içine çünkü Bu duruma geleceğimi hiçdüşünmezdim. Bu arada yanağındaki gamze deçok tatlymıs önceden farketmemiştim.Ne olurdu ya ben bunla imtihan olmasaydım sadece mutlu olmak istedim ama böyle degildi kafam rahat kimseyi düşünmüyorolmalıydım ne olurdu.Söylesene kim evlenecek ilk önce sen mi ben mi? Kim daha çok hayatına bakacak. Bu da soru mu degil mi. Sen ki sana geldiğim halde beni iten ah ah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…