Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Ayrı evi yaşlanınca mı açacaksın be adam.Yeter artık.

Çok sıkıldım hadi yeni bir oyun bulalım. Söz bu sefer bırakmayacağım. :/

Melek seni öyle özledimki. O kadar köşeye sıkışmış yanlızımki.Derdimi anlayacak bir Allahın kulu yok. Herkes yalan dolan peşinde.
Keşke sana sahip çıkıp tertemiz yaşatabilseydim.
Bana kızma nolur beni bırakma

Utanmasan sabah kahvaltiya geleceksin. Halbuki davetimde acik acik alsam yemegi yeriz diyordum. Insallah butun gun kalmazsin o halde ne diyim. Sevimsiz sey :)

Anne senden bu çıkmış valla, ben de istemezdim bu dünyaya gelmeyi ama keşke manen daha rahat olabilseydim sana bunu söylüyor olmazdım çünkü sen söyletiyorsun, iyice zorladınız yordunuz beni, hala başkalarıyla karşılaştırıyorsun, yapacak bir şey yok!

Sinirlenmem için elinden geleni yapıyorsun sonra "sinir hastasın" diyorsun, demek ki yıllardır aynı şeyleri yaşamaktan ve yaşımın büyümesinden dolayı kolay sinirlenmeye başladım artık kaldıramadığımdan, ama sırf üste çıkmak laf söylemek için bana bunu diyorsun, kendinde olanı bana atıyorsun ya iyice sinirleniyorum, elimde değil, sen istiyorsun ki istediğin gibi ez ben de susayım.

Sana 98 kez bitti demişim 99. Da bu olsun ama 100 üncü mesajı ömrün boyunca görmeyeceğine bahse girerim . Hoşçakal Z

Offffffff....

Walla yine bana daral gelmeye basladi.

Biktim bu alip basini gitmelerinden. Ben seninle olmaya ikna olamayacagim sanirim

Ben gorundugumden cok farkliyim. Icim alev alev yanarken disim buz gibidir hep. Karsimdakine git diye bagirirken bir yandan gitme nolur diye yalvaririm icimden. Ben cok farkliyim. Ofkeme yenik dusup cok sacmalarim. Sen bana bakma her lafimi sahici sanma. Kalbim ayri dilim ayri konusur benim. Kalbim hep sevgiyle atar dilimden cikan ofke dolu incitici olur bazen. Diyorum ya ben cok farkliyim. Bu farki farkedemedigin icin bu haldeyiz. Seni kirar incitirim oturur bi saat aglarim sanki az onceki ben degilimdir. Ne diyecegimi bilemiyorum.

bana küstün mü.. napıym hoşlanamıyorum senden, iyisin filan ama.. ne bileyim.. mesaj mı bekliyosun benden, umut vermek istemiyorum, kaybetmek de istemiyorum şu an için.. ama kaybediyorum galiba.. ay bilmiyorum kafam çok karışık..

Onca yıl istedin ve ben ilk defa olur verdiğimde gittin. Görünen bu. Yok ailevi meselelerin varmış, yok beni kırmak istemiyormuşsun. Ardında başka bir şey varmış gibi hissediyorum. Hiç denemek isteyeceğimi düşünmedin, yıllardır böyle alıştın, uzaklığın sorun olabileceğini ilk defa bu şekilde düşündün, bunları da sen söyledin bana, halbuki ben güvenmiştim bunları düşünmüşsündür diye. Ve bu son seferde seni biraz şımarttığım için artık yazmak istemiyorum, sana çok kızgın olduğum için konuşmak da istemiyorum ama baktım olmuyor yazacağım, artık geleceğe dair hiç bir şey düşünmem seninle ilgili(zaten olmayacaktı aşk yoktu önemli uyumsuzluklar vardı(birazını sonradan öğrendim) ama işte, etkilenme, çekim, merak, değer..) ama ne düşünmem gerektiğini bu soru işaretlerini kesinleştirmek istiyorum. Tabi ketumluğuna devam etmezsen.

Keşke her şeyi rahatça paylaşabilseydim seninle, köstek olmak yerine yanımda olsaydın, kötüye yormasaydın her şeyi. Bazı şeyleri saklamak çok yoruyor.

Canım o hiç gönderisi olmayan son takipçin benim.. hazır hesabını açmışken sızdım içeri, napıym tutamadım kendimi...

hangi birisine yazsam bilemedim ama hepsi icin bi cumle etmeye degmez

ama hepsine tek cumle edecegim...

Yukarda Allah var ...
Sanmaki yanina kalir sadece yarina kalir

Seni çok seviyorum biliyor musun? Bazen öyle bir şey oluyor ki tamam diyorum kendime bak kabullen ama sonra ufacık bir şey oluyor içimde tekrar bilmediğim şeyler oluyor.. Ben seni çok özledim, seni çok seviyorum biliyor musun? Yalansız, dolansız, tüm kalbimle seviyorum seni. Yüreğimle seviyorum seni. Her gece duama katarak seviyorum seni. Her gün uyandığımda aklıma ilk gelen olarak seviyorum. Artık pek cesaret edemiyorum fotoğraflarına uzun uzun bakmaya. Özellike o bir tane fotoğrafın var ya ona pek bakamıyorum. Bakarsam dayanamayacağımı biliyorum. Dün geceydi sanırım amaan ne olacaksa olsun dedim açtım baktım sonra ağladım işte tutamadım kendimi =) Çok çocukca geliyor demi bu anlattıklarım. Seni çocukcada seviyorum işte. Ben bir çocuk kadar masum olamam hayatta artık ama sana olan sevgim , aşkım tıpkı bir çocuğun masumluğu kadar masum. Bir çocuğun saflığı temizliği kadar temiz duygularla seviyorum. Biliyor musun sesini çok özledim. Seni çok özledim. Hani aylar önce telefonda konuşmuştuk ya o iki saaate yakın boyunca.. Allahım.. Hayatımda konuştuğum en güzel saatlerdi. Ben o konuşmayı yapmadan önce seninle konuşmadan önce su içmiştim. Heyecanıma engel olmak için. Sesini duyunca zaten ben kendimi kaybedip konuşamıyordum, cümle bile kuramıyordum. O iki saaat boyunca senle konuşurken sokak sokak dolaşmıştım heyacandan sevinçten, ne yapacağımı şaşırmıştım. Hayır havadan sudan konuşmuştuk, çok basit şeylerdi ama gel birde bana sor o saniyeleri, dakikaları. Ya sonraki gün senin bir cümlen beni o kadar mutlu etmişti ki telefonda sana belli etmemiştim. Ama daha fazla konuşmayıp kapattın ya, ben sevinçten havalara uçtum sırf o cümleden dolayı, mutlu olup şükrettim. Şuan bunları yazarken gülümsediğimi farkettim. Oysa sen gittin O söylediğin şey de benim hakkımda değildi biliyor musun kendin ile alakalı çok hoş bir durumdu. Anladın mı? Ben senin mutlu olmanı iyi olmanı çok önemsiyorum. Ben seni çok seviyorum. Kaybetmek istemiyorum. Seni sevmekten nasıl vazgeçeceğimi de söyle bari. Nasıl seni sevmeyeyim onu bilmiyorum ki. Beni düşünme diyorsun ya bunu nasıl başaracağım ki bunu nasıl yapayım ki Zaten yapmak da istemiyorum orası ayrı mevzu. Ben hayatımda öyle herkesle muhabbet kuran, sıcakkanlı, insanları seven biri değilim. Hatta bildiğin insanlardan uzak duran biriyim. Konuşmayı pek sevmeyen. Mesela o gün basit bir iş konuşması yapmam gerekti karşıdaki bilerek uzatmaya çalıştı sanırım konuşmayı o kadar bunaldım ki anlatamam sana. 20 dakika konuştuk sadece ama bana saatler gibi geldi. Karşıdaki kişi konuşurken aklım yine sendeydi. Karşıdaki sen olsaydın ben .. Ben saatlerce seni dinlerdim. Karşımda sen olsan sadece yüzüne baksam saatlerce sessizce seni izlesem o kadar huzurlu olurdum ki.. Ben çok seviyorum seni. Ama bu öyle basit bir sevgi değil. Ben sensiz olmak istemiyorum nolur yapma bunu. Kalpleri birbirine ısındıran Allah seninde kalbini bana ısındırsın tekrardan, diye dua ediyorum. Sende nolur bırakma beni Allaha emanet ol canımın içi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…