Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Anne canımı sıkmasan olmuyor mu? Niye yapamıyorsun?
Çocuk muyum ben artık Allah aşkına ya.
Kiminle konuştuğumun hesabını niye vermem lazım sana.
Niye bıktırıyorsun beni, niye soğutuyorsun insanlarla aramı?

sevilmeyi çok iyi biliyorum da sevmek ne güzel şeymiş asıl. büyülü bir duygu. tarfisiz bir güzellik.
ve bunu sadece sende yaşadım, yaşıyorum.
her yerini ve her şeyini aşırı seviyorum. korkutucu derecede çok seviyorum.

mis kokunu içime çekmeme son birkaç gün kalmışken heyecanlıyım.
daha şimdiden burnumda o kokun.
içim içime sığmıyo canımın taa içiiii. :KK200:

Seni çok sevdim ben biliyor musun? Her an aklımda olacak kadar, her sabah uyandığımda aklıma gelecek ilk kişi olacağın kadar, gece uyurken seni düşündecek kadar, rüyalarımda görecek kadar, gökyüzüne baktığımda sana selam yollayacak kadar, dualarıma sadece seni alacak kadar, canımdan çok seviyorum seni. Sen benim için çok özelsin. Ben bu özel değerli insanı kaybetmeyi hiç istemezdim biliyor musun? Canım yanıyor ama elimden hiçbir şey gelmiyor. Bir şeyleri düzeltme fırsatım olsaydı bu hayatta ilk önce sana yaptığım yanlışlıkları düzeltmeyi isterdim. Ben seni çok sevdim. Öyleki hayatımda daha önce kimseyi böyle sevmedim. Ben seni sadece sevmedim. Ben sana güvendim, değer verdim, aşık oldum, sevdim. Dili geçmiş zaman kullandığıma bakma sen hala deliler gibi seviyorum, hala aşığım sana, hala güveniyorum sonsuz, hala değer veriyorum. Şimdiki zaman kullandığıma da bakma seveceğim ve benim için özel biri olarak kalacaksın.. Canımın içi.. Bu sana son yazım mı olur bilmiyorum. Son olmasını hiç istemiyorum. Her ne kadar okuyamayacak olsanda buraya yazınca hisseddersin diye düşünüyordum. Çocukça belki ama buraya yazabiliyordum. Sonra sende hissedip geliyordun. Her gelişinde bırak beni demek için geldin ama olsun. Seninle tartışmaları bile seviyordum çünkü seninle konuşma fırsatım oluyordu. O dediklerin acaba gerçek mi merak ediyorum. İnan o kadar çok seviyorum ki bu sevgim mantığımın önüne geçti. Kendime engel olamayıp sana da belki rahatsızlık verdim. Özür dilerim birtanem. Benim sevgim iltihaplı, çok seviyorum ama bu sevgim iyi gelmek yerine sana zarar verdi. Keşke her şey farklı olsaydı. Biliyor musun ben senden önce hiç keşke kelimesini kullanmazdım senden sonra ise hep keşke dedim. Hayatımdaki en değerli kişiyi kaybettim ben bugün. Senden önce beklemek ne demek bilmezdim ben. Şimdi ise beklemek kelimesinin ne anlama geldiğini öğrendim ve öğreniyorum. Mesela beklemek demek gelmeyeceğini söylediği halde gelsin diye dualar etmekmiş. Beklemek .. Ben anlatamıyorum işte bilirsin ama bekliyorum. Dualarımla bekliyorum seni. Sana söz veriyorum duamda olacaksın hep. Ben seni iyi ki sevmişim iyi ki seni tanımışım. Sana bırakma beni demeyi çok isterdim. dedim de. İşe yaramadı ama dedim. Nolur gel olur mu günü birinde. Yalvarırım gel. Seni bu kadar seviyorken beni sensiz bırakma olur mu. Aylar sonra bile olsa yine gel yeter ki gel canımın içi nolur gel. :KK43: Allaha emanet ol meleğim canımın içi..

İnsanlara emir vereceğine bi işin ucundan tutsan ne olur ki " hasteyiiim hasteyimmm " , aya avm açılmış deseler merdiven kurar çıkarsın ama .

Yavaş yavaş normale dönüyormuşum gibi hissediyorum. Mesela ilk başlarda aklıma 5 dakikada bir gelirken artık 1 saat hiç hatırlamadığım oluyor. Numaranı da sildim. İnsan her şeye bi şekilde alışıyor cidden. Ne büyük nankörlük... Kendimi mi kandırıyorum acaba? Alışmak istediğim için mi böyle hissediyorum? Polyannacılık mı oynuyorum kendimce? Ne olursa olsun umrumda değil, tam 48 gündür ilk defa bu kadar iyi hissediyorum. Daha da iyi olucam

Ya neredeyse 2 senedir tanıyorum seni, 2 senedir gizli olan instagram hesabı neden açıldı.. niye storyler herkese açık.. kesin bana aşıksın bakıym istiyosun, kesin aşıksın kesin :p

Büyük hatırın var
Bir sözünle
Yemin de bozulur
Tövbeler de

şarkı duygularıma tercüman.
büyük hatırın var. hem de ne büyük!
dünyanın en bal aşkı tatlı sevgilim:KK200:

Anne 30 olacağım, lütfen artık kimle konuşup konuşmadığıma karışma laf etme, karşı çıkınca da terbiyesiz olmuyorum asla kabul etmem, yıllardır "başına bela gelecek" deyip durdun gelse rahat edecek gibisin, umarım istediğin olmaz, "bak gördün mü" demezsin asla!

Hassas noktamsin. Soz konusu sen olunca sut dokmus kedi oluyorum kirilgan oluyorum. Diyecek cok seyim varken firsatimin olmamasi cok kotu.

Bana karsi romantik ol beni sevdigini belli et benim tek degerli senin icin biricik oldugumu ifade et derdim.

Bilsen nasil aci cektim..
Kimseye soylemedim
Sen yoktun ki bu gunlerimde..
Baskasi vardi gonlunde..
Bugunun bir de yarinlari var.. ne yaparim senden sonra..

Bilmem nasil yasarim ben. Boyle karsiliksiz severken..

Kal. Sevgini de al. Gidiyorum ben. Sen hoscakal...

X