Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Bana diyorsun kendin aynisini yapiyorsun! Biktim senin hatalarini yutmaktan! Yeter ya en yakin arkadasimsin bi kendine gel! Yillardir ya yillardir bebek avutur gibi avutuyorum seni! Iyi misin sen? Bi olgunlas istersen! Ha ne dersin? Zamani gelmedi mi sencede? 3 yil oldu tanisali! Hayatimdan da atamiyorum cidden degerlisin cunku. Ama beni yoruyorsun artik..

Şu an uzun zamandır ilk kez kendim için bir şeyler yapıyorum. Senin yanına gelebilmemi sağlayan sebepler dahi benim hakkımda değildi. Aslında şu an mutluluktan uçmalıyım değil mi ? Ama yapamıyorum. Hâlâ 15 17 yaşındaki ergen genç kızlar gibi acaba şuna bakmış mıdır buna bakmış mıdır diye kontrol etmekle geçiyor yolum. Ama yok yok! Dünyada bir insan bir insanı ancak bu kadar Umursamayabilirdi. Nefret ettiğim aynalara sayende defalarca küstüm ben. Böyle olduğum için, beni beğenmedığın için küstüm....Ne olur bir cümle. Kendi isteğine tek bir cümle söyle bana. Hadi konuşamadin gel yaz. Allah biliyor ömür boyu saklarim o tek cümleyi. Ama sen tek cümle söyle dursun neredeyse yaşadığımı dahi umursamiyorsun. Hayatının tek bir saniyesinde geçmiyorum aklından. Çıldırıyorum. Kalbim alev alev yanıyor sanki. Ağlamak mucizeler getirirmis gibi geliyor başta sonra dönüp bakınca her şey yeniden aynı...

Bu haftasonu da b.k oldu. Gorustugumuz her gun kavga ediyoruz. Biktim artik. Sucu her zaman bana atmaya calisiyorsun ama senin oyunlarina gelmem artik ben. Skildim cok

Sen bela okudukça daha çok şey başına geliyor işte.

Çok zor geliyor bazen sebepleri kendime sıralasam da kabullenmek . Niçin böyle yaptın demeden kendimi alamıyorum . Içim sızlıyor cok. Vardır bir sebebi diyorum rabbim bana hayrı göstersin inşallah

Allah bana cektirdiklerinin bin katını yasatsin inşallah ..ahimi aldın ...hepinizden ciksin ailece.hakkımı helal etmiyorum

Sana bunları diyemiyorum muhtemelen de diyemem iki kere aynı şey yaşanır mı? Gerçekten samimi miydin , yoksa sadece geçmişinin kabusu muydum? Şimdi söküp atmış mı oldun bu yarayı? Bana gelemeyeceğini söylerken beni çağırırken de samimi miydin? Kalbim korkuyor belki de sana olan askım daim diyip gittin kısa sürede biri olacak yanında. Ben ne yapmalıyım peki? Bir yandan hayat sıkıştırıyor bir yandan döner misin diyorum , oysa içimde küçücük umut yok. Sen hep sevdiğin yere gitmek üzeresin dönmezsin ki..

Içim parca parca .. Sana söylemek istediğim her şeyi söyledim ama sen ikna olmadin bize. Ikna olmadın geleceğimize. Yıllar sonra buldum sanmistim seni...cok değer verdiğin geri getiremeyeceğin yıllarını hatırlamak gibi birşeydi bu. Asla geri gelmezdi ama hep burnunu sizlatirdi ya işte ben o günler geri geldi sandım gülüşünle bakışınla, sozlerinle geldi sandım. Oysa sen beni hep eksik bıraktin, Yıllar öncesinde bi kareyim şimdi mutluluğun değil hüznün ve ayrılığın karesiyim.

Eğer benle evlenmezsen evde kal!! Yok ya beddua okumayayım kötü bir şey o zman beni kırdığın yerden bir güzel İncil,umarım hayat Daima seni pohpohlar!Hani karakterinde var ya. Neyse Allah senin de gönlüne göre versin ve bana da soğuma versin Akıl fikir versin. Hayatımdaki bir kişiyi çok sevdikten sonra unutup o güzelim rahatlığa alıştıktan sonra ya benim böyle kafam rahat bir konuştuğum olsa sürekli sıkıntıda olurum diye düşünüp aptal gibi seni tam tanımadan bana olumsuz demene ragmen hayaller kurduğum için sürekli adını ağzıma alıp kendime alıstırdıgım için ve yıllardır süre gelen o kafamın rahatlıgımı bozduğum için Allah bana sabır versin!!!

Arkadaşım, bölük pörçük garip konuşuyorsun anlamayınca da sanki çok anlaşılır konuşmuşsun da ben anlamıyormuşum gibi yaklaşıyorsun, deli oluyorum Algılayış şekillerimiz farklı heralde ama her şeyi de tane tane yazasım gelmiyor yani.

Bana her seslendiginde ismimin sonuna ekledigin o "m" harfini cok ozledim. Ne cok sey sakliymis meger o tek harfte, oyle pismanim ki simdi... Bir gun elini tekrar uzatirsan eger, bugunlerin karanligini isik edecegim gelecege. Sozum olsun!

Yeni bir sayfa açıyorum istemeyerek belki çaresizce,ama açmak zorundayım bunu ögrendim. Bir de Allah birşeyi nasip etmezse o sey ne kadar istersen iste ne kadar çabalarsan çabala istersen şekilden şekile gir olmuyor.Hayırlısı diyip yoluna devam etmek gerekiyormus.Kolay degil hiç kolay degil bazen ama olursa bir hayır olmasa bin hayır ara denirmiş buda böyle olsun ne yapalım. İyi diyebilri miyim bilmiyorum tanımıyorum ama tatlıydın benim gözümde bir albenin vardı ama nasipten öte köy yok zaten değer de vermemiştin bana degil mi? Unutmusum bunu bal. İyi olmuş öyleyse. Diyeceklerim bu kadar Allah sana da hayırlı kapılar açsın. Artık tevafıklar yalnızca seni bulsun. Ben yoruldum ve yüreğim tükendi artık.Hoşçakal içimdeki anlamsız duygu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…