Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Ne olur bi dinlesen ne olur kıyamet mi kopar ölür müsün ?
Sitemleeeer sitemler duymuyorsun ki zaten ...

Başkası için düşünebildiğin şeyleri keşke benim içinde düşünebilseydin/düşünebilsen anne...

Seni ne kadar çok seviyorum keşke bilebilseydin. Hani bana bundan bir süre önce verdiğin değerin farkındayım dedin ya değilsin. Bulunduğun şehrin plakasını görünce aptalca gülümsüyorum heyecanlanıyorum. Bu kadar çok seviyorum seni işte..Aylardır sadece aynı şarkıyı dinliyorum biliyor musun, susuyorum ve dinliyorum. En zor anlarımda bile aklımdasın hiç çıkmıyorsun. Hasta olduğumda yataktan çıkamadığım günde bile seni düşündüm hep biliyor musun? Biriyle sohbet ederken bile aklımda hep sen varsın. Seni severek yaşamayı öğreniyorum sanırım. Senden uzak seni severek yaşamayı öğrenebilecek miyim? Seni çok özlüyorum. Neden biraz daha beklemedin sana söyleyeceğim şeyler var. Keşke fikrin değişse keşke geri gelsen. İşaret olsa bir mucize olsa hissetsen ve gelsen. Seni seviyorum. Mutlu ol. Allaha emanet ol canımın içi... Nolur gel söylemem gerekenler var Allaha emanet ol canımın içi sevdiğim..

Abicim niye her ay sevgili degistiriyorsun? Hayir beni ilgilendirmez de merak ettim. :/ sana gelen 1 ay sonra kaciyor. Merak ettim niye. bu yazdigimi gorsen kim bilir nasil kizarsin ahahahah.. Yinede seviyorum ben seni gercek abim gibi goruyorum ki. Ozel hayatin beni ilgilendirmez.. ❤

Neden kötü bi insan olmayı seçtin ki.. neden acaba.. keşke psikolojiden anlayan bi insan olsam, çözümleyebilsem seni..

Sana katlanamiyorum. Hayatimda hic kimseye bu kadar gicik olmamistim. Etrafimda gormeye, sesini, gulusunu duymaya tahammulum yok. Ne itici, ne pislik bir tipsin sen. Aklima geldin, yine bi tuhaf oldum. Defolup gitsen keske

tamamiyle hissiz olduğum anlarda
kendimden korkuyorum.
bir anda her şeyi bırakıp gidebilirim çünkü.
aniden büyük değişimler yaşar ve yaşatırım.
sen de feleğini şaşırırsın.
bunu biliyorsun.

Seni çok seviyorum biliyor musun? Çok özlüyorum birde. Gitme nolur. Allaha emanet ol canım..

Atandın mı acaba. Buraya gelmezsin umarım, gelsen dayanamaz konuşur görüşürüz gibi geliyor çünkü, oluru olmayan bir şey için hiç gerek yok... Tabi öncelik senin için hayırlısı neyse o olması.

Anne, bit kadar şeylerden dolayı azarlamaktan vazgeç artık vazgeç ya vazgeç........
Bu yüzden bir çok şeyi yapmıyorum soğuyorum yapasım yok, ağırlık veriyorsun bana......

Arkadasimdin sen benim. Hani demistim sana ben kimseye israr etmeyi sevmem bana yalan soylemek zorunda kalmasinlar diye. Yalan beni cok sogutur bitirir demistim... Senin derdini dinlerken hep, sana iyiyim diye yalan soyledim diye huzursuzdum kendi icimde. Ama akliyordum kendimi, aglamadan konusacagim gunlere sakliyordum sana acilmayi. Zaten butun bir hayat aliskanligidir bende ketum olmak. Seninle az kalmisti derdimi acmaya yasadiklarimi anlatmaya... Olmadi! Bugun yakaladigim yalanin hic olmadi! Cok gereksiz bir yalan ama yalandi iste! Yuzlesmeyecegim ne yazik ki... Boyle kalacak icimde... Iyi ki acmamisim sana kendimi. Iyi ki anlatmamisim gulumsememin arkasindakileri... Babaannem derdi hep, el elin esegini turku cagirarak ararmis! Anlatsaydim oyle olacakti!!! Arkadas dedigin tesaduflerle bir araya geldigin insandir ama dogrularla emekle yoluna devam edersen arkadas kalir. Canim arkadasim derken ben samimiydim oysa... Cok uzgunum su an cunku ben senin derdini kendi derdim gibi benimserdim. Ve ne komik ki su an hayatim aslinda altust iken, ben senin bana soyledigin bu kiytirik yalan icin gozyasi dokuyorum. Belki de bu yaslar sana degil de, benim yalnizligimin devam edecegine duydugum uzuntuyedir... Bana yalan soyleme ben unutmam her detay kafamda sakli kalir, cikar gelir bir yerden demistim. Karakter meselesi deyip gececegim bir gun ama henuz erken.. Hele bir gomuleyim kendime tekrar dogrulurum. Artik o dostu kazik atti diye uzuntuden kucucuk bebeginin sutu kesilmesine sebep olan saf degilim. Buyudum! Arkadassin benim icin hala. Kulaga gelince ayni ama icimdeki anlami baska artik! Eski anlami gectigimiz yollarda sakli kalacak, bir daha o anlami hic tasiyamayacak!

yazmak istedigim o kadar cok sey varki ama anlaycagini dusunmuyorum isine geldigi gibi anlaycagin icin yoruldugumu hissediyorum artik guvenimi bitirdin ne yazikki

her şey senin için..
ben güçlü bir kadınmışım onu gördüm, seni de kendim gibi güçlü bir kadın yapacağım Melinda

pişmanım.
kendi hayatımı kendim mahvettim.
geri dönüşü olan ama zor olan bir yola girdim.
keşke sizi dinleseydim.
keşke bu kadar kötü olmasaydın.

Anne sana niye hiç bir şeyi anlatamıyorum ben.. Niye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…