Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Sürekli gözlerime bakıp aşk sözleri söylemek, "çok güzelsin, neden böylesin? " demek zorunda değilsin sevgilim :) Seninle daha çok sohbet etmek istiyorum

Herkes geri gelip pişman olacağını söylüyor gelsende gelmesende ben eski ben değilim artık sana karşı değil aşk gıram merhamette yok !
Sadece içimde nefretin kinim var
Madem gidecektin niye seviyorMUŞ gibi yaptın bana neden yalan söyledin neden ?
Ben bunu hak edicek ne yaptım sana
Şuan o kadar ?
canım yanıyor ama elbet geçecek düzelicem işte sonra yeni bir ben doğurucam bütün hayallerimi gerçekleştiricem TEK BAŞIMA artık kimseyi istemiyorum. .
Ah Ahmet Kaya
Sevmek diye birşey varmış ,
Sevmek diye birşey yokmuş

Sakince anlattığımda söylediğimde ciddiye almıyorsan sesim yükselir, yapacak bir şey yok.

Cok sey diyorlar senden icin. Sen soyle hangisine inanayim? Ben notr dusunuyorum gunahini almamak icin. Neyse belli olur nasilsa. :)

Bu durum cok can yakiciymis. Suan biraz olsun hislerini anliyorum. Hatta can yakmaktan ote berbat bi duygu bu. Sana yasattiklarimi yasamaktan yoruldum. Masum mu ki bu diyorum bazen. Bunu bana soyletiyorsun. Sonra yaptiklarini dusununce gulup geciyorum. Sen kim masumluk kim. Uzgunum boyle olsun istemedim hic. Gercekten uzgunum..

Sevdim seni birtanem
Hemde nasil bir bilsen
Öyle bir sevda ki bu baslangici ben, bitisi sen
Günes dogarken filizlenen ama uclari birlesmeyen
Gecenin karanliginda akip giden umutlarimsin sen...

Kac gecedir sanciyla patlar gözbebeklerim
Sensiz; gelecegin korkusuyla tutmaz oldu bileklerim
Nedendir bilinmez, yüregimin derinliklerinde hala seni beklerim...

Gecenin ikinci yarisinda bastirilmis özlemle aglar gözlerim
Icim icimi yerken duygularimi gizlerim...

Icimde bir eksiklik var cünkü sevgimi anlatamiyorum
Bir caglayan gibisin icimde önünü tutamiyorum
Bir an olsun yüzünü cevirme inan sensiz yapamiyorum
Bu öyle bir sevda ki icimden söküp atamiyorum...

Butun iliskilerini bas bas bagirirken ve herkesin gozu onunde yasarken, bu surekli ayrilip baristiin ama bir turlu kopamadigin "sir gibi sakladigin askinin" evli oldugunu dusunuyorum. Yazik bu hallere dusmene.

Seni çok seviyorummm beni her an seven bana aşık olan adam ben de sana deliler gibi aşığımmmm

2 hafta sonra tatilimizi yapacağız inşallah canımın içi aşkım. her şeyim.
geçen yaz olduğu gibi. :dondurma:
seni aşkla heyecanla bekliyor olacağım sevdiğim. :KK200::nazar:

Çok kötüyüm. . Moralim sıfır.. Hayatım boyunca durduk yere kimseyi üzmedim, kimsenin hiçbirşeyinde gözüm olmadı.. Hep çalıştım ürettim.. Çoluk çocuğa iyi birşeyler öğretmek oldu hep amacım.. Üzülmeyi hak etmiyorum kişi.. Niye beni üzüyor insanlar.. Mutlu olmayı hak etmiyormuyum:KK61:

sana yazmak istediğim o kadar çok şey var ki, ama tutuyorum kendimi.. henüz gerçekleşmediği için çok fazla hayal kurmaktan da korkuyorum
ama hele bi gerçekleşsin!
sana hep yazıcam benim güzel kızım..

sevdiceğim bir tanecik eşim. 6 yıldır her gece ayaklarımı severek uyutan adam. 19 temmuz geçti, ben yine atanamadım. herkesin hayali farklı farklı. benimki sana maaş kartımı verebilmek. o her zaman baktığın plak çaları sana hediye etmek. sana bir çocuk verebilmek. hiç biri olmuyor ve hiç biri de elimde değil. güzel gözlüm, iyiki varsın.

Keşke her şey farklı olsaydı. Özür dilerim yaptığım her şey için. Ben daha önce kimseye aşık olmadığım için kimseyi böyle sevemediğim için ne yapmam gerek bilmiyorum. Keşke her şey farklı olsaydı, güzel olsaydı. Bırakma beni demeyi isterdim sana..

Senin için görünmezim. Defalarca aynı ortamda bulunduk ama bir defa başını kaldırıp bakmadın bana. Yakındık ama dünyanın iki ucunda olan insanlar kadar uzaktık aslında. Duvardaki saatten dahi farkım yoktu senin için. Ben orada içim yüzüme bir kez bakman için yalvarirken sen benimle 5 dakikadan fazla aynı ortamda bulunmaya dahi katlanamıyordun sanki. Karşılıksiz aşk bilirim zordur. İnsanın canını yakar...Ama sevilen kişi için görünmez olmak...Bunu tarif edebileceğim bir acı yok. Şimdi mesafe olarak bile uzaksin. Ben burada seni düşünüyorum. Yediğim, içtigim, uyuduğum anlarda rüyalarımda bile seni düşünüyorum. Sen ise daha yüzyüze iken göremedin beni. Şimdi bu hislerimi bilsen eminim iğrenirdin. Hatta belki dünyada son kız ben olsam bakmazdın suratıma. Sahi senin için bu kadar mı yüzüne bakilamayacak biriyim? Karakterimi bilmiyorsun ki hiç konusamadik seninle. Ben bir cümle söylediysem duymazliktan geldin ya da zoraki bir cümle söyledin. Aynalardaki benden ben bile nefret ediyorum aslında. Anlaşılan sen de katlanamıyorsun. Ama ne yapayım güzel değilim ve belki hiçbir özelliğim yok....Keşke bunları değiştirecek gücüm olsa ama yok. Bir gün başkasını seveceksin ve belki hayat arkadaşın olacak. Benim bunu duymaktan kaçmamin yolu yok. Çünkü bundan sonra hayatımın bir parçası olacaksın. Kaçsam bile değişmeyecek bir kader bu. Keşke o gün gelmeden ya ölsem ya da unutsam seni. Beni sevmeni hayal edemiyorum bile. Ama ben seni seviyorum. Nasıl oldu bilmiyorum ama seviyorum...

o kadar saçma şeyler sordum ki sesini duymak için aradığımı anlamadın inşallah

Bi şey paylaşmışsın.. ne paylaştın ne nee? tatile mi gittin, selfie mi, düğün mü, dernek mi.. ne paylaştın.. sen pek bi şey paylaşmazdın ki.. merak ettim fake hesap açıyordum ki vazgeçtim.. iyice saplantıya çeviricem seni takibi.. neyse, ne paylaştıysan paylaştın, napıym yaniii...

Bugün diğer günlerden çok daha farklı benim için biliyor musun? Keşke doğarken ölseydim diye düşündüm ya da keşke yolda gelirken bir araba çarpsaydı ve orada ölseydim. Çok çocukça, şükürsüzce farkındayım. Ama canım öyle bir yanıyor ki sana tarif edemem bunu. Aklıma tüküreyim, neden böyle bir insanım ben neden? Neden sana bu kadar aşığım neden bu kadar sevdim neden ya neden. Güçlü değilim yemin ederim değilim. Ben senin sevgini kaldıramıyorken daha buna alışamamışken bugün öğrendiklerim bana fazla geldi. Onu öğrenince sol yanımın nasıl yandığını sana nasıl anlatayım ki ben. Keşke bugünü hiç görmeseydim. Hastayım deyip odama çekildim. Ağlama seslerim duyulmasın diye çaba gösteriyorum. Allah canımı alsa keşke. Keşke bana ulaştığın gün ölüm haberimi alsan. Canım yanıyor o kadar çok yanıyor ki. Koksaca yıl geçti ilk kez şuan canımın bu kadar yandığını hissediyorum. İlk kez şuan kalbimden bir şeyler koptu. Keşke bugünü hiç yaşamasaydım. Ne kadar acıymış. Ne kadar can yakıyormuş bu durum. Dayanamıyorum. Keşke bu acı canımı yakmak yerine öldürseydi beni. Keşke. Umarım mutlu olursun iyi olursun ve umarım bugecem son gecem olur benim. Allaha emanet ol canımın içi..

X