Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Sizinle aynı fikirde olmadığımda, canım cicim tatlım minnoşum olmadığımda alınıyorsanız yapacak pek bir şeyim yok..
İçimden nasıl gelirse öyleyim.
Ben bunlarsız da "içten" olabiliyorum. Bunları yapmadım diye kötü düşünüyor olmuyorum.
Samimiyet, enerji ve rahatlığım arttıkça da değişebilir.

Son düzenleme:
Ne kadar inanmam gerek hic bilmiyorum. Ama Rabbime biraktim ben zaten. Ne sekil isterse oyle olsun. Diyecek cok seyim var. Sadece zamanini bekliyorum..

Tepki vermedi biliyormusun? Bildigin tepki vermedi. Dua falan mi ediyorsun cunku bu durum cok komik tepki vermemesi imkansiz. Tanisa seni sever eminim. Belki bir gun tanisirsiniz. Bunu cok istiyorum..

Geçen yıllarıma çok üzülüyorum.
Sana verdiğim değerli yıllarıma..
Yazık hiç değmezmiş.
Ama ah ettim sana, Allah'a havale ettim seni, inşallah yanına kalmaz.
Komik olan hala nasıl oluyor da kendini son derece haklı görüyorsun? İnanamıyorum buna..
Neyse zamana bırakıyorum seni, zamanın boşluğuna, dank eder bigün.
Yalan dünyan yıkılır, etrafında ki sahte insanlar gider o zaman dersin ki
'O bana çok aşıktı, benim için her şeyi göze alırdı. Ben naptım?'
Tez zamanda gerçekleri görmen dileğiyle.

Benden ve karnimdaki bebgnden daha degerli ne vardiki su hayatta. Seni defalarca evinden kovan ablan mi? Bana hakaretler eden kardesin mi? Cocugu olmaz bu kizla evlenme diyen annen mi?Bebeğime ve bana hic mi acimiyosun. Bosaniyoruuz. Karnimda iki aylik bebegimle bir basima kaliyorum. Simdi evliligimiz boyunca bize rahat vermeyen ailen sahip ciksun sana. Onlarla mutlu bi sekilde yasa. Ama dunu bil. Bu bebegi sana asla gostermeyecegim. Bu evden yarin gidiyorum ve birdaha senin yüzünü asla görmeyeceğm.

Bitmiyor vallahi bitmiyor inan bunaldim artik. Ne zaman bitecek sen soyle? Aylarim zehir oldu. Ben mutlu olacagim sanmistim. Eskisinden beter oldum. Cikmazda gibiyim bu yuzden. Ve beni kimse anlamiyor. Neden soylesene? Neden? Bu gunlerde biter mi? Ben bu gunlerin gelecegini biliyordum. Biteceginide biliyorum. Ama yuregim dayanmiyor. Senin icin cirpiniyor. Yarali bi kus gibi tipki...

Acaba şuan neredesin ve ne yapıyorsun? Mutlu musun?? Az kaldı hissediyorum..

Beni kaybetmeye değerdir tercihlerin belki de çok pişman olursun ancak geç olursa.
Içimde umut yok bunu yapamam gelmeyeceğin her gün zehir olur bana.
Dayanamıyorum diyorum ya sabır tam simdi lazım bana.

İkimizi birbirimize ne kadar benzettiler , biri kızım biri kızkardeşim sandı :)
Dilerim kaderin benzemesin , dilerim hep mutlu olursunuz .Rabbim o gülen yüzünü hiç soldurmasın inşallah ...

Kendime söz verdim artık kendim için yaşayacağım diye . Bugün bilmiyorsan ne yaptığımı , saatlerce konuşmuyorsak telefonda , buluşmuyorsak aylardır , beraber uyuyup uyanmıyorsak hepsi sen istemediğin için . Beni , bana ait şeyleri elinin tersiyle ittiğin için . Ne çok hayalim vardı bize dair . Ben seni nasıl seviyordum bir bilsen . Seni unuturum diye ödüm kopuyordu . O yüzden hergün anıyordum . Ama unutacağım artık . Güzel bir gelin , güzel bir anne olacağım . Güzel bir yuvam olacak . Hayallerime kavuşacağım . Ve yanımdaki sen olmayacaksın . Vicdanım o kadar rahat ki . Yürüyüp gideceğim kendi yoluma Z . Sen de kurtulmuş olursun benden hep de bunu istiyordun zaten .

Bundan sonra herkese; "Sen bilirsin".
Ben böyleyim. Bu kadar.
İçtenim ama mesafeliyim, beni buna yaşadıklarım, kırgınlıklarım, hassaslıklarım, nezaketsizlikler, insanların sürekli diken üstünde olup sende kötü yön aramaları itti.
Ki bazen aslında içten içe çok güvenmek, içtenlikle samimiyetle muhabbet kurmak isteğimden dolayı yine mesafemi biraz delip gereksiz derecede içten davranıp önemseyip kırılıyorum ama genel durumum yabani. Bu şekilde rahat olabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…