Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Şok.:KK57:
Ne alaka ki beni arıyorsun?
Mutsuz olduğunu biliyorum ama lütfen benimle ilgili hayallerinden vazgeç.
Aynı yerde çalıştığımız için biraz zor olacak gibi.
Bir de hayatımın aşkını sır gibi sakladığımdan yalnız sanıyorsun beni herhalde.
Neyse... Ben salağa yatmaya devam. :kahve:

Bundan sonra herkese; "Sen bilirsin".
Ben böyleyim. Bu kadar.
İçtenim ama mesafeliyim, beni buna yaşadıklarım, kırgınlıklarım, hassaslıklarım, nezaketsizlikler, insanların sürekli diken üstünde olup sende kötü yön aramaları itti.
Ki bazen aslında içten içe çok güvenmek, içtenlikle samimiyetle muhabbet kurmak isteğimden dolayı yine mesafemi biraz delip gereksiz derecede içten davranıp önemseyip kırılıyorum ama genel durumum yabani. Bu şekilde rahat olabiliyorum.
Beni anlatmışsın bebeğim.. Demekki yalnız değilim.. Hayat bazen.. Hatta çoğu zaman nazik davranmıyor.. Koruyacak kendimizi

Koccaman coooook unutma olur mu? Hep derdim ya cocuksu bi sesle koccaman coook sakin ola unutma! O kadar cok seviyorum iste seni. Bogazimda dugum dugum oldu cumleler. Tutsak kaldilar yuregimde. Unutma lutfen. Koccaman coooook seviyorum seni! Sen boyle deyince cok mutlu olurdun..

çocuklarımıza kavuştuğumuzda bu sayfayı okutmak istiyorum.
kızımlarım elifim ve meryemim.. demek istiyorum artık :KK43:

Sevgili kayinvalidem ve gorumcem ne zamam anlayacaksınız dünyada sizden başka insanlar da var parası olmasa da çok sevilebilecek insanlar. Ne zaman diyeceksiniz aaa evet sen haklısın ben yanlış biliyorum diye. Ne zaman eğilip alacaksınız o burnunuzu yerden. Ne zaman doyeceksiniz yuzume karsi Sen baskalarinin gelinlerine Gore na kadar iyi huylu sabirli vie gelinsin oglum yada. Kardesim col sansli site me zamaaaannnnnn. Yada defoluunn Godin venom hayatimdan demeyi çok isterdiimmm

Sihirli güçlerim yok benim, saliselik hareketler bekleme benden.

Ayrıca hiç yalan söylemediğim halde, yalandan da nefret ettiğim halde bana bunu yakıştırıyorsun ya ah ah.
Uydurma konuşmam ben. Hele ki hastalık konusunda.
Çok zorlanıyorum böyle şeyleri kaldırmakta ya...
Yok yani yok yapımda yok bu ergenlikte de yoktu şimdi de yok.

Bundan sonra böyle, sinirlendiğin bit kadar şeylere karşı hatırladığım kadarıyla kendi yaptığın şeyleri sana hatırlatıcam, "sen de yapmıştın, demek ki oluyormuş, insanlık haliymiş" diye.

caf54d5d_o.jpeg

Seni üzüp durduğum ve geçmişten kalan algı kirliliğimin düşünce zincirimi bozmasına izin verdiğim için üzgünüm. Özür dilerim.

Ama sözüm söz.

Seni çok seviyorum.

X