Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Anne, yeni bir huy başlattın şimdi de beddua ediyorsun bana haksız yere.
Hayırdır ne bu düşmanlık?
Beni kırmak için yeni yöntemler bulmaya başladın belli ki.
Nasıl bir anne çocuğuna beddua eder anlamıyorum, ya gerçek olursa diye düşünmez mi insan?
Olsa da üzülürsün ama söylüyorsun bir kere.
Sinirden dersin başka zaman ama kötü mü, kötü. Sinirden ne diyeceğini bilemiyorsun resmen.
Bir gün bir şey yaşasam "bak gördün mü" diyeceksin alakasız bile olsa, ama ben hiç bir zaman senin sandığın gibi kötü, durduk yere inatlaşarak falan yaklaşmadım sana, sen ne yaparsan kendi kendine yaptın ne anladıysan kendi kendine kurdun.
Paylaşmama lüksüm olduğu hiç bir şeyi paylaşasım gelmemeye devam edecek belli ki, özellikle bir gün evler ayrılınca, takmamayı başarabilirsem anca.
Neyse Allah biliyor ama kalbim kırılıyor gerçekten ama umurunda mı? Öyle olsa bir gün dururdun heralde.
Hiç anlamadın kırıklarımı.
Kötü şeyler yaşadın ettin belki ama ben de kırılmayı hiç haketmedim.
Bazen buralara böyle yazmaktan pişmanlık hissi yaşıyorum ama ben de böyle içimi dökebiliyorum, sen bize püskürtüyorsun ya içini hasta olmamak için.
Ben nasıl hasta olmadım zaten hayret ediyorum, Allah korusun tabi.

Bitiyor gibiyiz. .
Bitiyor muyuz?
Anlamsızca tavana bakıp bı iki damla yaş akıtıyorum. .
Ne olacak sonumuz böyle ?

Beynim parcalanacak gibi agriyor. Suan gozumu zor aciyorum. Telefonu zor tutuyorum. Bana dua et. Her seye ragmen iyi kalpli oldugunu dusunuyorum. Bana dua et. Senin dualarin kabul olur bana dua et. Nolur bana dua et. Beni dualarinda hic unutma. Sana ihtiyacim var. Bana dua et. Lutfen..

Niye her seferinde hiç bir şey olmamış gibi seninle konuşasım geliyor.
Çok "içten" hissediyorum seni, iyi geliyorsun..
Ama uyumsuz ve uzağız.
Aşık da değilim ama bir çekim var.
O rüya da bana bir şeyler anlatıyorsa zaten, hiç sandığım gibi değilmişsin derim ama yazmayacağım sana... Zaten kabul edemeyeceğim bir siyasi zıtlık da var gibi geliyor net konuşamasak da. Ben çok kıskancım sen biraz rahatsın vs..
Hem kızgınım hem o çekimi hala tam olarak yok edemedim görünüşe göre.
Yine de iyiyim.(ne zaman böyle desem konuşunca sanki uzun süredir konuşuyormuşuz hissini tekrar yaşayıp susunca tekrar arıyorum bir süre..)
Artık "biz" bitmeli, zaten senin durumunun da aşk değil bir çekim, iyi gelme ve "ilk aşk" takıntısı olduğunu düşünüyorum... Aynı hislerdeyiz ama sen daha duygusal ve aşka bağlayan tarafsın.

Yüreğim yanıyor anne cok zor günler geçiriyorum yemin ediyorum abartısız su ev üstüme üstüme geliyor boğuluyorum hiç bir yere sığamıyorum. Sen beni nasıl görüyorsun acaba ben sana söyliyim evlenmeye meraklı gibi şımarık iş Begenmeyen ah ahh sen bir içimi bilsen ateş meydanı sanki..

gökyüzünde ay yine kırmızı.. yine böyle olduğu birgün, sana atmıştım fotoğrafını.. adın gibi diye.. kor rengi ay.. "ana kırmızı gerçekten" demiştin.. cevaba bak.. salak.. ama bu salak adamı özleyen kız ondan da salak..

Bende buraya boyle ask dolu seyler yazayim diyorum senin icin ama buraya yazana kadar sana yazarim hehe

annem bi sen bi de sevdiceğim.
taparcasına seviyorum ikinizi de.
çok abartılı bir şekilde.
normal olamadım bu konuda ne yazık ki.
aşkla bakıyorum sana da.
nasıl güzelsin nasıl.
bebek gibi kokuyosun sen de.
çok çok tatlısın çok. meleğim benim.
annecim her şeyim. senin yanında ben hep çocuğum. hiç büyümem.

Ben vardim daha oncesinde! Onun degil benim hakkim! Nasil bir vicdan bu Allah askina? O benim benim benim iste. Ne yaparsaniz yapin onu elde edemezsiniz. Yine benim olacak! Veeee sizi bekleyen sondan kacamazsiniz.

İnternetteki "kimseyi şunu yapacak kadar sevmeyin, bunu yapacak kadar sevmeyin" yazılaeına ainir oluyorum.. sanki severken miktarı biz belirliyoruz

Senden sogudum. Hic sitem etme niye benle muhatap olmuyorsun beni unuttun diye. Icimden gelmiyor senle konusmak. Mumkunse sende benden uzak dur. Kac yillik arkadasligimiz bitmistir benim icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…