Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Canım biraz yanıyor, biraz kelimesini önemseme sen. Hiisedipte üzülme diye diyorum ya da kendimi kandırıyorum. Of her neyse.
Özledim. Daha kaç gece seni özleyeceğim, daha kaç gece seni düşüneceğim? Şikayet etmiyorum yanlış anlama ama... Ben seni çok seviyorum, seninle konuşmak isterdim. Keşke sende isteseydin.. İçimdekileri anlatan iki kelimelik bir şey yazayım mı ; 'Ah bee'.. Bazı şeyler vardır okuyana bir şey ifade etmez ama yazan kişi canının nasıl yandığını o kelimelere sığdırır.. Allah'a emanet ol canımın içi, canımdan çok sevdiğim..

Aman be nasil birsey toplayamadim kendimi.Tam kendime gelmisken yine sikintilar...
Islemedigim gunahin suclusuyum

Kendi yaptığın şeyleri başkası yaptığında kızmaktan vazgeeeççç...

"senin gururun hep benden önce geldi" deyip öyle kacamazsin koca. Bak hala uyuyor. O değil de bu gece tüm söylediklerinde hakliydin. Gururumdan bunu yuzune söyleyemedim ama ne yapayım ben de bu şekil bir ruh hastasiyim. Duzeltemiyorum kendimi. Sen yine de beni sev...

Cabaliyorum gülmeyi yeniden öğrenmek için. Bir gün basarirsam , sana haklısın diyeceğim. Ustelik gulumseyerek. Evet yine bahane ürettim bu konuda da haklısın.

Seni çok özledim. Oturdum eski konuşmalara baktım Ben ne kadar aptalım, ne kadar çocukca davranmışım.. Hep hatalı olan benmişim. Sen ne kadar iyi yürekli birisin, ne kadar özel birisn bir kez daha anladım. Biliyor musun? Ben sana layık değilim gerçekten, evet seni hak etmiyorum malesef Sen o kadar değerli ve özel birisn ki.. Artık hatalarımın her şeyin farkına vardım, keşke dönsen bu kez aynı şeyleri tekrarlamazdım keşke dönsen.. Allah'a emanet ol canımın içi, sevdiğim..

Keşke hissetsen, bir işaret olsa mucize olsa da dönsen. Söz veriyorum artık değiştim o eski hatalarım bitti. Ah bee keşke dönsen nolur hisset, bir mucize olsa dönsen özledim Allaha emanet ol canım..

Canim sevgilim inanki seni cok seviyorum ama beni cok bunaltiyosun bu kadar kiskanc olman beni yoruyor .

Yazıp sildim, sen sadece özlediğimi bil olur mu? Özledim seni hem de çook. Keşke hissetsen iyi olsan ve gelsen.. Ah bee..
Allah'a emanet ol canımın içi..

Son düzenleme:
Canım sevgilim , umarım çok kısa süre sonra beni bulmuş olursun . Biliyor musun herşey güzel gidiyor şimdilik . Ailem mesleğim arkadaşlarım herşey huzurlu . Bir tek sen yoksun . Eğer gelirsen sanırım uykumda bile gülümseyeceğim . Gecikme olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…