Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Dayanamıyorum. Seni sevmek çok güzel ama bir o kadar zor. Kalbim yine sıkışıyor, iyi misin Aklıma sürekli eskiler geldi bugün.. Dayanamadım, dayanamıyorum artık.. Ağlıyordum sonra kafamı dağıtmak için dizi açtım,komedi dizisi sözde, bir cümle geçti aklıma senin söylediğin bir kaç şey geldi oturdum ağladım. Sana o kadar alışmışken senden uzak olmak çok zor biliyor musu? Çok zor sana sabahları günaydın diyememek, geceleri iyi geceler diyememek, nasılsın diye soramamak çok zor. Hayalimde sürekli seninle konuşuyorum, otobüsteyken, yürürken sürekli seninle konuşuyorum içimden. Ben sen oldum. Aklıma, kalbim hep sen olmuş. İçimden geçenleri yazamıyorum, nasıl yazayım ki? Seviyorum işte. Fotoğraflarına bakıyorum. Sensizlik çok zor.. Sevdiğin kişi çok şanslı biliyor musun? O çok şanslı.. Ben seni çok seviyorum. Sen gelmesende ben buradayım. Seni çok seviyorum, eğer bir gün kendini yalnız hissedersen uzakta seni hep seven, canından çok seven biri olduğunu hatırla olur mu? Gelsen keşke.. İyi gelse keşke sana.. Ben seni çok seviyorum.. Allaha'a emanet ol güzel insan..

Canım kocacım, oğlumun babası. Biliyorum seni çok kırdım ve üzdüm. Keşke oturup seninle konuşsaydım, sen ne olur dinle, lütfen gitme derken ben inat ettim seni dinlemedim ve evimizi yuvamızı terk ettim. Boşanma sürecinde seni hep üzdüm. Sense hep oğlumuz için sustun.

Lütfen beni affet. Ne olur tekrar evlenelim. Ben çok pişmanım.

Aklıma hiç gelmesen keşke, şu yanlış hisleri doğuran çekim yok olsa aramızdan. "Sadece" iyi birer arkadaş değerli insan gözüyle bakabilsek.

Mutluluk.. Zor zanaat..
Fikir ayrılıkları, hayalkırıklıkları..
Sahi mutluluk neydi?
Tarifini bile edemiyorum şu an o denli.
Anilarimi zorlayayim dedim etraf kirik dokuk heryer darmaduman..
Mamafi yine de bulamadim..
Mutluluk senin esaretinin altindan kayip özgurluge ucabilmekti sanirim...

Kimsin nesin nelerden hoslanirsin neredeyse hicbirseyini bilmiyorum ama sende beni sana ceken bisey var ve bwn bu duyguyu tekrar yasama korkusuyla kendimi sana bakmaktan seninle tekrar ayni ortama gelmeyi istemekten alikoyamiyorum

Ben ayni seyleri yasamaya korkuyirum ama biz seninle arkadas olsak cok guzel olmazmiydi sıkildığında birbirini arayan birbirini oxleyen beraber zaman gecirmekten mutlu olan iki arkadas olamazmiyiz

Sanirim olamayiz

Hepiniz her seyin farkindaydiniz. Bile bile oyun oynadiniz bana! Bile bile canimi yaktiniz. Ama bir seyi unuttunuz Allah iyilerle beraberdir. Cok sukur beni bu kotulukten kurtardi! Hicbirinize hakkim helal degil. Cehennemde yandiginizi gorsem bi odun atar gecerim.

Olun.. Sevdiklerinizle.. Güzel enerji aldığınız insanlarla.. Birarada olun.olaylar.. hayat yeterince yorucu.. Kötü insanlar.. sizi bunaltan olaylar.. Bunlara sünger çekebilmek için.. Olun.. Güzel anları. Sevdiklerinizle yakalayın

Eski patronuma yeni elemanlarının kazık ayması dileğiyle size dürüstlük değil öalan yalan söyleyip arkanızdan iş çeviren yakışır iyi insanları etrafınızda tek tek kaybettiniz bende olmak üzere birgün onlarda gidecek yaşnız kalacaksınız....

Her sey planlandigi gibi gidiyor ama ben bu sonu bozarim! Hayir bu sekilde olursa kabul etmem bunu bilesin. Bende insanim. Nasil boyle biseyi kabul edebilirim?

O gun bildigin icin sustun demi? Ustune uykum geldi dedin kacarcasina. O olmayan vicdanin hic mi sizlamadi? Tam yarana dokundum degil mi? Simdi simdi anliyorum gercekleri. Yanlis yaptin sen. Cok buyuk bir yanlis. Benden gercekleri gizledin. Sen bana kiydin. Bunu senden hic beklemedim. Icimi cok acittin. Beni cok kotu bir duruma soktun. Hala aklin bende olmasin. Ben seni bitirdim coktan.

Ben mutsuzum ve kafanda bana biçtiğin senaryodaki role göre davranmamı beklemenden de yoruldum. Kendini merkeze aldığın rollerde ben sadece sorunlarını anlattıktan sonra üstünden öylesine geçilen ve tekrar senin rolüne, problemlerine odaklanan bir karakter gibi duruyorum. O yüzden konuşmamam ve sana içimi açmamam normal.

Son düzenleme:
kabus gördüm

bana yine evlenme teklif ediyordun

yine yarım yamalak yine gönülsüz hatalarını yüzükle affettirmeye çalışıyordun

neden basit kadınlardan değilim ki sanki neden bu kadar kolay değil herşey neden yetmiyor bana koklattığın sevgi neden yetmedi.

kıskanmak değil de bu bambaşka bi şey anlamadım
ben onca şeyi boşuna mı yaptım?
ya da bunları hakedecek naptım..
Allahım sen aklıma mukayyet ol

Yanına gidip oturduğuma bin pişman ediyorsun beni anne gereksiz laf sokmalarınla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…