Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Aaah ahhh.... Ergen gibi aşk haykıracağım gelmezdi hiç aklıma burda... Ama ben senden hoşlanmıştım be.... Sevmiştim diyemem çünkü sevmek için bir şeyleri paylaşmış olmak gerekir, bir şarkıyı, bir düşünceyi, ufacık bir sohbeti ya da... Ama ben senden uzaktan hoşlanmıştım hem de ne hoşlanmak, şimdi durup dururken aklıma gelipte liseliler gibi yazdıracak kadar hoşlanmışım hem de.... Sen çoktan evlendin, çoluğun çocuğun oldu, güzel hemde çok güzel bir hayatın var. Yani öyle görünüyor uzaktan. ALLAH bozmasın. Evleneceğini duyduğumda hiç üzülmedim çünkü seni çooktaan silmiştim aklımdan. Bir-iki kere meraktan baktım sosyal medyadan profiline. Sana hiç yakışmayan, çok güzel bir eşin var, çünkü sen de biliyorsun ki çok hoş biri değilsin, yani çıtırken bence çok tatlıydın ama şimdi kusura bakma yalan söyleyemeyeceğim, zaten söylesem de inanmazdın demi... Ama ben seni her halinle beğeniyordum be... Ne paran ne pulun... Seni ilk gördüğmde, daha doğrusu ilk farkettiğimde hoşlandım senden hem de çok... Belki çocukken bir iki kere daha karşılaşmıştık hatta kesin karşılaşmıştık ama farketmem onsekiz yaşıma nasipmiş. Kendimi de sana farkettirmek için biraz uğraşmış ve başarmıştım ama sonra ne senden bir adım ne benden. Tabi ki sen adım atmalıydın, tabiki sen! :KK11:Sonra sen yaklaşmaya çalıştın ben biraz gurur birazda davul bile dengi dengine diye fısıldayarak kendime, set koydum hislerime... İyi ki yapmışım, bak şimdi senin mutlu bir yuvan, çok iyi bir kariyerin var. Nerden, neden aklıma geldin bilmiyorum ama vicdanın biraz sızlasın eğer ben de hani olmaz ya olurda bir gün aklına gelirsem, benimle en sonunda dalga geçmeye, oynamaya, benim sana yapmaya kıyamadığımı bana yapmaya kalktığın için, olur mu....:lülülü::KK51:
Gece gece hislenmece... :KK57:
Not: Bunu okuyan olur da "ooo arkadaş sen de kaç yaşına gelmişin, hala mı onsekizlik hoşlantını sayıklıyosun" derlerse, maalesef aynı ortamın kişileriyiz. Ha çoktaan bitmiş hislerdi zaten, sadece bir an aklıma geldi ve içimi dökmek istedim.

Son düzenleme:
Bugünden itibaren tüm izlerini sileceğim , sen hayalimdeki senin yakınından bile geçemezsin. Z

sana giydirdiğim gömleği yıkamadım. yıkamayacağım!
özlediğimde kokluyorum.
missss gibi ohhhhh missssss. üstüne sinmiş müthiş kokun.
aşkım benim. biricik sevdiğim. :KK60:

Verdiğin değeri biliyorum. Çekim de yaşadık karşılıklı.
Ama sen duyguları kendin yoğunlaştıran birisin çok yüksek ihtimalle. Bu çekime, iyi hissetmeye aşk adını koydun.
Ama gerçekten aşık değilsin, hiç sanmıyorum.

sana giydirdiğim gömleği yıkamadım. yıkamayacağım!
özlediğimde kokluyorum.
missss gibi ohhhhh missssss. üstüne sinmiş müthiş kokun.
aşkım benim. biricik sevdiğim. :KK60:
bunlar hayatın en temiz en saf en inanılmaz güzell tarafları sanırım:KK16:bize dünyanın halaa güzel bir yer olduğunu hatırlatan...

b2a02f956e9313a98634bc358f8ca958.jpg

Seni çok özledim biliyor musun? Gittin ama ben senden gidemedim bir türlü.. Seninle konuşmayı çok özledim. Çok özledim.. Sen hiç mi özlemiyorsun? Ben neden bu kadar sevdim seni, nasıl sevdim.. Vazgeçemiyorum bu kadar çok severken vazgeçemiyorum. Ne yapacağım? Nasıl vazgeçeyim senden, sen var ya sen benim gözümle kendine baksan sende anlardın nasıl özel biri olduğunu, benim gözümle kendini sadece bir kere görebilsen o zaman anlardın seni sevmenin ne demek olduğunu. Benim gözümden bir kere kendini görebilme imkanın olsaydı o zaman görürdün senden vazgeçmenin nasıl imkansız olduğunu..Ben seni çok seviyorum, hemde çook seviyorum. Sen benim için çok özelsin.Bekliyorum gelmeyeceksin sanırım. Bu kez en uzun süre olacak sanırım. Ben bunu kabul etmek istemiyorum ama. Çok özledim seni. Biliyor musun bir kere arasan senin sesini duysam sadece bir selam versen dünyanın en mutlu insanı olurdum benimle normal konuşsaydın. Ben seni çok özledim, dayanamıyorum. Çok zorlanıyorum. Keşke her şey eskisi gibi olsaydı, keşke her şey çok daha farklı olsaydı. Keşke gitmesen, keşke vazgeçsen, keşke gelsen, keşke benimle konuşsan.. Bak görüyor musun böyle keşkelerim var işte benim. Gittikçe artan keşkelerim.. Aşkın gözü körmüş birde, kör değilde böyle çok farklıymış. Ben seni çok seviyorum ve ben sana aşığım.. Senden tek istediğim seninle konuşmak ve senin iyi olduğunu görmek, bir şeyler palaşmak.. Derdin olduğunda bana anlatmanı isterdim, konuşmak istediğinde benimle konuşmanı isterdim, seni iyi hissettirmeyi isterdim. Sana iyi gelmeyi o kadar çok isterdim ki.. :KK43: Ah bee. Özlemek kelimesinin sadece tek kelime olmadığını, özleme eyleminin gerçek anlamını seni özlerken öğrendim. Değerli kelimesinin gerçek anlamını seni tanıdıktan sonra öğrendim. Ben sevmenin ne demek olduğunu seni severken öğrendim. Canının yanmasını kalbinin acısını öğrendim. Yani senin acını hisssetmeyi öğrendim. Hani bana aylar önce bir şey demiştin ya ben ilk kez dün anladım onu. Ve oturdum saatlerce ağladım biliyor musun? Seni çok özledim canımın içi.. Senin iyi olmana ihtiyacım var yeter ki iyi ol olur mu, kendine çok iyi bak. Seni seviyorum. Dönmeyeceğini bildiğim halde bekliyorum :KK43: Allaha emanet ol canımın içi..

vay be...

bu kadar uzun süredir. özlemeden durabiliyorsan...

ya başka biri var hayatında. ya da beni gerçekten sevmemişsin.

o halde benim de üzülecek bir şeyim yoktur.

vay be. afferim sana.

Ah güzel bakışlı sevgilim adımla seslendiğin zamanlar yüreğime bı kor düşüyor acaba kötü birşey mi söylecek diye. .
Biliyorum seni yoruyorum ama yutuyorsun,göz yumuyorsun sevdiğin için biliyorum tabi göz yumucan eşşek seni doğramadığıma dua et:bicak:
Neyse sadede gelelim koynunda uyuduğum huzurlu geceleri istiyorum aşkım:oops:

vallahi bu sefer sürüm sürüm süründüreceğim seni. kolay mı zannettin?

iş yerim b.k gibi...:KK64:herkes birbirine trip atıyor....ya da küçük bahaneler bulup çemkiriyor:oha: Tam bir tımarhane...bir sürü haddini bilmez..görgüsüz,bikaç kuruş kazandım..kendime geldim:KK45:havalarında bir sürü denyo..Baştakii...hepsinden beter:KK62:....Allahım sen kurtar..başka bişey demiyorum

Biraz susarmisin artik. Bu lafi hic kullanmadim ama cidden beynimi sey ettin yahu. Ben seninle bu kadar uzun saatler muhabbet etmeye aliskin degilim. Sus artik banane senin ananenden babanenden

3 4 gün golden heights e gidip ...jakuzide dinlenesim geldi yaaaaaah...ohhh ne güzel foşuurr foşurr..free bir modda..gel keyfim gelll:KK74:

X