Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Özledim seni. Yanında olmama keşke izin verseydin, keşke yanında olabilsemm. Bu kez en uzun süre mi olacak :KK43: Hayır ya bitsin istemiyorum, nolur son bir şans versen.. Allah'a emanet ol canım..

Bilirsin hiçbir acı sonsuza dek sürmez
Hatta heran yeniden sevebilirim..
Olmazdı bende biliyoruum haklısın haydi git
Korkma seninle gercekten dost kalabiliriim
Aslında bende uzun zamandan beridir sana ayrılmak istedigimi söylemedim haydi git..
Giiiittt
Giiiiittt
Giiiitt me dur ne olursun
Gitme kal yalan söyledim
Doğru değil ayrılığa daha hiç hazır değilim
Aramızda yaşanacak yarım kalan birşeyler var..

keşke biraz sevseydin sevebilseydin sevmek nedir bilebilseydin o zaman herşey çok daha farklı olurdu belki söylenecek sözlerini tartabilseydin de karşındakilerinde bir insan olduğunu kırılabilecek olduğunu en değerlilerin olduğunu bilebilseydin yok olmadı yapamadın.

Aklimdan gecenlere yanit veremiyorsun. Ama gecesine ruyama gelip konusuyorsun yanit verir gibi. Bu nasil kalp bu nasil bir iliski. Sahiden birlestimi bizim yuregimiz? Inanamiyorum tek yurek olmusuz resmen! Bakma sen bana ben sacma sapan dusunmeyi huy edinmisim. Korkuyorum cok kaybetmekten. Eskiden beridir boylesin. Icimden gecirdiklerimi sen pat diye soylerdin. Bazen ayni anda konusurduk ayni cumleyi. Kalbimin sahibi ozlemin gun gectikce tasiyor icimden. Bu ayriligi ben sectim. Sonuclarinada katlanmak zorundayim...

Ben buraya seni ne kadar özlediğimi yazmayacağım, zaten sen de okumayacaksın...

300. Mesajım da sana gelsin zalımın oğlu.

Instagramda önerilip duruyorsun, takip edemiyorum ya nasıl içim gidiyor anlatamam. :KK70:

Seni tanidigim gün iste bu dedim. Adam gibi adam, cocugumun babasi olacak kisi, iste bu... Yüregim senin limaninda huzur buldu. Sende ögrendim aski, sevgiyi, anlayisi... Hele o sabrin yok mu, hayranim ona.

Cok zorladim be sevdam ama yapamadim. Kendimide senide yordum, yiprattim... Son tartismamizda; öfff ayarim şaştı dedin ya :KK43: o gün anladim seni ne cok zorladigimi.

Defalarca yazmak icin telefonu elime aldim, belki daha mutlu olacak diye düsünüp vazgectim.

Biliyorum, ayriligi ben istedim ama bi alo desen kosa kosa gelirim...

Öyle cok özledim ki; yüzünü,gülüsünü,ellerini hele bana sivu diye seslenisini :KK43: cok özledim be...

Sen benim kara sevdam, gönlümün tek sahibi, adam gibi adam....

Bakma umursamazligima icim alev alev yaniyor sana karsi. Sen gorunene aldanma gorunenin altinda bir gorunen daha vardir unutma sevgili.

Dualarimin bu kadar çabuk kabul olacağını bilmiyordum :-D:-D:-D seni sevmiyorum artık ♡♥♡

iphone neden engellediğim kişinin arayıp aramadığını bilmeme imkan vermiyor kafayı yemelik durum.

Fotoğrafına bakıyorum saatlerdir.. Neden yazmıyorsun? Hayalimde hep seninle konuşuyorum... Senin sevdiğin kız çok şanslı olacak.. Sen çok özel bir insansın. Ben seni seviyorum, ne zaman istersen ben hep senin yanındayım. Ben senin yanındayım yeter ki sen iste :KK43: Allaha emanet ol canımın içi

Seni sevdiğimi kaç kez soyledim bilmiyorum cimrilik etmedim bu konuda. Hayatıma öyle bir anda girmiştin ki pervane gibi ışığının etrafında dolaşıyorum. Bu dünya ne leylalar ne sirinler gördü ama bizi yeni görüyor bu dünya diyordum. Sevgimi somutlastirmak istemiyordum ayrı bir sevinçle bu dünyada kimsenin yüreğine konmayan apayri bir aşkla sevmek istedim. Doğadaki en saf şeyin bizimkisi olsun istedim. Ve sen gittin en yorgun en olmayacak bir günde gittin. Gitmen değil de bu kadar insanlık dışı bir şekilde gitmeni affedemiyorum. Evet seviyorum hala seni. Bir cana kıyar gibi gittin. İşte bu yüzden Rabbime havale ediyorum.

Neden mı gulmuyorum eskisi gibi? Dur ben sana gıyabında anlatayım.

Dayım ölüyor. Biz iyileşecek diyoruz kendimizi avutuyoruz ama ölecek. Bunu kabullenmek o kadar zor ki onu aramıyorum bile. Duymaktan korkuyorum sesini. Deli gibi yanında olmak istiyorum ama olur da ağlarım moralini bozarim diye uzak duruyorum.

Yetmediyse daha da anlatayım. İki minik yeğenimin annesi, henüz 30 yaşındaki yengem (dostum) meme kanseri. Aldığı onca kemoterapiden sonra ağır bir ameliyat geçirecek. Bitecek mi? Hayır. Son evrede bildin mi? Küçük yeğenim henüz iki yaşında. Hiçbir şeyin farkında değil. Bunları düşündükçe deliriyorum ve sen bana neden gulmuyorum diye soruyorsun öyle mi?

Dur daha bitmedi. Annem beyin kanaması geçirdi biliyorsun. Stres yasakmış. Üzüntü yasakmış. Tekrar olabilirmiş. Kadının kardeşi ve gelini bu haldeyken uzulmeyecek he mi? Peki ben? Hangi birine üzüleyim ?

Gulmuyorum değil, gulemiyorum. Canım yanıyor. Bunları sana ifade edemiyor oluşum demirden oldugumu mu dusunduruyor sana ? İfade edemiyorum çünkü ben de böyle bir insanım işte. Ne yapayım yahu? Salamiyorum ipleri.

İnsan ol da sen anla halimi. Ben de biliyorum minicik bir yavrum olduğunu. Ben de biliyorum onun bana muhtaç olduğunu. Ama bırak da biraz salayim kendimi. Fazla alıştın her durumda kaya gibi duran halime. Emin ol sandığın kadar güçlü değilim. Canım yanıyor diyorum, ben sana daha ne diyeyim...

Artık eskisi gibi uzun uzun yazamıyorum, hayır sana olan duygularım, aşkım, sevgim, özlemim azalmadı. Aksine artıyor, her geçen gün sana olan özlemim artıyor. Fotoğraflarına bakıyorum, gece onlara bakarak uykuya dalıyorum, sabahları uyandığımda ilk olarak fotoğraflarına bakıyorum, gün içinde de bakıyorum, ben seni çok özledim.. Gelsen ya artık ben çok özledim.. Allah'a emanet çok sevdiğimm..

Geçmişe dönme imkanım olsa o günlerin kıymetini daha çok bilirdim. Seni çok özledim. Sana o kadar çok ihtiyacım var ki, sen varken kendimi çok daha güçlü hissediyordum. Birde yalnız hissetmiyordum. Evet garip ama böyle işte. Sen yokken kendimi yalnız hissediyorum. Sana öok alışmışım, keşke her şey daha farklı olsaydı.. Allah'a emanet ol canımın içi..

güya tepkisiz kalarak beni sönümlüyorsun ha...

en iyi tepki tepkisizlik çünkü.

ben de sana karşı tepkisizim artık. sana ne sevgi ne nefret duymuyorum. seni bırakıyorum...

böyle olmasını sen istedin, vicdanım rahat.

X