Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Anne şu "rahat ol olursa olur olmazsa olmaz, dünyanın sonu değil" vs. demelerin var ya hepsi boş laf bunu çok kez deneyimledim. Bazı şeyleri kötüye çekip nasıl koca bir dağ yapıyorsan olmamış iyi şeyleri de aşırı büyütüp olmayınca karşındakilere sarıyorsun türlü bahanelerle.
Ve bana zamanında veremediğiniz özgüvenle benden çok şey bekliyorsunuz ben de kendi kendime anca hallediyorum işte, bir yandan hala sürekli olumsuzluklar yüklüyorsun bana moral vermek yerine. Etkilenmemek benim için güç bir durum.
İmkanım olsa senden habersiz halletmek isterim her işimi.
İlla deli gibi üzgün, çökük, acınası mı görünmem lazım sana bana aksi gibi davranman, destek olman için? Bari moral bozma, bir şey yapma.
Bir insan nasıl kalkıştığı bir çok işte "off şimdi olmazsa annemi dinlicem bir sürü" der ki, en son akla gelecek yerde bile anında moralimi etkiliyor bu durum. Konuşulmuyor da seninle anca görmezden gelmem falan lazım ama "anne" olunca saygısızlığı da düşünüyorum bir noktada. Evet bazen bana yaşattığın sinir krizleri ya da verdiğim tepkiler bana göre daha normal.
İnan bana çok çok zorluyorum ama yine de senden saklanacak şeyler, sana söylenecek yalanlar çıkıyor.
Kendimi, enerjimi düşünmek için bi noktada yapmak zorunda olduğum şeyler olabiliyor.
Senin bana yüklediğin/yükleyeceğini bildiğim negatif enerji beni çok geriyor anne çok. Düşünmek istemiyorum artık bunu.

Bir şey diyeyim mi, senin sayende ekstra bir sempatim oldu oralara. O şive çok tatlı gelmeye başladı.
"Tam" tanışmadık, özel meselelerden de kızgınım sana hatta bir mesele daha var özel olmayan o da çok düşündürdü bana göre çok yanlış ama umarım kalbini yanlış tanımamışımdır, kendimi kandırmamışımdır...
Antipati olacağından değil, hakkında hayal kırıklığı yaşamak istemem...
Ama bunu hiç netleştiremeyeceğiz.
Karışılıklı bir sohbet etmek isterdim.. Ama artık istemiyorum...

‘Hallederim ben’ dedigin seyi aninda hallediyosun ya. Beni benden aliyosun, kalbimin en orta yerinden vuruyosun. Her isini kendisinin yapmasina alismis bi kadin olarak nasil tuhaf geliyo, nasil asiri mutlu ediyo baskalarinin senin islerini hakikaten sipsak halletmesi..

İçim acıyor.
Giden 6 seneme üzülmüyorum.
Hayallerimin olmamasına üzülüyorum.

hayatta en çok sevmeyi ve sevilmeyi seviyorum..en çok bu duygularla mutlu oluyorum.çünkü bunlar zorla yapılan şeyler değil..kalbi duygular..yeri geldiğinde ömre ömür katan...yeri geldiğinde ömürden ömür alan duygular..ÖMRE ÖMÜR KATANLARINIZ ÇOK OLSUN

Korkuyorum.. Aklımda böyle kalabilecek olmandan korkuyorum.
Bu kadar etkilenmiş olmaktan nefret ediyorum...

Herseye senin icin sabrettim hatalarini görmezden geldim katlandim tüm hakketmediklerime sirf senin icin ..
Ama sen, ufak seyde yok oluyorsun dinlemiyorsun sabrimin okadar zorlandigini bile bile
hakketmiyorum bunlari hakketmiyorum ..

Sensiz yarım kaldım meleğim. Seni şimdiden çok özledik. Geçen hafta kurstan gelir gelmez sana sarılıp bir gün görmesem dayanamıyorum demiştim de annem bu kadar bağlanma demişti. Haklıymış. Sonsuz bir özlem kaldı geriye. Çok özledim kadife kulaklı jelibon burunlu oğlum...

Neler yazmak istememki yazmak istediğim o kadar çok şey varki sayafalar yetmez sadece derin bir aaahhh çekiyorum o kadar sanırım bu çok şeyi anlatıyor zaten

birlikte bana gözlük alacaktık...

şimdi ben sensiz nasıl seçeceğim?

gidip alayım diyorum yarın bi başıma. belki nefret edersin aldığımdan. napayım artık.

yoksun. ve ben yaşamak zorundayım... senle veya sensiz. kalbim kanasa da. nefes alıp veriyorum.

o kadar canımı yaktın ki...

sanırım en iyisi duygularımı bir süreliğine kapatmak olacak.

robot gibi. mutsuz insanların arasına karışırım ne olacak... belli bile olmaz.

önceden neşemle mutluluğumla farklı olan bendim zaten. artık araya karışmam daha kolay.

her şey basit her şey kolay.

bunları sen istedin. umarım mutlusundur...

Hiçbir aşk acısı sonsuza dek sürmez . Birgün herkes unutulabilir . Biliyorum böyle olacağını . Yine sevebileceğimi biliyorum . Çok mutlu olabileceğimi de ... Birgün bir başkası ile olman beni üzmeyecek bundan da şüphem yok . Tek şey şu , sen ol çok isterdim . O adam sen ol . Yaşlandığını göreyim , her sabah uyandığını göreyim , en önemlisi de bir kez olsun bana seni seviyorum dediğini duyabileyim diye . Hayatını biliyorum , acılarını biliyorum , gecelerce seninle uyudum . Bir parça olsun iz bırakabildim mi ? Ben İstanbul'a geleceğim ve sana söyleyemedim . Seni çok özledim . Z

sevdiğim, mis kokulummmmmm!!!
senin ağzında şeker mi var? bal küpü mü var? ne var ki böyle tatlı böyle güzel? tadına doyamıyorum ben???
sana doyamıyorum. kokuna tadına doyamıyorum bal aşkımmm!
ve nasıl bir şey var ki sende
her gördüğümde ilk kezmiş gibi aşık oluyorum?
inanılır gibi değil yaşadıklarım.
araya ne kadar zaman mekan ve kaç tane insan girerse girsin ben hep seni seviyorum.
senin yerin bambaşka. yine dönüp dolaşıp birbirimize koşmamızı açıklayacak bir şey yok!

duygularınızı ne güzel ifade etmişsiniz..harika...beğenmemek elde değil..önünde eğilinir bu duyguların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…