Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Ah baba ya.. İçmesen şu zıkkımı da öksürmesen böyle.. Koahını azdırmasan...

Canım çok yanıyor biliyor musun? Sadece dönüp bekle desen ben seni hep beklerim,demesende bekliyorum ama canım yanıyor ahh be.. Keşke işaret olsa, mesaj olsa, bir mucize olsa da dönüp yazsan, istek göndersen, sadece bunu istiyorum. Nolur ya bir işaret olsun bir şey olsun o zaman çok daha iyi olacağım ne olursun , bu akşam dön, lütfen hisset lütfen Allah'a emanet ol canımın içi..

Kızgınım sana. Çoook kızgınım. Çok!
Aşık olduğun falan yok!

hayat keşke hep çiçek böcek kelebek olsa... keşke tek derdimiz bu akşam frambuazlı pastamı yoksa muzlu pastamı yesek olsa...aşk için yaşasak,gezip tozsak gönlümüzce...hayat işte..hergün ..kendini hatırlatıyor..kolay değilim diyor..yorarım seni diyor..hal mi kaldı..güzel umutlar besleyecek,asabi bi yaratık olduk resmen

Keşke bazen duygularını kelimelerle de ifade etsen. Biliyorum siz erkekler söze değil davranışa bakıyorsunuz ama bizim için sözler de önemli. Hep kendine iltifat ettirip beni iltifatsız bırakmasan. Hoş ben kendi güzel özelliklerimi çok iyi biliyorum. Senin gibi seçici bir adamın beni ne gerekçelerle sevdiğini, seçtiğini de biliyorum ama ne yapalım bizim de doğamız böyle. Kısacası bazen yok yok yazamam. Kesin girip okursun sen. :)))

Canımın nasıl yandığını biliyor musun? Sen hiç seni başta seven ama senin yaptığın bazı hatalar yüzünden senden nefret eden, seni hayatından çıkaran 've seni tanıdığım güne lanet olsun diyen birini canından çok sevdin mi? Ben sevdim. Seni sevdim. En başından sonuna kadar sevdim. Canımdan çok seviyorum. Sabah kalktığımda aklıma ilk sen geliyorsun, gün içinde aklımda hep sen varsın. Seninle konuşmak için bin takla atarken diğer insanlarla konuşmak beni rahatsız ediyor. Sana aşığım. Bazen gün içinde çok doluyorum, zaman da sanki çok yavaş geçiyor, hatta bazen hiç geçmiyor. Biraz zaman geçsin hemde seni daha az düşünmüş olayım diye uykuda çözüm arıyorum. Ama rüyalarım da da sen varsın. Benim seni sevdiğimi biliyorsun belki ama ne kadar sevdiğimi bilmiyorsun. Sen hiç birini o kişi kötü olduğunda kalbin sıkışacak kadar çok sevdin mi?? Ben sevdim lan sevdim. Senin basit bir çocukken yere düştüğünü duyduduğumda bile canım yandı. Ya senden tek isteğim hayatında olmama izin vermekti. Ona da izin vermedin. Biliyor musun seni çok seviyorum. Unutmak istemiyorum ama acı çekmekde istemiyorum. Sen benim dualarımda olacaksın. Çok mutlu ol olur mu? Birde sana ihtiyacım var, sadece bir cümle söylemem gerek çok önemli, bir işaret olsa, mucize olsa keşke, olsa da sende dönsen yazsan bana. Nolur hisset bu çok önemli Allah'a emanet ol canım canımdan çok sevdiğim..

Seni çok seviyorum inşallah hep mutlu olursun, seni tanıďığıma pişman değilim, yeter ki sen iyi ol 've mutlu ol

Sana günaydın demeyi şu an o kadar çok isterdim ki.. ah be keşke keşke gelsen seni özlüyorum Allaha emanet ol canımdan çok sevdiğim güzel insan

Telefona merhaba diye mesaj geldi, heyecanladım açtım aynen merhaba dedim. Aslı mısınız dedi, bir şey sordum eskden olsa hayır der kısa keserdim. Sen olabilirsin belki diye düşündüm sonra senin olmadığını anlayınca ağzını burnunu kırasım geldi o mesaj atan şahsın. Of ya neden bir merhaba bile yazmıyorsun. Görmüyor musun? Senin dışında kimse ile konuşamıyorum, konuşmak istemiyorum oysa seninle konuşmak için bin takla attım be. Konuşma tamam ama bari hayatından çıkarmadığını söyle, bir takip et, istek gönder ne bilim bir mesaj at hayatımdan çıkarmadım de ama konuşmayacağım de buna da eyvallah ama böyle olmasın

Seninle ilk tanıştığımız anları hatırlattı, cümleleri senin gibi sende bana çekimsersin diyordun. Allah belasını diye saydıracağım şimdi bu mesajı atana salak neden hatırlattı bana eskiyi of ya yanlış br mesaj yüzünden zaten kötüydüm Nolur dönsen yazsan.. Allah'a emanet ol canımın içi..

Acitiyor canimi bu durum acitmiyor sanma. Sadece icime gomuyorum hislerimi. Rabbim sen bilirsin diyorum. O^nun dedigi olsun sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…