Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Yıkıldı yolunu bekleyen şehir... Şimdi gelsen de bir... Gelmesen de bir...”

Icim ates gibi yaniyorum cayir cayir ama senle soguk konusuyorum. Goren umursamiyor bu kiz bu oglani der. Ama umursamiyor dedikleri kiz atesler icinde yaniyor. Seninle konusmayi oyle ozlemisim ki. Allahim bu nasil sevgi! Yarabbim bu kulunu nasil sevdirdin bana oyle. Kaybetmekten korkmuyorum. Cunku ben bu aski Allaha emanet ettim. En guzele teslim olan bir askta kayip olmaz. Allah ne derse o olur. Huzur olur guzellikler olur sevdigim. Beni sevdigini biliyorum ya icim kipir kipir sanki. O kadar yaktin canimi hala sen diye atiyor kalbim. Bu ayrilik bana cok sey ogretti. Vuslata daha cok var biliyorum. Sabredelim bakalim. Bizi neler bekliyor gorelim.

Allah seni bildiği gibi yapsin senin gibi birinle keşke hiç evlenmeseydim kendini Adam sanma bir Adam eşine o..... demez eşine el kaldirmaz ben o.....ysam allah buyuktur inşallah daha büyuk o.... yu evine eşim diye alirsin namuslu kadin ağır geldi sana daha ucuzlarınla sana MUTLULUKLAR ...!

Ben yapsam kıyameti koparacağın şeyi sen yapıyorsun ya..
Sırf kavgaya dönüşecek diye susuyorum şuan.

Sevgilin sana ilk kez "canım" diyor ama sen o mesajı okumadan uyuyorsun.. şanssız mısın acaba sen birazcık canım sevgilimmm:)

Ahaha, komiksin gerçekten...
Senden iyi olurum ben tembellik yapmazsam...

Aynı şeyi bende şimdi yaptım.. Bu yellozların soyu ne zaman tükenecek. sevgilisi varmış ama ayrıldığı zaman utanmadan benim nişanlıma olan ilgisini söylüyor pislik kız. Tiksiniyorum senden.
baştan aşağı yellozlar işte.. hakediyorlar bütün kötülükleri. inşallah hepimizden uzak olurlar!

Sahil kenarındayım şu an, arasan sesini duysam o kadar iyi gelirdi ki.. Buna çok ihtiyacım vardı...

öncelikle sevgili x o kadar zenginsin ama bu kadar cimri olmana inanamıyorum.. bula bula bu masayı mı buldun.. sırf cimriliğinden..
sevgili y valla sana ilk başta kızmıştım ama geçti kızgınlığım gel barışalım
sevgili z abla valla her b.ka karışmana uyuz oluyorum senide hiç sevmiyorum kvme de akıl vermeyi kes git kendi gelininle uğraş
sevgili kocam valla seni çok seviyorum..
kız kardeşim kolun içinde çok üzülüyorum valla senin canın yanınca benimki de yandı resmen öyle hissettim
dede bak sana dedem demiyorum çünkü sen gittin beni istemeye geldikleri gün gittin görümceye ve kocasına benim babamı kötüledin sonra da seni hiç aramıyorum diye bana kırılıyorsun valla istediğin kadar kırıl beni görümce kvye rezil ettin umrumda değilsin
anne sana gelince sürekli beni evlendiriyorsun diye damat parası yemeye çalışmana anlam veremiyorum yazık günah sürekli herşeyin en pahalısını aldırmaya çalışıyorsun bana ama yazık sonra biz kocamla ödeyeceğiz o borçları.. senin gibi eşyaya milyarlar döküp senelerce sürünmek istemiyorum seni çok seviyorum ve özlüyorum öptüm
baba sana gelinceeeee sana söyleyecek çok şeyim var aslında ama keşke bizi severken bile hakaret etmesen biraz sorumluluk sahibi olsan ve hiç küfür etmesen.. elbette seni seviyorum ama bazen sana inanamıyorum davranışların karşısında şaşıp kalıyorum
offffff

Anne, kaç yıllık çocuğunum ama hala kırılmalar yaşadığım, umutsuzluğa düşüp toparlanamadığım zamanlarda bana hangi cümlelerin iyi geleceğini, iyi hissettireceğini; hangi cümlelerin beni daha da kötü hissettirdiğini bilmiyorsun. Ve bu yüzden bu süreçte söylediğin çoğu şey, beni daha kötü hissettirdi.
Annelerin de zayıf noktaları olduğunu, her zaman güçlü olmadıklarını söylüyorum, biliyorum ama bu çok farklı bir şey. Bu çocuğunu tanımamak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…