Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Hissizleştim.. hiçbir şey yapmak istemiyorum.. Yeni insanlar tanımak istemiyorum... kimseye güvenmek istemiyorum... hepsi senin yüzünden.. senin yüzünden...
çok zayıfladıysan hasta gibiysen bundan bana ne? Neden duyuruyorlar bunları bana ??? Sankı bana üzülüyorsun da ... hiç güleceğim Yoktu bak ... güldüm işte buna...
üzülseydin bana bunları yaşatmazdın.. özür dilemeyi bile aklının ucuna getiremeyecek kadar pişkindin...
unuttum desem de unutamıyorum yaşadıklarımı.. kötülük görmeyi hak etmiyordum hem de hiç... hak ettiğini yaşa.. ne eksik ne fazla ..

erkeklerin çoğu kaka,pis.ihtiyacı olduğunda iyisin prensessin..işine gelmeyince sen öl geber..istersen..kimse için..fedakarlık yapmıycaksın..kadın kazanıyorsa..kendini şımartıyorsa kral.Erkekler eni sonu papaz oluyor nasılsa kızlarla..işine gelmeyince..hevesi geçince..yada istediğini alamayacağını hissederse....en kötü kalpli kraliçe sensin....hahahaahahaaa söyle bana aynaaa benden güzeli varmııı..dünyadaaaaaaa

Beni bir türlü olduğum gibi anlamayanlardan ön yargılı insanların hepsinden bıktım.
Bir insan hayal ürünü şeyleri de sevebilir gerçekleri de kavrayabilir idare edebilir.
Farkında olduğu sürece istediği şekilde davranabilir. Çocuk da olur en ala ciddi insan da olur.
Konu ne olursa olsun.
Öyle seviyordur!

Seni seviyorum be :) bunu sana diyemiyorum ama seviyorum. Hayatımın sonuna kadar senin yanında olup senin dertlerini paylaşmayı, gülüşlerini görmeyi, senin mutluluğuna şahit olmayı isterdim. Sen çok özel birisin. Karşına çıkan insanlar inşallah senin değerini bilirler..

hayatımda ilk kez birisine kötülük yaptım iyi mi yaptım kötü mi bilemiyorum sevgili yelloz eğer uğraşmasaydın bu kadar fake hesaplardan eklemeseydin ve en önemlisi damarıma basmasaydın bizden uzak dursaydın sana bu kötülüğü belki yapmayabilirdim kaldı ki ben hakettiğinden o kadar eminken acaba diyorum inşallah sen ve o kötü kalbin bizden tamamen uzaklara gidersiniz ne olursan ol bizden uzak ol

Yine kendi kendine bir şeyler söyleniyorsun "şunu bile beceremiyor" falan kime söyledin bilmiyorum da evdeki perde kapama tarzında herhangi bir işten bahsediyorsun sanırım, duydum deyip uzatmak istemedim ama sana buradan cevap veriyorum anne; ben herhangi bir şeyi becermek için "çabalamıyorum", üzerinde "özenmiyorum", bunu "amaçlamıyorum". Hani dikkat etsem de yapamasam neyse diyeceğim ama sen her türlü yerme fırsatını kaçırmadığın için bence yine abartma halinde olursun. Beceremezsem beceremem yani, öleyim mi?
Büyütmesen kısaca...
Ayrıca yanlış davranışlarına, gereksiz çıkışlarına tepki gösterdiğimde kavga etmeye yer arayan ben olmuyorum, susup oturmak haklısın demek lazım sana göre tabi...

Aynı şeyi bende şimdi yaptım.. Bu yellozların soyu ne zaman tükenecek. sevgilisi varmış ama ayrıldığı zaman utanmadan benim nişanlıma olan ilgisini söylüyor pislik kız. Tiksiniyorum senden.

Soyunuz kurusun tükensin inşallah. Allah bin türlü belanızı versin. Sinirden deliriyorum yaaa. Kıza bak bide utanmadannn neler neler yapıyor delirdim çıldırdım.

He aferin beni sildin faceden başın göğe ermiştir.. aptal.. mal.. beyinsiz ya..

Ruyam cikmasin baska bisey istemem. Korkuyorum. Sen yapmazsin gerci boyle bisey. Ama sanki olanlar ruyamin ciktiginin habercisi gibi. Yapma bu kotulugu bize. Beni hala sevdigini biliyorum ama olanlar beni korkutuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…