Bazı noktalarda o kadar zıtız ki, beni öyle sinirlendirdin ki.. Şu suskunluğunda ki kararlılıktan da nefret ediyorum, bazen çok olgunca dursa da bazen çok sinir bozucu oluyor gerçekten, açık olmayan sensin şuan..
Ama bazı noktalar da öyle güzel ki... Tam olarak bastıramıyor diğer şeyleri. Çünkü yarım kaldık, doğru düzgün yaşayıp göremedik. Bu son yaptığından sonra sana çook kızıyorum ama mesafelerin de suçu var biliyorum. Belki biraz benim de, geçmişte fırsat verseydim daha iyi tanımak için en azından, deneseydim şimdi kafamda daha net olurdu bazı şeyler diyorum şuan ama geçmişte o an ki düşüncelerim için doğru olanı yaptığımı düşündüm hep... Aslında zaten olmayacaktı gibi çünkü kaldıramayacağım şeyler var, en çok önem verdiğim konulardan üstelik, konuşamadığımız bir konu daha var hatta kafamı kurcalayan. Daha çok şey var, bizim dışımızdaki zıtlıklar, zorluklar da var. Ama yaşayıp, her şeyi doğru düzgün konuşup göremediğimiz için yarım kaldı, çekim tam kopmadı. Biraz daha yakınlaşınca, ben daha iyi tanıyalım görelim yarım kalmasın derken daha kötü oldu sanki... Umarım kurtulurum bu hislerden, geçicidir umarım, büyütüyor olabilirim, sandığım gibi olmayabilir bazı şeyler, zamanla netleşebilir kafamda. Çünkü duygularım aslında doğru düşündüğüm şeyleri "acabalar" ile bastırıyor gibi şuan, zorluyorum resmen. Duygu dediğim de aşka varan bir şey değil aslında ama, sevgi ve etkilenme, çekim, değerli görme..
Fakat o güzel noktalara değinen birine denk gelir miyim acaba tekrar diye düşünmeden edemiyorum...
Hayatına nadir insan almayı düşünen biri olarak...
Hayırlısı...