Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Neden kabullenemiyorum bir türlü? Bu sefer her şey bitti. Tüm kapılar kapandı. Ne kadar zormuş bunu kabullenmeye çalışmak. O güçlü umursamaz duruşumun ardındaki beni görebildin mi? Gerçekten bu denli yanlış mı tanıdın beni? Beni herkesten iyi tanıdığını sanırdım oysa ki.

Ben seni seviyorum. Hiçbir şey de umurumda değil. Sen ise bir türlü inanamadın bana. Çok yaraladın beni.

Söylenebilecek, söylemek istediğim o kadar çok şey var ki. Hepsi anlamsız. Hepsi eksik. Sen olmayınca.

Sanırım tek söyleyebileceğim...

Hoşçakal. Mutlu ol.

Neden kabullenemiyorum bir türlü? Bu sefer her şey bitti. Tüm kapılar kapandı. Ne kadar zormuş bunu kabullenmeye çalışmak. O güçlü umursamaz duruşumun ardındaki beni görebildin mi? Gerçekten bu denli yanlış mı tanıdın beni? Beni herkesten iyi tanıdığını sanırdım oysa ki.

Ben seni seviyorum. Hiçbir şey de umurumda değil. Sen ise bir türlü inanamadın bana. Çok yaraladın beni.

Söylenebilecek, söylemek istediğim o kadar çok şey var ki. Hepsi anlamsız. Hepsi eksik. Sen olmayınca.

Sanırım tek söyleyebileceğim...

Hoşçakal. Mutlu ol.

Sen hiç gece 3'lere kadar oturmazdın hatta benim sabahlamama hep kızardın. Ya başka biri girdi hayatına ya da sen de bunalımdasın. İkincisiyse kendin ettin kendin buldun, birincisiyse de sana harcadığım zamana yazık ne diyebilirim ki.

hala nasıl pişman olmadın

hala nasıl beni sevdiğini hatırlayıp da bir adım geri atmadın bana inanamıyorum.

bu kadar sevgin bittiyse demek ki bana rol yapmışsın uzun süredir. bu kadar şak diye bitemez sevgi. senin sevgini bitirecek yanlış davranışlarım da olmadı üstelik benden vazgeçesin.

sen benim imajıma aşık olmuşsun imaj bitip saf ben kalınca gördüğünü beğenmemişsin demek. ama biliyor musun tüm kusurlarıma rağmen beğenen bir sevgili isterdim ben. ki o kusurlarımı ben zaten hep kapatmaya çalışırım belki bir gün onları da düzeltirdim kim bilir? ama bunları sen göremeyeceksin çünkü hak etmedin beni kusurlu halimle kabul etmedin.

oysa ben seni tüm kusurlarınla sevmiştim. sen sıfırken hiçken sevmiştim. ama sen ben hiçken beni sevemedin. benimle hiç olamadın.

beni mutlu popüler güzel bir kızken alıp mutsuz asosyal tipsiz bir halimle bıraktın ya... kanımı emip bıraktın ya...

sen gerçekten aşağılıksın.

Seni çok seviyorum 've çok özledim.. Allah'a emanet ol canımın içi..

O video da mutsuz gorunuyordun..

Seni mutsuz gormeye hala dayanamiyorum. Bizim beraber soyledigimiz, sen ben sarki soyliyorum diye heycanla bana baktigin o sarkiyi caliyorlardi. Herkes soyluyor, sen sadece susuyordun. Beyaz gomlegin cok yakismis. Seni cok ozledim. Seni hala cok seviyorum. Biz nasil bu hale geldik bilmiyorum. Allah hatam varsa, hatamdan en kisa surede donmeyi nasip etsin bana. Aklim cok fena karisti su bir haftadir.. hayatimdan cikmana hazir degilmisim meger.

Biz seninle severek evlenmistik ama sen nedense tam tersi gibi davraniyorsun, ben senin agzindan cikacaklari ezbere bilirken sen beni daha nasil uzer nasil kirar bana nasil zarar verirsinin hesabini yapiyorsun, baskalarina dort dortlukken neden bana bu kadar acimasiz vivdansizsin, ben senden bir adim ileri beklerken sen benden 10 adim kacmanin pesindesin, ne ask ne sevgi ne saygi hic bisy kalmamis aramizda, yoruldum artik senin umursamazligindan dusuncesizliginden, yalanindan dolanindan ihanetinden, inkar etsende bosa hersey cnk ben ne sylersem ne dusunursem dogru cikiyor ve ben hakli olmaktan skldm, madem istemiyorsun niye hala duruyorsun, kizimiz icin mi sen onu bile dusunmuyorsun ki gercekten dusunseydin eger onu, onun mutlu bir aile ortaminda buyumesini saglardin, yazmakla bitmez yasattiklarin kisa ve oz olsun bu konusma, BEN SENINLE MUTLU DEGILIM VE BOSANMAK ISTIUORUM, SENSIZ DAHA MUTLU OLACAGIZ KIZIMLA BIRLIKTE, SEN KENDINE YETERSIN DISARDAKI HAYAT SANA YETER, GOZUMDEDE GONLUMDEDE YOKSUN AMA RABBIM YAPTIKLARINI YANINA KOYMASIN. ALLAH BELANI DEGIL SELANI VERSIN..

Bazı noktalarda o kadar zıtız ki, beni öyle sinirlendirdin ki.. Şu suskunluğunda ki kararlılıktan da nefret ediyorum, bazen çok olgunca dursa da bazen çok sinir bozucu oluyor gerçekten, açık olmayan sensin şuan..
Ama bazı noktalar da öyle güzel ki... Tam olarak bastıramıyor diğer şeyleri. Çünkü yarım kaldık, doğru düzgün yaşayıp göremedik. Bu son yaptığından sonra sana çook kızıyorum ama mesafelerin de suçu var biliyorum. Belki biraz benim de, geçmişte fırsat verseydim daha iyi tanımak için en azından, deneseydim şimdi kafamda daha net olurdu bazı şeyler diyorum şuan ama geçmişte o an ki düşüncelerim için doğru olanı yaptığımı düşündüm hep... Aslında zaten olmayacaktı gibi çünkü kaldıramayacağım şeyler var, en çok önem verdiğim konulardan üstelik, konuşamadığımız bir konu daha var hatta kafamı kurcalayan. Daha çok şey var, bizim dışımızdaki zıtlıklar, zorluklar da var. Ama yaşayıp, her şeyi doğru düzgün konuşup göremediğimiz için yarım kaldı, çekim tam kopmadı. Biraz daha yakınlaşınca, ben daha iyi tanıyalım görelim yarım kalmasın derken daha kötü oldu sanki... Umarım kurtulurum bu hislerden, geçicidir umarım, büyütüyor olabilirim, sandığım gibi olmayabilir bazı şeyler, zamanla netleşebilir kafamda. Çünkü duygularım aslında doğru düşündüğüm şeyleri "acabalar" ile bastırıyor gibi şuan, zorluyorum resmen. Duygu dediğim de aşka varan bir şey değil aslında ama, sevgi ve etkilenme, çekim, değerli görme..
Fakat o güzel noktalara değinen birine denk gelir miyim acaba tekrar diye düşünmeden edemiyorum...
Hayatına nadir insan almayı düşünen biri olarak...
Hayırlısı...

Seni çok özledimm.. Sesini duymayı, seninle konuşmayı çok özledim. Çok zor biliyor musun? Sensizlik çok zor. Günün her saatinde seni düşünmek ama nasıl olduğunu bilememek çok zor. Sabah kalkıp telefona bakarken, geceleri telefona bakarken senden hiçbir mesajın gelmemesi, aramaman çok zor. Fotoğraflarına bakıp uykuya dalmak çok zor. Seni sevmek çok güzel bir şey ama.. Ama arada dayanamıyorum çok özledim seni. Sana ulaşamamak çok kötü bir şey. Aklımda neden sorusu var? Toparlanırım diyorum zamanla seni unutmam ama zaman geçmiyor. Aklımda sürekli sen varsın bu bir yandan çok iyi bir şey ama bir yandan dayanması çok zor.. Ben sana nasıl bu kadar kötülük yaptım? Bunu unutmıcam. Seni çok özlüyorum seni çok seviyorum. Sensizlik çok zormuş. Senin yanında olmayı çok istemiştim. Çok .. Ben seni çok seviyorum biliyor musun? Bir şeyi çok istiyorum senin hayatında olup mutluluğunu görmeyi.. Senin mutluluğunu görmeyi çok istiyorum. Ben çok özledim seni. Seninle konuşmayı da. Ben seni özledim. İyi ol ve hep mutlu ol bunu çok istiyorum.. Allah'a emanet ol canımdan çok sevdiğim..

Ay illa ayrıntılı anlatmalı mıyım yani hatanı kabullenmen için, sonra uzatmış olacağım ama işine geliyor bu işte.
"Birazdan döneceğim" demek sabaha döneceğim demek değil, yazmasam döneceğin yok, sonra yazıyorum görüyorsun yine ses yok. Görmüşsün işte yaz dimi. Vay böyle oldu da şöyle oldu da. Yazabilecekken yazmadın işte ötesi berisi yok.
Kim yaparsa yapsın böyle şeyleri sevmiyorum.

Anne bu kadar trajikomik davranma artık.
Altı üstü şu nerede diye sordum, yerini sordum sadece aman ne bilim şuradadır buradadır gibi tavırlı konuşuyorsun, tavırlı konuşmana laf söyleyince bağırıp çağırıyorsun bak işte eline mi getireyim diye başlayıp benimle alakasız nereden çıktığını bilmediğim bir konuya bağlıyorsun. Sordum, sadece sordum! Sen biliyorsun bu yüzden sana sordum, istemedim!

X