Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

O kadar gün gidelim yemeğe demedin de neden tam en sevdiğimyemeği yapınca gidelim diyorsun?

Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Cok ozledim. Diyecegim tek sey bu...

Baba.. Sen takmıyorsun önemsemiyorsun belki ama ben senin kadar umursamaz duramıyorum. Yapamıyorum takıyorum üzerimde ağırlık veriyor bunlar. Bari sen anlasan.
Allah'ım kendimi kurtarmam lazım, yardım et.

Ben sana ne yaptımki bana neden kötü davranıyorsun çocukların anası hayat yoldaşın değilmiyim söyle bana neden kötü söz söylüyorsun hiçmi özlemedin hïçmi sevmedin o kadar üzülüyorumki göz yaşlarımıda görüyorsun içim acıyor kaldıramıyorum yavrularının için farz et ki burayı okudun benim yazdığımıda biliyorsun yine için acımıyacak sen bana üzülmeyeceksin bir sevemedim beni değilmi sevseydin ne olursa olsun bensiz giremezdin yatağı farzet ki burayı okudun yine değişmeyecek hiç birşey

sevgin bu kadar basitçe bitiyorsa

sen beni hiç sevmemişsin ki..

kimin doldurduğu, kimin aklına girdiği mühim değil.

sen bana kazıkların en büyüğünü attın.

3 senedir ya karşılaşırsak birgün diye düşünüp duruyordum, senden binlerce kilometre uzaktayken bile.. şimdi yine aynı şehirde, aynı semtte, aynı yerlerde.. ya karşılaşırsak.. sinir bozucu bi bakış atarsın muhtemelen bana, ya da görmezden gelirsin.. ya da üzgün, pişman.. ya ben ne yaparım seni görürsem, görmezden gelirim.. bakar geçerim.. başımı çeviririm.. bilmiyorum ki ne yaparım, karşılaşmayalım...

uyku tutmadı..bi şekilde..buraları geziyorum işte..mesajını görünce,,açıkçası üzüldüm elisya.belliki güzel şeyler yaşamış ya da hissetmişsiniz..zamanında..bir selam vermek..bir tebessüm bu kadar zormu..yada iki üç kelime güzel söz

Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.

Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni,
Gelme, artık neye yarar?

Necip Fazıl KISAKÜREK

ÖZLEDİİİİİİM! Niye kimse anlamiyor? Bagirayim mi illa? Kim duyar sesimi sanki bagirsam? Birak onu diye baski yapanlar nerdeler simdi? CANIM ACIYOR BENIM! SEN YOKSUN! Dayanamiyorum! Bu aci yuregimi curutuyor gunden gune. Hasretim. Hic boyle olmamistim. Pismanim onun bunun gazina geldim. Yanlis yaptim. UNUTMA BENI NOLUR UNUTMA BENI SAKIN. Biliyorum hala seviyorsun. Severken ikimizede aci cektiriyorum. AFFET BENI! AFFET. Bana seni birakmami soyleyenler acimi umursamiyor bile.

Bu kadar aci cektirdigi halde hala nasil unutamadigimi mi soruyorsun anne? Tebrik edecegim onu gorsem nasil basarmis kendini sevdirmeyi deyip ustune dalga mi geciyorsun benimle? BENIM ACIMLA DALGA MI GECIYORSUN?! Anlamiyorsun degil mi? Gizli gizli agliyorum ben gunlerdir. Gormuyorsun bilmiyorsun. En kotusu senin beni anlamaman. Barisacagim diye aklin cikiyor. Agzimi acip bisey demiyorum bana o kadar laf soyluyorsun. Korkma anne ben acimi icime gomer yinede barismam. Korkma sen...

Bir yangin var icimde ta derinde. Denizleri kurutsa dinmez. Bir hasret var yuregimde. Canimdan can alir ama yinede tukenmez. Unutamadim. Unutamiyorum. Cunku coook seviyorum seni. Her seye ragmen seviyorum. Bu kadar yasadigim sikintiya ragmen delicesine seviyorum. Kimselere anlatamayacak ifade edemeyecek kadar ozlem var icimde. Anlatabilsem anlasalar keske. Senin yuregini cozdugume bin pismanim. Ne kadar derin ne kadar ozel bir yurek bu. Onu taniyan ondan vazgecemez bilmiyorlar...

Seni çok özledim. Dayanamıyorum biliyor musun? Sadece yanında olmak istemiştim. İyi olduğunu görmek istedim. Zamana ihtiyacım vardı sadece. Hani dedin ya başkasını sev diye. Bunu derken neler hissettiğini bilmeyi isterdim. Bir daha hiç dönmeyeceksin demi? Bunu kabul etmek istemiyorum işte. Nolur dön. Gelmeyeceğini söylediğin halde, gittiğin halde bekliyorum. Her gece yattığımda seni Allah'a emanet ediyorum. Her gece yattığımda sana dua ediyorum. Her sabah kalktığımda sana dua ediyorum. Gün içinde hep sana dua ediyorum. Biliyor musun bir kere bile olsun beni sevmen için dua etmedim? Sadece yanında olmak istedim, iyi olmanı istedim, mutlu olmanı istedim. Sana o kadar ihtiyacım var ki şuanda. Senin yanında olmaya o kadar çok ihtiyacım var ki. Keşke rüyana gelse keşke anlasan hissetsen geri dönsen konuşsan izin versen vazgeçsen.. Ah bee sana ihtiyacım var..

Son düzenleme:
Sen benim ciğerpâremsin. Ciğerpârem demek insanın kendi canı gibi, ciğerinin köşesi gibi sevdiği kimse demektir. Ben seni kendimden de çok sevdim. Hatta kendimi hiç sevmiyorum. Ama sana canımın içi dedim işte. Anla be ne kadar sevdiğimi.. Seni bu kadar seviyorken senin için endişelenmemem mümkün mü? Seni umursamam mümkün mü? Çok şanslısın çünkü uçsuz seviyorum. Tıpkı senin gibi. Çok şanssızsın çünkü seni seven benim yani senin sevmediğin kişi. Ki zaten benim böyle bir beklentim yoktu. Senin yanında olup iyi olmanı istiyordum ve uzaktan sevmeyi ama sen buna izin vermedin. Keşke izin verseydin. Seni seviyorum =) Allah'a emanet ol canımın içi ciğerpâremm..

Keşke her şey hayal ettiğim gibi güzel olsaydı. İsterdim bunu.
Ama sende kaldıramayacağım şeyler var. En önemlisi de gittin..
Gelme bir daha olur mu!

Bana şimdiye kadar kimse böyle bi kötülük yapmamıştı. Bana beni affet demiştin ya, ben beni üzenleri affetmiyorum. Gerçekten pişman olmadığından o kadar eminim ki. Keşke olsan, belki o zaman her şey farklı olabilirdi. Senin gerçek yüzünü öğrendiğim gün şükrettim senden kurtulduğum için. Çünkü senin gibi kötü birinin benim hayatımda yeri olamaz. Senden ayrıldığımdan beri bir damla gözyaşı bile dökmedim. Tam tersi çok sevindim.Üstümden bi yük kalktı resmen, zehirli sarmaşıklardan arındım. Her hatırladığımda Allah'a şükrediyorum senden kurtulduğum için. Senin gibi kötü birinin benim hayatımda yeri yok zaten.
Sana acıyorum aslında, sevmek sevilmek nedir hiç bilemeyeceksin, benim gibi sal*ğını bulamazsın çünkü. Sevilmeye değer biri değilsin ve hayatın boyunca hiç bi zaman sevilmeyeceksin. Arkadaşım dediğin tipler yüzüne gülüp arkandan dalganı geçmeye devam edecek. Adam olmak eline tesbih almakla içki içmekle olmaz. Adam olmak seni sevene sahip çıkıp ona yalan söylememekle olur. Senden asla adam olmayacak.
Hayatımıza giren hiç kimse tesadüf değildir, hepsinin bir nedeni vardır. Bazısı ödüldür, bazısı bir imtihandır ders alınır. Ben senin için bir ödüldüm, sen benim için bir imtihandın. Sen beni kaybettin ama ben çok güzel bir ders aldım. Yalancılara, korkaklara inanmamam gerektiğini öğrendim. Sen hayatımda tanıdığım en kötü insansın. Kimse beni böyle üzmemişti. Senin gibi kötü birinin benim hayatımda yeri yok. Senden nefret ediyorum.

Gece gece iyi atarlandım :))

Son düzenleme:
Tuğum keşke artık konuşsak seninle uzun uzun hersey den keşke beni bu kötü kalpli zalimlerden kurtarsın yeni bir dünya kursak. Sen öylesine asil masum temiz kalplisin ki sana hic kötülük gelsin kimse seni üzsün istemem hep mutlu ol inşallah benimle ol dileklerinde duamda aklımın bir köşesinde hep varsın u

Çok dengesizsin tuğ. Seni gözümde büyütüyorum Galiba. bir yanım seninle konuşmak sana sarılmak istiyor bir yanım da sana açıkça söylemeden kaptırma diyo ama olsun askın her hali guzel seni merak etmek özlemek görünce mus mutlu olmak. Bazen boynuna atlamak istiyorum. Bunlar keşke hayalimde kalmasa da yaşasak güzel olurdu

Eğer sende benim gibi düşünüyorsan umarım artık gelip söylersin. Umarım allah bizi kavuşturur. Yanıma gelince o heyecanlı hallerin etraftaki cocukla dan korumaya çalışman ve uzun bakışmalarımız.. Bunlar yalnız benim düşüncelerim mi yanılıyo muyum acaba. Seni uzaktan sevmek de guzel ama keşke seninde boyle düşündüğünü bilsem bişey olsa bi mucize. Yoksa da hep mutlu ol umarım ki sevimli utangaç çocuk. Ama yinede benimle olsa bunlar.. Yüz yüze gelsek bunların hic birini duyamazsın söylemem ki saf numarası yaparım hergün sanki seni düşünmemiş merak etmemiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…